67

Анонимен

преди 6 месеца

Никой не са попитали. Дори и да са попитали хората се страхуват да казват за кого ще гласуват.

66

Анонимен

преди 6 месеца

Мхм, честен бил. Много честно 6 месеца лъжеше за гражданството си и накрая съдът го изведе наяве.

65

Анонимен

преди 6 месеца

Някой има ли познати, които някога са попитани от някого с цел проучване на електорална нагласа???

64

Анонимен

преди 6 месеца

УжасТ!

63

Анонимен

преди 6 месеца

Това са стъкмистики режисирани от Прокопиев. Понеже искат много да стреснат ИТН да подкрепи кабинет с третия мандат. Този цирк сме го гледали. Лъжат като за последно. Стопяват и преднината на ГЕРБ-СДС пред ПП понеже се подготвя стадото за машините на Мадуро. Да не е шокова разликата като предишния път когато изведнъж с последния час на изборите ПП изпревари всички.

62

Продл пеша

преди 6 месеца

Мисля , че е за сьд не просто виновен след като не плати по евтиният руски газ и сьсипа фирмите и хората с по скьп газ прес посредници - цените в бьлгария са по високи от тези в германия след кирил , даже немците си купуват руски газ

61

Анонимен

преди 6 месеца

Как е чалгари? Глътнахте ли водица? То политиката не е като да пееш възрожденски песни с турбо фолк нюанси и да щракаш с пръсти.

60

АнонимеН

преди 6 месеца

ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ Е НАПЪЛНО ОПОЗОРЕН И АКО СТАНИСЛАВ ПОДКРЕПИ КИРЧО И КОКОРЧО С 3-ТИЯ МАНДАТ ЩЕ СТАНЕ ЗА СМЯХ И НАИСТИНА ЩЕ СИ ЗАСЛУЖИ ДА ГО НЯМА В ПАРЛАМЕНТА! ПРЕДИ ДА НАПРАВЯ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ МИ ДА ИМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ЩЕ ВЕРОЯТНО ЩЕ ИЗЧАКАМ ДА ВИДЯ КАК ЩЕ ГЛАСУВАТ С 3-ТИЯ МАНДАТ! А МАШИНИТЕ НА МАДУРО МОЖЕШ ДА ГИ НАСТОИШ КАКТО СИ ИСКАШ ЗА СМЯТАТ ГЛАСОВЕТЕ КАТО ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА ПУСКАТ ПРАВИЛНИ РАЗПИСКИ НО ГЛАСА РЕАЛНО ОТИВА В ПОЛЗА НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ НАЙ-ВЕРОЯТНО НА ЧЕРЕПА

59

Ма , нема лошо ,бе..

преди 6 месеца

Нека Кирчо и Кокорчо седнат пак у количката на Чалгаро --та са излундзат като хората пак по задник....ТА ДА СЕ НАУЧАТ НА--- "ПОЛИТИКАТА У БЪЛГАРИЯ"!....Ако го направят , май никакъв Харвард не са карали у Канада ---А НАЙ-ВЕРОЯТНО НЕКАКВО "ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ"-за мозъчно увредени ...!

58

емигрант

преди 6 месеца

Вместо да се прави врачуване и гадаене за изборите, по-лесно ще е на врачките, да влезнат в този сайт и да ПОЗНАЯТ, че българинът е умствено изостанал, след като не разпознава крадеца от честния, манипулаторът от коректния, лъжата от истината и ЗЛОТО от ДОБРОТО ! Искат си измамниците от новата коалиция ГЕРБ-ДПС-ВЪЗРАЖДАНЕ-ИТН и това е, *** НАРОД-БЕДНА ОГРАБЕНА Е !

57

АнонимеН

преди 6 месеца

АЗ ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ САМО ЧАКАМ ДА МИНЕ ВРЪЧВАНЕТО НА ВТОРИЯ МАНДАТ И СЕ ЗАЕМАМ! ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ИМА И 4% ЗА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА С МАШИНИТЕ! А ПЛАТЕНИТЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ ЩЕ СА АКТУАЛНИ САМО ДОКАТО НЯМА ЧАСТНИ ИЗБОРИ !

56

Маркет Уинкс

преди 6 месеца

Тези 1024 граждани, които използвате, за да си нагласите процентите, поне плащате ли им нещо? Примерно 50лв за тиквата, 40 лв за ПП, 30 лв за БСП и ДПС и 78 стотинки за Слави. Пробвайте някой път да направите проучване и със селяни.

55

чичо

преди 6 месеца

До 46.Напротив,машинно гласуване няма в никоя бяла държава.Всеки който поне няколко пъти е хващал поялник знае,че електрониката може всякак да се манипулира.И именно Кирчо е доказателство за това,защото няма и половин причина той да е премиер.

54

Анонимен

преди 6 месеца

21,5% за тая жалка пасмина ?! Българският народ явно наистина е изключително *** и си обича садо-мазото. Ми подкрепяйте си ги. Киро Канадското гражданство и Рашко 22-те имота ще ви оправят.

53

АнонимеН

преди 6 месеца

До до 74 ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ИТН , НО АКО НЕ СЕ НАПРАВИ НЕЩО ДА ИМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ АБСОЛЮТНО НЯМА ДА ВЛЯЗАТ! ПРИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ИТН СИГУРНО ЩЕ Е 15-20% ИНАЧЕ ТЕЯ ПРОЦЕНТИ МАШИНИТЕ ЩЕ ГИ ОТКРАДНАТ В ПОЛЗА НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА С МАШИНИТЕ!

52

Анонимен

преди 6 месеца

Любовта към Путин струва пари.Путин да плаща.

51

Анонимен

преди 6 месеца

Израждане първа политическа сила!1!1 Ще управляваме самостоятелно!1!1

50

Исторически парк

преди 6 месеца

славуца вън!

49

АнонимеН

преди 6 месеца

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НАПЪЛНО ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ СВЪРЗАНИ СЪС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ!!! ФРЕНСКОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е АБСОЛЮТНА ИЗМИШЛЬОТИНА КОЯТО ОСВЕН ДА ПРИЗНАЕ НЯКОЕ БЪЛГАРСКО МАЛЦИНСТВО В СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ НЕ ПРИЗНАВА НИЩО ДРУГО!! И С НЕГО БЪЛГАРИЯ ДАДЕ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ БЕЗ ТЕ ПРЕДИ ТОВА ДА СА ИЗВЪРШИЛИ НУЖНИТЕ ПРОМЕНИ ЗА ДА Е ДОВОЛНА БЪЛГАРИЯ! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА СА АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЕ И ГЕРБ И КОСТОВ И ДПС)!

48

Анонимен

преди 6 месеца

Пробвахме с "кръстника на чалгата" защо и краля Азис да не влезе в парламента? Мисля, че добре може да напипа проблемите.