67

Анонимен

преди 10 месеца

Никой не са попитали. Дори и да са попитали хората се страхуват да казват за кого ще гласуват.

66

Анонимен

преди 10 месеца

Мхм, честен бил. Много честно 6 месеца лъжеше за гражданството си и накрая съдът го изведе наяве.

65

Анонимен

преди 10 месеца

Някой има ли познати, които някога са попитани от някого с цел проучване на електорална нагласа???

64

Анонимен

преди 10 месеца

УжасТ!

63

Анонимен

преди 10 месеца

Това са стъкмистики режисирани от Прокопиев. Понеже искат много да стреснат ИТН да подкрепи кабинет с третия мандат. Този цирк сме го гледали. Лъжат като за последно. Стопяват и преднината на ГЕРБ-СДС пред ПП понеже се подготвя стадото за машините на Мадуро. Да не е шокова разликата като предишния път когато изведнъж с последния час на изборите ПП изпревари всички.

62

Продл пеша

преди 10 месеца

Мисля , че е за сьд не просто виновен след като не плати по евтиният руски газ и сьсипа фирмите и хората с по скьп газ прес посредници - цените в бьлгария са по високи от тези в германия след кирил , даже немците си купуват руски газ

61

Анонимен

преди 10 месеца

Как е чалгари? Глътнахте ли водица? То политиката не е като да пееш възрожденски песни с турбо фолк нюанси и да щракаш с пръсти.

60

АнонимеН

преди 10 месеца

ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ Е НАПЪЛНО ОПОЗОРЕН И АКО СТАНИСЛАВ ПОДКРЕПИ КИРЧО И КОКОРЧО С 3-ТИЯ МАНДАТ ЩЕ СТАНЕ ЗА СМЯХ И НАИСТИНА ЩЕ СИ ЗАСЛУЖИ ДА ГО НЯМА В ПАРЛАМЕНТА! ПРЕДИ ДА НАПРАВЯ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ МИ ДА ИМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ЩЕ ВЕРОЯТНО ЩЕ ИЗЧАКАМ ДА ВИДЯ КАК ЩЕ ГЛАСУВАТ С 3-ТИЯ МАНДАТ! А МАШИНИТЕ НА МАДУРО МОЖЕШ ДА ГИ НАСТОИШ КАКТО СИ ИСКАШ ЗА СМЯТАТ ГЛАСОВЕТЕ КАТО ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА ПУСКАТ ПРАВИЛНИ РАЗПИСКИ НО ГЛАСА РЕАЛНО ОТИВА В ПОЛЗА НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ НАЙ-ВЕРОЯТНО НА ЧЕРЕПА

59

Ма , нема лошо ,бе..

преди 10 месеца

Нека Кирчо и Кокорчо седнат пак у количката на Чалгаро --та са излундзат като хората пак по задник....ТА ДА СЕ НАУЧАТ НА--- "ПОЛИТИКАТА У БЪЛГАРИЯ"!....Ако го направят , май никакъв Харвард не са карали у Канада ---А НАЙ-ВЕРОЯТНО НЕКАКВО "ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ"-за мозъчно увредени ...!

58

емигрант

преди 10 месеца

Вместо да се прави врачуване и гадаене за изборите, по-лесно ще е на врачките, да влезнат в този сайт и да ПОЗНАЯТ, че българинът е умствено изостанал, след като не разпознава крадеца от честния, манипулаторът от коректния, лъжата от истината и ЗЛОТО от ДОБРОТО ! Искат си измамниците от новата коалиция ГЕРБ-ДПС-ВЪЗРАЖДАНЕ-ИТН и това е, *** НАРОД-БЕДНА ОГРАБЕНА Е !

57

АнонимеН

преди 10 месеца

АЗ ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ САМО ЧАКАМ ДА МИНЕ ВРЪЧВАНЕТО НА ВТОРИЯ МАНДАТ И СЕ ЗАЕМАМ! ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ИМА И 4% ЗА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА С МАШИНИТЕ! А ПЛАТЕНИТЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ ЩЕ СА АКТУАЛНИ САМО ДОКАТО НЯМА ЧАСТНИ ИЗБОРИ !

56

Маркет Уинкс

преди 10 месеца

Тези 1024 граждани, които използвате, за да си нагласите процентите, поне плащате ли им нещо? Примерно 50лв за тиквата, 40 лв за ПП, 30 лв за БСП и ДПС и 78 стотинки за Слави. Пробвайте някой път да направите проучване и със селяни.

55

чичо

преди 10 месеца

До 46.Напротив,машинно гласуване няма в никоя бяла държава.Всеки който поне няколко пъти е хващал поялник знае,че електрониката може всякак да се манипулира.И именно Кирчо е доказателство за това,защото няма и половин причина той да е премиер.

54

Анонимен

преди 10 месеца

21,5% за тая жалка пасмина ?! Българският народ явно наистина е изключително *** и си обича садо-мазото. Ми подкрепяйте си ги. Киро Канадското гражданство и Рашко 22-те имота ще ви оправят.

53

АнонимеН

преди 10 месеца

До до 74 ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ИТН , НО АКО НЕ СЕ НАПРАВИ НЕЩО ДА ИМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ АБСОЛЮТНО НЯМА ДА ВЛЯЗАТ! ПРИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ИТН СИГУРНО ЩЕ Е 15-20% ИНАЧЕ ТЕЯ ПРОЦЕНТИ МАШИНИТЕ ЩЕ ГИ ОТКРАДНАТ В ПОЛЗА НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА С МАШИНИТЕ!

52

Анонимен

преди 10 месеца

Любовта към Путин струва пари.Путин да плаща.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Израждане първа политическа сила!1!1 Ще управляваме самостоятелно!1!1

50

Исторически парк

преди 10 месеца

славуца вън!

49

АнонимеН

преди 10 месеца

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НАПЪЛНО ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ СВЪРЗАНИ СЪС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ!!! ФРЕНСКОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е АБСОЛЮТНА ИЗМИШЛЬОТИНА КОЯТО ОСВЕН ДА ПРИЗНАЕ НЯКОЕ БЪЛГАРСКО МАЛЦИНСТВО В СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ НЕ ПРИЗНАВА НИЩО ДРУГО!! И С НЕГО БЪЛГАРИЯ ДАДЕ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ БЕЗ ТЕ ПРЕДИ ТОВА ДА СА ИЗВЪРШИЛИ НУЖНИТЕ ПРОМЕНИ ЗА ДА Е ДОВОЛНА БЪЛГАРИЯ! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА СА АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЕ И ГЕРБ И КОСТОВ И ДПС)!

48

Анонимен

преди 10 месеца

Пробвахме с "кръстника на чалгата" защо и краля Азис да не влезе в парламента? Мисля, че добре може да напипа проблемите.