83

Преди бяха

преди 1 година

виновни бюлетините, че лесно се купуваха гласове, сложиха ви машини и те станаха виновни за честни избори, що за овце сте вие бе, кое е читавото което трябва да замени грешното, изглежда е МОЗЪКЪТ ви който лесно се манипулира, защото е от помия ? Излиза крадеца Тиква говори неистини и става отново вождът на надеждата, излиза една Копейка откраднала субсидии (Гунчева призна)говори глупости и става баш овчарят на стадото, това народ ли е или овце ?

82

На

преди 1 година

тази ,,софра,, - парламент ,трябва да влязат 2-3 партии и то с,, бариера,, променена над 15% избирателност. какви са тези 6-7 партии ,знайни и незнайни . Видяхме каква омраза ,какви нападки , какви обиди си нанасят един към друг .Сбирщина от невъзпитани ХОРА ,,МИЛЕЕЩИ ,,за народа дето ги избра.

81

Анонимен

преди 1 година

Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ на България!

80

137

преди 1 година

За "порочната коалиция" сам ли го измисли или някой ти го каза? Каква чест може да даваш на един пакостлив измамник? Сега така по-добре ли е?

79

Анонимен

преди 1 година

Никакъв шанс няма ГЕРБ да управлява. Хич да не се гласят да сядат на стола.

78

тук е сбирщината

преди 1 година

на ГЕРБ и Възраждане не е за хора !

77

АнонимеН

преди 1 година

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОУЧВАНЕТО СА ИЗМИСЛИЦА БЕЗ ПРОУЧВАНЕ! НО СА НАПЪЛНО АКТУАЛНИ КЪМ НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ! НЕ СЕ ЛИ ПРОВЕДАТ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ ,А НЕ НА САМИТЕ МАШИНИ ЩЕ ИМА ОГРОМНА ПОБЕДА ЗА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА С МАШИНИТЕ ! НО ПРИ ЕДНИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ НА КИРЧО И КОКОРЧО ЩЕ ИМ СЕЕЕ ЕББЕ ПИ-ЧКАТА ЧЕРЕПОВА И КАКТО СЕ ПОЯВИХА ОТ НИЩОТО ТАКА И ЩЕ СЕ ВЪРНАТ В НИЩОТО И Е ДОСТА ВЕРОЯТНО ДА СА ПОД 4% ПРИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ!

76

Оди пеш

преди 1 година

Караянчева излезна права - като не харесваш борисов оди пеш и гладен

75

Продл пеша

преди 1 година

Баце пьлнил чекмеджета - *** цените бяха -4 пьти по евтини от сега при продьлжаваме пропаданетоЗначи тези пьлнят гардероби

74

Анонимен

преди 1 година

Нашта чалгарска благородническа класа поздравява вашта класа с песента Месечина, месечина йойой!

73

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да ви оправи живота. Надигнете си задниците и свършете нещо за себе си

72

Сту

преди 1 година

Гении, бензинът не е спрян, петролът не е спрян, тва че ви ги продават на цени над реалните е защото 12 години никой не ги е пипал и са образували тежък монопол и връзки по държавните институции чрез схеми и рушвети, за да не ги проверяват и санкционират. Заслужавате си бедността и мизерията, гении такива.

71

Анонимен

преди 1 година

Хванах хванах сто шарана и една голяма мряна триста едри каракуди много много паламуди! Да живее царство Чалгария и цар Радо Шишарката и придворният шут Слави Чалгара!

70

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, славуца и де бъ са под чертата!

69

анонимен

преди 1 година

За всичко това има един единствен виновник, който вдигна юмрука и доведе тези случайници в НС и МС! И колкото проучвания и анкети да правите, все тая! Хората са докарани да нечувана мизерия и без никакви социални мерки! При пенсиите е хаос, хляба не поевтиня, както очаквахве, по бензиностанциите няма отстъпка при зареждане, а заплатите са замразени, особено минималната! Оправия, няма!

68

Анонимен

преди 1 година

Глупости на търкалета. БСП отива на бутищеmо. ПуПу са някъде до 7 %.

67

Анонимен

преди 1 година

Абе, "градската десница" явно пак ще гласува за Пълен Провал. А, и да не забравяте да се прегръщате по площадите с Корна Нинова и другарите от БКП (БСП).

66

Продл пеша

преди 1 година

Прогнозирам страшна зима ако - пропадането сьстави кабинет посредством васалите си - бсп ,дб и не отидем вьзможно най скоро на избори да се исчистим от слугите на олигарсите

65

и така

преди 1 година

шеф на агенцията е румяна бъчварова гравитираща около кръга капитал, всичко останало губи смисъл

64

АнонимеН

преди 1 година

БЕЗ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ НАЙ-ВЕРОЯТНО И ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ БЪДЕ ОБРАНО! ТАКА ВДИГАХА ПРОЦЕНТИТЕ НА ПАРТИИТЕ ПРЕДИ ВОТА ЗА ПАРЛАМЕНТ МИНАЛАТА ГОДИНА А ПОСЛЕ НА ВОТА ПРОЦЕНТИТЕ ИЗЧЕЗНАХА! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА ЩЕ ОБЕРЕ С МАШИНИТЕ И ВЪЗРАЖДАНЕ ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ А МОЖЕ ДОРИ И ДА НЕ ВЛЯЗАТ ОТ ОБИРАНЕТО С МАШИНИТЕ!