107

Анонимен

преди 8 месеца

Герб 22%, Възраждане 17%, ПП+ДБ 14%, ДПС 12%, БСП 7%, Янев 5%, ИТН 5% , това ще е картинката

106

Българин

преди 8 месеца

При нови избори няма как да има мнозинство без четвърта партия. Единствената такава би била тази на Стефан Янев, но не знам доколко ще имат желание да са в едно такова управление.

105

Анонимен

преди 8 месеца

ИТН ще влязат , виж за ДБ и може би БКП не е ясно

104

Анонимен

преди 8 месеца

Щом има хора които гласуват за ГЕРБ след толкова години крадене от тях за какво говорим. Никой никаква отговорност не понесе. Боко спря Белене, платиха се много пари, неустойки, арбитражи, но цари тишина. Пътищата на следващата година вече са разбити и е ясно, че е некачествено и като материал и като изпълнение, тишина. КТБ фалира, властта си измъкна парите от там и пак тишина, Лукойл не плащал, пак няма виновни. КОГО ДА ИЗБЕРЕ НАРОДА, КОГО, то все едно и също.

103

Анонимен

преди 8 месеца

Вярвам на Слави малко повече, отколкото на Киро и преатели.

102

Трезвен

преди 8 месеца

Проучване, проведено съвместно с бтв казва, че Слави бил най-напопулярен. Не казвам, че не е така, но те кара да се замислиш...

101

Ром'с

преди 8 месеца

Интересно, а от какво се финсарират тези агенции? Аз пък виждам "класацията" тъй ,15-17% ГЕРБ (по инерция), 11-14% ПП (русофобите) 9-11% БСП(старата гвардия) ДПС 8-10% (стабилно... ) Възраждане 7-9% (русофилите...) ДБ, ИТН, Янев,Атака,ВМРО 4-8% тези партии в този диапазон..Те имат шанс и те влязат... и др партии от 0,1-3.8 %>>Есента няма да има правителство, напролет март-април може да се направи някаква коалиция, но% ще са други..

100

Фалшификации на САЩ!

преди 8 месеца

Що за *** ще гласуват ПАК за същите,които ни докараха дотук?!?!?!?!? Бълагрският народ не може чак толкова да е затъпял.. просто не може.. освен ако американсците пак не фалшифицират с машините вота.. те имат опит-в САЩ всеки път го фалшифицират..

99

анонимен

преди 8 месеца

Копейката иска да напуснем ЕС и НАТО и на къде ще ходим бе ***, към Русия и ще търгуваме със сняг и лед ли, ще имаме най-скъпият нефт и газ за нас само, защото така беше, ще продължи нафтата да е по-скъпа от бензина пак единствено у нас, ще храним болшевики, а ние ще смучем нефт за закуска, ще ни плащат в рубли, а ние ще ги складираме за "Бог да прости", защото и в Сиера Леоне (най-бедната в Африка) не ги искат !

98

Гошо...Тъпото

преди 8 месеца

Горкия Трифонов,така е,който...обслужва Тиквата,Доган и...обкръжение,след това изпада в...забвение. Примерите са много,ама политическото късогледство и малоумие не растат по...дърветата,а в главите на пишман самозвани нашенски уж...политици,помислили че са стигнали...върха на полит -интриганство.

97

Зозо

преди 8 месеца

До Анонимен.........Лъжат по поръчка, а "Америка за България" (Со рос) плаща... Хахахааахаа... точно обратното - Атаката и Вгъzраждани лъжат брутално - Путин плаща

96

Анонимен

преди 8 месеца

Лъжат по поръчка, а "Америка за България" (Со рос) плаща...

95

Зозо

преди 8 месеца

Хахахааааааа, руските пpиcлyжници от Вгъzраждани се имат за първа политическа сила?!? Дето искат да вадят България от НАТО и ЕС. Абсолютни руски клоуни :))))))))))))))))))))))

94

Анонимен

преди 8 месеца

Възраждане е с 30% поне!

93

АнонимеН

преди 8 месеца

До КОНСТАНТИНОВ/ ПРИ ПРОВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ КАТО ДОСЕГА МОЖЕ И ДА НЕ ВЛЕЗНЕТЕ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ВИ ДАВАТ ВИСОКИ РЕЗУЛТАТИ ТОВА Е ЗА ЗАБЛУДА! СЛЕД ВОТА МОЖЕ ДА НЯМА И 4% А ОСТАНАЛОТО МАШИНИТЕ ЩЕ ГО ОТКРАДНАТ В ПОЛЗА НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА С МАШИНИТЕ! БЕЗ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ВЪЗРАЖДАНЕ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ Е ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ТЕЗИ ПРОУЧВАНИЯ СА ЗА ЗАБЛУДА ДА СА СПОКОЙНИ ЖАБЕТАТА И ДА НЕ ИЗБЯГАТ ОТ ТЕНДЖЕРАТА ПРЕДИ ДА СА СЕ СВАРИЛИ!

92

Българите са с

преди 8 месеца

най-некачественият разсъдък, за тях няма нещо което да е читаво, все нещо им е криво, все нещо не им е както трябва, само беднотията явно им пасва щом нямат нищо против нея и подкрепят "създателите" и !Те не са дори и овче стадо, защото овцете са по-единни не напускат стадото защото знаят, че "ВЪЛЦИТЕ" само чакат да се отдели някоя за да я "хапнат" !

91

Анонимен

преди 8 месеца

Като целия Висш съдебен съвет, цялата мутренска опозиция (крала)12 години и всички мутри са срещу реформите, те трудно могат да станат. Единствения начин е народа да даде мнозинство на някой, който има воля да ги направи. Ако сега не стане, следващия път можа да е след повече от 20 години, а може и да няма следващ път.

90

КОНСТАНТИНОВ

преди 8 месеца

ПАК ПЛАТЕНА МАНИПОЛАЦИЯ. ПРИ ИЗБОРИ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗНЕНАДАНИ ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ,ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ ЗАЯВЯВАЩА ЧЕ ЩЕ СЛУЖИ НА БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ПРЕСТЪПНОТО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 30 Г.

89

Анонимен

преди 8 месеца

Това, че има такъв отлив е добре, значи че хората искат справедливост, съдебна реформа. Видяха, че Славчо си е там за келепира, и си е с мутрите.

88

Анонимен

преди 8 месеца

Предлагам Копейкин за пожизнен диктатoр! Само той ще оправи KLETA MAJKA BALGARJIA!1!1