123

Анонимен

преди 1 година

Най-голямо било недоверието към Слави Трифонов:))) тия цоциолози защо не погледнаха в тубата, над 600 хиляди последователи на канала, повече отколкото БТВ и НОВА взети заедно

122

Анонимен

преди 1 година

Обикновено най-простите и функционално неграмотните у нас, които живеят най-зле, все се лутат за кого да гласуват. Повечето от тях не гласуват де, защото нямало за кого, ама някои си чакат държавата да ги оправи, защото са толкова неграмотни, че като емигрират и са таван миячи, шофьори или берачи на малини. Тия гласуваха за чалгарите, а сега ще се разединят между Копейкин и Янев. Разбира се, има и изключения от правилото- роднини и приятели на чалгарите гласуват за чалгарите (ама не винаги).

121

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, славуца изтече в канала!

120

бай Вълчо от Хисаря.

преди 1 година

Славчо обеща: 1. 120 децибела, 1лв. за децибел, промяна на депутатското кюфте и заплата на 100%, таблет за всяко дете след 1клас и др. екстри. Що стана , та не стана обещаното.Искат само едно . Избори до дупка.!!!!!!!!!!. Ама т'ва че едни избори струват 65 млн.лв. не ги интересува.И аз искам само едно: . Дебело дърво и удри ,удри до ПП и така нататък.!!!!!!!!!

119

Българин

преди 1 година

Русофилите ги е яд, че българите забогатяха и живеят добре като западняци, Кирил и Асен вдигат заплати, пенсии, стандарт, помощи за бизнеса. Само пpocтите и некадърните русофили са бедни в България и нямат пари за храна и отопление.

118

Анонимен

преди 1 година

Боко иска да са изборите на хартия за да пусне отново кюлчетата и пачките от шкафчето дето, представете си прокуратурата ни уверява, че ги няма, за да хване 20 процента. То според тая прокуратура и Семерджиев не знаел, че книжката му е фалшива. Баси нахалниците.

117

Анонимен

преди 1 година

Според моето социологическо проучване АЗ, Костя Копейкин, съм първи с 99.99 % ! Всички у Белене, дори съпартийците ми, САМ ще управлявам ! Готов съм на всичко за властта !

116

....

преди 1 година

Жалко за итн и най-вече за избирателите, които той много нагло предаде заедно с тошко африкански ***. Сигурно не му дреме на трифонов, но ако го срещна някога, ще му тегля една майна и ДГД заедно със всички от итн.

115

Shark

преди 1 година

Ами естествено че ще са вън. Никой не харесва предателите. Те излъгаха всички, които гласуваха за тях и с действията си доказаха подозренията, които някои имахме още от създаването им, че са патерица на ГЕРБ-ДПС и че са част от партиите на мафията. Това да си част от правителството и да му подлееш вода по този мръсен начин, в ключов за страната момент и след това да се гласиш да получаваш мандат и да преговаряш със същите тези, които си предал си чиста проба наглост и безочие.

114

Анонимен

преди 1 година

македония и историята и езика си ги харизахме. остана земята само. скотонаселението да се спасява по единично.

113

Анонимен

преди 1 година

Долу жълтопаветната диктатура!

112

Анонимен

преди 1 година

То и слугите на Прокопиевата мафия никой не ги иска, затова паднахте от власт!

111

Анонимен

преди 1 година

Който се смее последен най-добре се смее, и от сега да Ви кажа Дългия ще се смее последен, а Кирчо и Кокорчо ще плачкат:) ай създраве

110

Анонимен

преди 1 година

То ясно, че Слафчо ни стаа............ Точко - премиер! Или поне оня със скъсаните дънки - Пермиер! Все му забравям името, ама обещавам - като стане Премиер - ще го науча

109

Анонимен

преди 1 година

Информационната война продължава

108

Анонимен

преди 1 година

И тая хамериканска yйдypмa не мо'е помогне кой знае колко на парапетите...

107

Анонимен

преди 1 година

Защо се чудите, че има толкова много гласуващи за ГЕРБ? Ами те са обхванали всичко. Общините техни - служители и семейства гласуват за ГЕРБ. Строителни фирми техни - гласуват за ГЕРБ. Съд и прокуратура техни и си пазят кожите. Като сложите и 5-6% реално вярващи в ГЕРБ и ето ви процента. Просто голяма част мафиотски вот.

106

Мухахахахаха

преди 1 година

Тъй става, кога Канна Рачева смята процентите...

105

Верваме, верваме...

преди 1 година

Тия сигур са същите шамани дето фалшифицираха снимките с Баце? Евала, големи майстори!

104

до 154

преди 1 година

Фалшификациите на САЩ, той народът може да не е затъпял, но ти СИ и това е абслютната истина !