13

Клаус Шваба

преди 8 месеца

Спрете тези тестове които ловят всички корони,настинки,грипове половината са корони.Теста трябва да е 100% верен като за бременните и да има специално адекватно лечение а сега няма нищо.Нито маските,мерките нито ваксите не спряха и не защитиха никой.Българи ако не излезем като народ Америка няма да спре докато не си натрупа пари да си плаща дълговете затова и война направиха.500г.сме мълчали роби сега пак ли така ще бъде?

12

зАз

преди 8 месеца

Ковид???? Сори, но вече Ковидчето е по-лек и от настинка! Има къде по-тежки грипчета от него!

11

Анонимен

преди 8 месеца

ПРЕСТАНЕТЕ, ЧЕ НАЕСЕН ЩЕ ИМА БОЙ! ПРЕЛЯЛО НИ Е ВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО! НЕ СТИГА,Ч Е НЕ ОСИГУРИХТЕ ГАЗ, БЕНЗИНА Е 3.5, НЯМА ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО, ПРИЕМАТЕ МАКЕДОНИЯ, А СЕГА И ТИЯ МАЙМУНДДЖУЛЪЦИ! СЕРИОЗНО ГО КАЗВАМ!

10

Емигрантка

преди 8 месеца

Не можаха в България властите да разберат че тестовете трябва да са безплатни. В Австралия всеки си прави ПСР тест без направления и са безплатни, а бързите тестове ги пращат по пощата по 20 теста на домакинство безплатно и като свършват, хората отиват или в лабораториите или апреките и вземат безплатни бързи тестове. Ако са позитивни и трябва да се изолират и нямат болнични да ползват им се плаща седмично възнаграждение от $320, за да не крият че са позитивни и разпространяват зараза.

9

Петър Танчев

преди 8 месеца

Не трябва да им се разрешава да започват отново с този цирк. Като данъкоплатец не желая парите ми да отиват в частни лаборатории, бълващи хиляди фалшиви тестове всеки божи ден. Месеци наред не можеха да изчистят активно болните от статистиката. По едно време бяха уж десетки хиляди, а в болниците имаше под 200 човека. В последните дни успяха да ги намалят и отново стартират далаверата.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Опитите на определени мафиотски кръгове в здравеопазването отново да отпушат златното Ковид кранче са неистови! Чакат да потече далавера за стотици милиони, абсолютно безотчетни! Този път НЕ ТРЯБВА да минат!

7

Най-накрая

преди 8 месеца

След като бяха достатъчни *** преди няколко месеца да премахнат тази възможност, за да спестят някой лев на НЗОК, сега най-накрая решиха това, което е правилното. Сега най-накрая джипитата ще могат да пращат безплатно пациентите със съмнения за COVID на PCR. Ще се спести мъката от разкарването на болния. И ще повече яснота колко са точно болните, защото в момента цифрата е в пъти по-малка от реалната.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Мафията продължава с този вирус и тестове. Дано някои хора получат възмездие за това, което са правили. Едно изречение правилно не може да напише, а тръгнало да управлява света и да иска богатства. Точно от такива *** се правят мизериите на този свят.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Познайте що искат да ги направвят безплатни, щото всичкото в момента дето кашля, отива в аптеката и си прави вкъщи тест, който евентуално ако е положителен не влиза в системата и човека си живее нормално, и заразява други, по тоя начин всички в един момент ще добием колективен имунитет, а тея искат точно това да се види, за да могат пак да дърпат синджира на мерки и глупости, аман от тарикати на дребно.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Това ще е източване на ЗК, ще го пускат тоя тест за щяло и нещяло. Толкова болни дечица и хора се молят за помощ, а кой знае колко си отиват и без да я потърсят в медиите. За тях измислете как и откъде да им се заплаща лечението.

3

Хахаххахаххаха

преди 8 месеца

Чудят се как да събират "болни" за да държат статистика и да точат парици! ГНУСННООО Е1!!

2

ПЛАНдемия

преди 8 месеца

Вместо милиони за безсмислени тестове за стандартен летен вирус, дайте ги за лечението на деца, не да събираме капачки

1

Анонимен

преди 8 месеца

Трогнати сме от тази загриженост за здравето ни. Пускам сълза от умиление