29

е са

преди 1 година

е са ще се набия в къща в бояна и да ме гледат 452 човека от заобикалящите кооперации. всичко особено в но и около софия е к__еф. преди доста време си заживях в стара загора и им е право всичко като улицте. като има нужда от ке__фа паля колата и за 2 часа съм в ЦУМ

28

до 35

преди 1 година

Подобен коментар щях да напиша. Сума приятели в технологичния сектор отдавна се изнесохме от града. Нашият апартамент стои празен, защото сме с детенце на 2 и чат-пат се прибираме в града, а и много сме вложили в него, за да го дадем на някой за 1500лв. под наем да го съсипе. На село е просто рай. Тишина, спокойствие, чист въздух, 15мин с колата и си в града. Наоколо само млади хора новодомци. Кипи живот и реновация на къщи. Пълни ми се душата. Пожелавам всекиго!

27

Нали си Елка? Смятай

преди 1 година

Статията: "парцели и къщи край София" Снимката: "Небостъргач в центъра на София"

26

до 25

преди 1 година

Да ти дам едни по-други сметки. Преди 16 години с приятелката ми взехме апартамент. 160м2, на цял етаж в малка нова кооперация. Разкошен. 95к евро. С 2 гаража. В момента е под наем за 1900лв.. Луксозен имот е все пак. Изплатихме го преди няколко години и бяхме вече купили по-голям. И той е под наем- разшкошен пак на последен етаж. имаме сантименти просто и не ни се продават. Ще се изплати със сегашния си наем за 8 години. Взехме вече къща. С наемите от двата се покрива ипотеката.

25

Анонимен

преди 1 година

Може да се живее и в преместваеми къщи и каравани и са доста по-евтини втора ръка караваните, макар че има луксозни каравани на доста солени цени, а някои кемпери са по скъпи от апартаменти. Човек трябва да е гъвкав и да се нагажда според обстоятелствата и възможностите си.

24

Анонимен

преди 1 година

Как няма да расте търсенето, като всички се изнесохме от града?! Апартаментите са под наем, работим си от вилите и къщите в полите на Витоша или на 20-30км от града. Всичко живо, което работи квалифициран труд, работи от вкъщи. Изключваме лекари, пожарникари и подобни длъжности, разбира се. От години така и така в офис не стъпвам, но вече и жена ми като работи от вкъщи си взехме разкошен имот до града. Трите ни жилища в София са под наем. Търсенето на имоти до града е огромно.

23

..

преди 1 година

е са ще им плащам имотте на някви си по 3 и на така наречените па л я човци брокерчета с лопата да ги ринеш комисионни че се е разходил 2 пъти

22

Анонимен

преди 1 година

Хаха интересно какво значи инвестиционна цел за човека, който е правил тази статистика? че и 30% били такива.... Да изтегля кредит, за да купя апартамент, който да държа празен :))) Българинът няма никаква инвестиционна култура, и такива анализи само го потвърждават.

21

Анонимен

преди 1 година

Не се лъжете, яко набутване е отвсякъде!

20

оку4и

преди 1 година

се даже

19

купил

преди 1 година

си ги бодлива тел сере6

18

Анонимен

преди 1 година

Докато зуумърите чакат "имотния балон да се спука", ще станат пенсионери.

17

Иванко

преди 1 година

РазбЕрачите от 30 години ми обясняват, че балона щял да се спука. 3 апартамента вече купих откакто дойде демокрацията. Сега ако реша да ги продам, ще стана милионер. Дал съм ги на децата да не плащат наеми и да са все под чужд покрив.

16

Факт

преди 1 година

Нещата отиват към ПУК!

15

Анонимен

преди 1 година

България е намаляла с още 75000 за последната година, кой ще живее във всичко това което се настрои.

14

Анонимен

преди 1 година

То точно заради инфлацията расте, а не въпреки. За всеки случай се надува един балон, който ще гръмне до 2 години.

13

ЕЦБ

преди 1 година

Оххх котьооо, скоро ще има пазар на 50% цени.

12

Анонимен

преди 1 година

Сега като тръгнат лихвите нагоре ще видим с какво ще плащат мизерниците копторите които накупиха........Ще има "Въййй, к'о стана?"

11

Анонимен

преди 1 година

Наистина са скъпи, цели 500к евро, но явно е поредната пиар акция на изгладнелите брокери :)))

10

Програмист

преди 1 година

Търся да купя още десетина апартамента, да ги закръгля на сто. Така ще си живея царски, ще си присадя коса и ще си удължа чурката. Ще завъдя женска.