49

айдии

преди 1 година

Българина трябва да се върне там където му е мястото - на Село.

48

Кармен Златарева

преди 1 година

Да купуваш жилище в София не е особено разумно...На 20тина км.от София е ОК

47

КОМЕНТАТОР

преди 1 година

АМИ БОГАТАШИТЕ БЪРЗАТ ДА КАПИТАЛИЗИРАТ НОВОНАГРАБЕНОТО ОТ ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА...

46

До 51

преди 1 година

Колкото и плюсчета да си набиваш, фантасмагориите реалност няма да станат. Пък и дори част от това да е вярно, що за човек си да гледаш на другите с такова високомерие и омраза? Нас или себе си гледаш да убедиш в своето собствено величие? Определено имаш проблеми с психиката, приятел, не ти го казвам с лошо.

45

КЪМ ВСИЧКИ КУПУВАЧИ

преди 1 година

До АнонименНали ти писах по долу бре ,сайта днес.бг е част от групата на Инвестор Медия груп,която е собственик на един от най големите портали за имоти Imoti.net ,от там се хранят банки,имотни агенции,брокери,строителни фирми ,така че публукуването на такива статии за шарани има за цел единствено да манупулира ОЧАКВАНИЯТА на хората за пазара -тоест цените видите ли ще са си високи ,търсене има ,но РЕАЛНОСТТА ВЕЧЕ Е ДРУГА !!

44

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Въх мали...майко,заплюл съм си една къща на 60-сет км от София за 150 х.евра. Дано не я докопа някой,защото пускам фишове и чакам...джакпота днеска,или...утре.

43

Анонимен

преди 1 година

На едно място пишат че пазара е замрял, на друго сделките се увеличавали :)Кое е вярно ?

42

Анонимен

преди 1 година

Имам познати строители, в момента разстоварват почти всичко, строили са, когато е трябвало и в момента продават 4но минимум, нямат планове за ударно строителство, както беше преди и си прибират пилците общо взето, балъците в момента се нагрухват с ипотеки и после познайте кой ще ги купува тея имоти пак, като им резнат крилата с лихвите, а и де ни ги дигат инфлацията ще ги оправи. Опичайте си акъла

41

kris

преди 1 година

дааа... така е! а един мармот увива шоколада в станиол! :D

40

до 47

преди 1 година

Нека кажа защо го написах. От село до Враца съм. Докато аз учех, моите съученици слушаха "сърбете" и се наливаха с "рикия". Нищо не ставало от тая дъжава пееха. Само за бой и БМВ мислеха. В момента берат малините в Испания и на година изкарват толкова, колкото аз за 2 седмици с дистанционна работа от едно селце до София. Ама квалифицирана работа. В прованса това е положението- тотална функционална неграмотност, претенции и мрънкотене как нищо не ставало и не можело. От 100 души 98 ще ти пеят тов

39

Анонимен

преди 1 година

Нищо подобно няма. Хората търсят единствено сигурни доходи за да живеят нормално и спокойно. Който е имал пари отдавна е купил.

38

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 1 година

Не забравяйте че сайта днес.бг е собственост на Инвестор Медия груп,която притежава сайта Imoti.net -раздават си годишни награди на брокери,агенции,банки,смятайте за какво облъчване става въпрос.Днес в Капитал има статия че сделките за София и като цяло за имоти падат ,и интереса към покпука също .Прочетете я и не се връзвайте на платените новини дето крепят пазара и цените .Идва вдигане на лихвите

37

Георги Георгиев

преди 1 година

да ви кажа, през 1995-98 ми викаха селянин, щото живея на 15 км. от София. Сега да видите, селяните са в Младост и Люлин по панелките, в Ливадите по кутийките от 40-45 кв.м. реална площ без паркоместа и градинки. Аз обаче, имам двор 1 дка., къща на 3 ката по 100 кв.м. на етаж, 3 гаража, половината двор е с плочки, половината с райграс. Всяка вечер си седя на сянка и си пия бирата, и се кефя какъв съм селянин !!! За с. Петърч става въпрос!

36

До 45

преди 1 година

Добре, че са такива като теб, да ни забавляват с фантасмагориите. Един въпрос само, вярваш ли си сам на простотиите? Не искам отговор.

35

Анонимен

преди 1 година

Има доста групи из ФБ за завръщане на село. Всякакви приказки са излишни. НИЕ сме тези, които трябва да възродим красивото село. Да му вдъхнем нов живот.

34

до 40

преди 1 година

Проблемът на западналия прованс е населението му. Виждаш заплатите в София- човек на 30, ако е кадърен, безпроблемно ще изкарва 7-10к и нагоре. В прованса какво има? Русофили и фенове на Копейкин. Как се живее с такива хора!? Аз поне не бих могъл. Защо София преуспява? Гледаш масово за кого гласуват успелите и заможните и ти става ясно. Мисленето е правилно. Но и София се съсипа- напълни се с провинциалисти да ринат дъното из складовете за по 2-3к.

33

Ужас

преди 1 година

Тука някакъв болен мозък сам си отговаря за разкошните си имоти. Пий си хапчетата, льольо!

32

Lina

преди 1 година

Като новодомка *** и аз тук. Разбира се - всеки преценява и избира най - доброто за себе си. За нас натъпкването в "градски гараж" с пораснало момче , вечният съсед с бормашината, " войната за паркомясто" , лудият, който се появява да пита нещо *** не е за нас. А пЛандемията ни убеди още повече - с наличен двор 1 дкр, няколко къщи в имота, гаражно за 2+ коли ,в решението ни.За ман.гите- не крадат, работят.50лв - 2бр косят, пръскат двор, 100лв - семейство с кон и каруца изчистват целия двор

31

Решено

преди 1 година

Аз вече съм го решил - ще си купя голям и скъп мезонет в центъра на София, за 80 хиляди евро, като мине голямата депресия 2023, банката си изземе ипотеките и ги пусне на безценица.

30

до 40

преди 1 година

Имах една мечта да си реновираме вилата в Симеоново. 2 декара двор- разкош. До нас- 6-етажен блок... От другата страна- 5-етажен... Вярно дворът е голям, но съсипаха всичко шопите, които си продадоха саборетините за някой лев. Наричам шопи, защото на времето Симеоново си беше село до София, в което кореняците имахме вили. Изредиха се 20 инвеститори да искат да строят на парцела ми. Никога няма да го дам. Под наем е сега без наем, а наемателите влагат в реновация и ми дават фактурите.