95

Анонимен

преди 1 година

Така е, София е скъп град, дори сравнено с някои западни градове.факт е, че по супермаркетите на запад цените са по-евтини, храни, дрехи и техника са по-евтини, което е необяснимо. Тук се плаща 10 процента корпоративен данък, един от най-ниските в Европа, а сивият сектор пък е повсеместен.Няма как ток, газ и бензин да са причина за такава скъпотия, особено пък заплати за персонал или разход за наем. Нека Петков и Василев да кажат каква е причината за тази скъпотия.

94

Анонимен

преди 1 година

При 17 години кмет на София от ГЕРБ, а преди това още 15 години кмет на София от СДС, как няма да е скъп град при лоша инфраструктура и безразборно презастрояване....

93

Анонимен

преди 1 година

Какво ли ще е човек да умре от омраза към София?! Ще бъде пръв и единствен случай.

92

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

"Кой не скачЪ е червен."Помните ли?Наскачахте ли се? Опомнихте ли се?Да,ама Драгалевския гърбат Айдук и все още живите от СДС-Шайката му нямат тези проблеми.Хайде,със здраве и продължавайте да скачате.Можете да викнете и Фори Светулката да се предвижда.

91

Софиянец

преди 1 година

Мммда. Освен всички други готини неща ,който ни донесе демокрацията, ни донесе и много селяни отглеждани от чалгари! В София, винаги е било по- скъпо от другите градове , но беше прекрасно преди 20г. Сега се вижда от цяла България какъв е материала- ужас и падение!

90

Анонимен

преди 1 година

Промяната на радеф е факт

89

Марко

преди 1 година

Евакуирайте се от този старчески нужн'ик пълен със сенилни увредени пенсионирани комуно л-нари и псевдо бизнесмени.Нито квалифицира за град и държава нито има сигурност стандарт на живот чист въздух или каквото и да било привлекателно.

88

ядосан селянин

преди 1 година

Граждани на село раждани, добре ли живеете в столицата, роби.Бачкай за наеми и кредити за кутийка 65 кв за 200 бона.Убре !

87

Анонимен

преди 1 година

Рио не е цвете, но поне има море, слънце, плажове, хубаво време, а в софия - лошо време, смог, мутри и чалга.

86

селянин украинец

преди 1 година

Ко праите в София ве селяни ,живеете за наеми и кредити.Роби, а на село няма кой да бачка

85

Анонимен

преди 1 година

Стига писахте глупости! Нинова казва, че не е вярно...

84

факт

преди 1 година

до като ни налазват новософиянците така ше е !

83

ДО 83

преди 1 година

Човек,стига си заблуждавал хората. В Румъния храните и горивата са една идея по-.скъпи от колкото в България. Единствената привилегия е,че маже да закупиш по-евтини лекарства.

82

Анонимен

преди 1 година

София....хахахах най голямата дупка управлявана от леви сороски зомбита, и градена от кухари....представяте ли си, в тоя град празнуват националните празници по паркингите и по пътища наречени площади....а кварталите са рунтава джунгла наблъскана с коли наспирали кой където му падне, още явно измислят какво е паркинг на етажи...разбирасе, 4000лв на квадрат е скапан апартамент...хахаххаахах....само унижение на тия дето живеят там

81

Анонимен

преди 1 година

София е много мръсен и грозен град. Ако не си на държавна хранилка има шанс да си на заплата при някой съмнително забогатял, разбирай откраднал от парите на народа, който ти плаща по 600 лева. София си е вредна за здравето с този въздух. Най добре Терминал 2 и палете свещи за бате ви Бойко да оправи бързо държавата. Ама не Борисов, а Рашков.

80

Анонимен

преди 1 година

Рушофилчета, в Пешавар, Пакистан е най-ефтино това означава ли че там е по-добре? Според тролската ви логика, която върви повече от 10 години най-хубавото е при най-ефтинкото нали така? Да ви чуя!

79

Анонимен

преди 1 година

Букурещ, Будапеща и Рио де Жанейро не са мерило, но е верно, че там е по скъпо отколкото в страната :))

78

Анонимен

преди 1 година

Всички покрай Дунава си пазаруваме храна от Румъния в най близкото селце до границата където цените са три пъти по ниски от нашенските. Горивото в Румъния е 2,70 лева. Има бензиностанции които продават и на 2,40 лева. Много ми е жал за хората във вътршноста на БГ които нямат тази възможност. Те понасят цялата тежест на безумните Мутри. Гледам по телевизиите как бивши и настящи управници които обясняват че инфлация имало навсякъде и така щяло да бъде доста време. Подиграват се с народа.

77

30 години кредит

преди 1 година

Сега като вдигнат лихвите с 50% ще изплащате повече лихви от колкото имоти.

76

Много фантазьори тук

преди 1 година

До опетков - той ги е купил с подставени лица, през 1989-та ги е събрал на кръгла маса и им е направил предложение, което не могат да откажат и от тогава са си пак негови