16

Анонимен

преди 1 година

УБИВАЙТЕ АMЕРИКАНЦИ ТЕ СА ЗЛОТО ! пълно унищожение на фащ и ънглия!

15

Анонимен

преди 1 година

Заклах семействата на създателите на uber ! Беше много яко ,ама само как пищяха от ужас като ги убивах ! Правете като мен !

14

Убералес

преди 1 година

Бити шофьори, псувани клиенти, запалени коли, дрън дрън дрън. Докато не почнат да ги намират в кофите рано сутрин само си чешем езиците, но паднат ли няколко глави пУберите ще подвият опашки :)))

13

Хуй

преди 1 година

Юбер никога!! Това е най долната пунта!!! Въпреки че отначало еаздаваха водички и сникерси, днес обслужването не е по-различно от такси, както и цените не са по-приемливи. Хванаха ги маргиналите от гетата да си стават сами шефове, с обещания за големи печалби, но се оказа че трябва да работят по 10-12 часа за 1500 евра. И всичките имат по едно возило кредит и се чудят как да изпържат системата. А тя седи и смуче една хубава четвърт от изкараните кинти. И после не оставатза осигуровки.

12

Анонимен

преди 1 година

"Някой разбра ли нещо от написаното ?"_______Да, в качеството си на (американска) компания, можеш да принуждаваш служителите си да подават сигнали че са жертви на насилие за да прилагаш натиск на държавите в които действаш да си променят законите за да те направят монополист на пазара.

11

ВЪПРОС

преди 1 година

Някой разбра ли нещо от написаното ?

10

Анонимен

преди 1 година

Идеята на Убер както и на много други подобни компании голяма част от тях предлагащи резервации както и най-големия магазин печелят от гърба на всички само с единият му софтуер, долни прекупвачи и експлоататори.

9

Анонимен

преди 1 година

Макрон и бивш еврокомисар тайно помагали на Юбер. Макрон ще го разнищят и разплетат като стар пуловер.

8

Анонимен

преди 1 година

"Uber реагира бързо, за да използва насилието в кампания за натиск върху правителствата да пренапишат законите"------Ето затова трябва да се ограничава дейността на частните компании в дадена държава. В шест държави по едно и също време удобно започнали да бият шофьорите на убер, което им дава възможност да искат разширяване на дейността си. Последното да се чете като "агресивно превземане" на пазара.

7

стоев

преди 1 година

Няма такова нещо.Всичко е монтаж и подхвърлени снимки.Питайте гуруто Борисов

6

истина е

преди 1 година

Ами в България как е .Нарочно съдират ЖП. транспорта , и не купуват нови влакове и вагони ,защото ДПС държи 80% от автобусните превози и ще останат гладни,ама никой нищо не казва !!

5

БАНко

преди 1 година

*** ХРИСТОВА ,. ,, ЗАБРАВИЛА" СИ ДА ОТБЕЛЕЖИШ , ЧЕ МАКРОН , ПОДПЛАТЕН С МИЛИОНИ , Е ПОКРОВИТЕЛЯ НА UBER В ЗАПАДНАТА ЕВРОПАТА !!!

4

АнонимеН

преди 1 година

МАФИЯТА СЕ ПОЧУДИ КАК ДА СЪСИПЕ ЮБЕР , ЗАЩОТО ТОВА СЪЗДАВА КОНТАКТИ И ЗАПОЗНАНСТВА КОИТО ВРЕДЯТ НА ГРАДСКИТЕ ТРАНСПОРТИ И ТАКСИТАТА КОЖОДЕРИ! И Е ВСЕОБЩО ЗА ДЪРЖАВИТЕ ! И КОЛИТЕ ПОД НАЕМ САТАНИЗИРАХА ЮБЕР

3

Убърджия

преди 1 година

Това са подвеждащи читателя статии.Войните между Убер и Таксиметрите са организирани от данъчните органи,и някои структури на службите за сигурност.Първо: Убер ти дава независимост,и възможност за реално повишаване на доходите.Второ: Убер те прави независим като ,,самоосигуряващ се" и оставя твоята независимост по закон.Трето: Клиентите предпочитат по-качествено обслужване и по-високо ниво на сигурност.!етвърто: Всички които работят за Убер,никога не са имали ,,издънки",всички са чисти.Мафия.

2

Анонимен

преди 1 година

Простaците след това ще си излеят злобата върху тротинетките под наем. Като са вече неактуални да се преквалифицират или да смъкват цените.

1

Анонимен

преди 1 година

За какви ездачи става въпрос? Нищо не разбрах.