16

Сапуко

преди 1 година

Където стигне дългата ръка на мафията ,ъам нищо не никне ,всичко потъва в дън земята. Същото се отнася и за влиянието на Сащ по света.

15

Анонимен

преди 1 година

Тя не си е тръгвала от 1945 г от Япония след Бомбите в Хирошима и Нагазаки! Сега ще четем статии за тях всеки ден!-:(((

14

Ааа, не!

преди 1 година

За кави лицензи на оръжия дърдорите бе? Абе бе убит със самоделка! Убииства се правят и с нож с лък, а и с отравяне дори масови може, както и с тирове да газят тълпи. Да не горим за газ. А в САЩ най-много убийства има в щатите с най-строгите рестрикции. Научете си урока преди да папагалствате с такива пропагандни статии. Убиеца винаги ще намери начин, както най-харесва беззащитни хора. Дори убиеца да е правителство.

13

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво друго очакват когато се "вдъхновяват" от САЩ.

12

Натали Трифонова

преди 1 година

От Америка иде много простотия и Киро *** е нейното проявление в БГ

11

Анонимен

преди 1 година

Якудза няма полза от това убийство , тоз го гътнаха вероятно да си мълчи демократично

10

Анонимен

преди 1 година

Ако да беше някой гангстер от Якудза,щях да приема,че са си уредили сметките по гангстерски.Но тука си личи,дълга ръка.А извършителя просто са го използвали да им свърши"работата"безплатно.Японската Якудза,помага да се подържа ниска престъпността,понеже ще пострада и тя при евентуално надвишаване на поносимост от обществото.Т.е.тя е полулегална и помага на полицията когато нещата между бандите загрубяват.Спомням си,че помогна на полицията за да спипа в "крачка"една секта извършвала убийства.

9

Отчето

преди 1 година

Даа, Америка много обича японците ,хвърля им атомни бомби за бърза смърт ,ходи им на погребенията и им поднася венци и т.н.

8

Sic Semper Tyrannis

преди 1 година

Така на всички тирани! Да живее Демокрацията и чичо Джо!

7

Анонимен

преди 1 година

Цру ли отрепа Абе ?

6

Ядрен

преди 1 година

То Америка дойде в Япония с безсмислените си атомни бомби с който избиха съвсем невинни стотици хиляди Японци -приятелски огън му казват. Да се чудиш как тези Джапонези имат някакво вземане - даване с такива варвари? Света вече е разбрал какво означава приятелство с янки!

5

видял

преди 1 година

Япония е държавата за образец на света , а България е за кло-зет на света!!

4

Анонимен

преди 1 година

Една от особеностите на робите е да нямат право да притежават оръжия, понеже може да се опълчат на душманите си в един момент.

3

Анонимен

преди 1 година

Каква Америка бе? В Япония оръжията са забранени на робите този си е направил самоделка, което показва, че, ако си кукуу винаги ще наериш начин да убиваш.

2

Анонимен

преди 1 година

Спешно отидоха да изберат нова марионетка, че старата малко я застреляха.... Евала на японците - явно има останали самураи дето не търпят политици на конци.

1

Боза

преди 1 година

Боза