41

Анонимен

преди 1 година

Ех тия шваби, не знаят как е при нас 50 на месец за градския, миризми на нещо неживо, лятото безплатна сауна, зимата се каляваш на студ, вали ли, обикновено и в транспорта вали, кеф.

40

До 43

преди 1 година

Райнланд-Пфалц е Бундесланд;)Бундесрепублика е Германия.Има разлика;)

39

Киро + Лена ВНЛ

преди 1 година

Добра идея, ьащото както изглежда , голямата бензиностанция с ракетите , за тваря колонките и дава само ракети вече.

38

Анонимен

преди 1 година

? 1,84,9 е бензина в момента на бензиностанцията срещу нас. Бундесрепублика Райнланд Пфалц. Преди 10 минути пуших на терасата и гледах таблото с цените. Стига сте ментосвали уважаеми. Те и полския център лъжат със 100 км. в час, ама и вие не изоставате никак.

37

...

преди 1 година

... туби ор нот туби...

36

A

преди 1 година

95 върви 1,80-1,88 евро литъра.Доста близо до цената тук. Но интересната част е, че бензина им е най-малкия проблем. Цените на храната са бесни. Вече там се презапасяват и гледат промоциите. Но пък в Швейцария ако прескочиш границата ти идва да се гръмнеш от цени. Така че ,за Централна Европа на германците им е евтино направо

35

Анонимен

преди 1 година

По нашите ширини се вихрят престъпници в Ку7

34

Няма

преди 1 година

Стига сте писали глупости. Първо горивото е по-евтино(колега по-долу ви е написал цената), второ няма грам паника в жителите и запасяване с гориво в туби. Незнам по колко олио пиете на ден,че все то ви е в устата...наравно с хляба...вие друга консумация нямате ли? Хич не се притеснявайте на Германия,колкото и зле да е,никога няма даже и да се доближим до България,така че успех ви желая на вас и тази и следващите зими.

33

Емо

преди 1 година

У нас зареждаме горивото от събота в скъсаните си джобове!Пак Кирчова работа!

32

КОй

преди 1 година

Мисля че ви е малко стара и подвеждаща информацията. От вчера литър нафта е 1.83, а бензин 1.73.По бензиностаниицте няма опашки и никой не зарежда в туби...Само давате повод на ушанковците да се пенят по коментарите.

31

Анонимен

преди 1 година

Тия германци накъдето са тръгнали, ние от там се връщаме!

30

Анонимен

преди 1 година

Скоро с моторетки и скутери за евтин бензин и дизел до Полша.

29

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха Да се запасят и с буркани и капачки.

28

До Enzo

преди 1 година

До олиото в Германия е между 1.79 и 30 ? както си беше и миналата година. Стига писахте глупости, има марки и видове мазнини.

27

Анонимен

преди 1 година

Тия не знаят ли, че бензинът изфирясва като седи дълго време? Трябва ти някакъв апокалиптичен сценарии тип Лудия Макс, че да не можеш да налееш 20 литра

26

Enzo

преди 1 година

До 29 ...Олиото в Германия е 3.99EURO!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Едно време като се топлехме с нафта в почти всяка къща имаше поне по един бидон 100 литра. Ние на село имахме дори малка цистерна 500 литра която стигаше за цялата зима. Нафтата тогава беше почти без пари, внос от Либия и Ирак, Хората масово почнаха да се топлят с нафтови печки и котели. После обаче дойде демокрацията и се върнахме да дърва и въглища. Сега последните години пък измислиха нова глупост пелети....

24

Анонимен

преди 1 година

Умират германците. Вече не знаят *** кой свят се намират. Абе вие тея апокалиптични статии направо от роскомнадзор ли ви ги спускат? Не виждам да пишете със същото настървение как щастливо си жувуркат руснаците, лишени от всякакви нормални стоки, затова пък с *** възторг прославят военната операция, като внимават с думата война, че ще се озоват в кауша.

23

Teo

преди 1 година

Зимата ще е шоу на наш гръб!

22

Ламята

преди 1 година

Евроатлантическия сврухразум отново избухна мощно.