17

анонимен

преди 1 година

Без локдауна щяхме да имаме много проблеми с вируса. Той, обаче, нямаше истински ефект.

16

анонимен

преди 1 година

Аз не се чувствам самотен. Мен ме направи по-съпричастен и по-зрял, отколкото бях.

15

Анонимен

преди 1 година

Локдаунът няма нищо общо с ограничаване на разпространението на измисления вирус, а цели дигитализиране на стадото, фалиране на малкия и средния бизнес в полза на амазон и сие мултинационални компании и подкарване на стадото към вакситаназиционните центрове за инжекрирано участие в колелото на "късмета", в което "късметчетата" са предопредвлени от производителите. На някои им се падна "гризни дървото", на други автоимунна реакция, инсулт и т.н. чакаме да видим изтеглилите "късмета" стерилизация

14

Tihomir

преди 1 година

Ама много сте нетърпеливи бееееее, чакайте поне до август, да отидат хората на море, да се върнат и тогаз да ги шашнем. Леееко подранихте сякаш.

13

Анонимен

преди 1 година

Дано имат двойник за двойника, че като захапят тръбата и не пускат

12

Анонимен

преди 1 година

Целта беше населението да психяса. Докато вървеше безсмисления локдаун телевизиите нон стоп излъчваха кадри на чували с "трупове", хладилни камиони, фучащи линейки, болници в колапс....Всичко това нескопосано режисирано, но ефектно. Мнозина се вързаха наистина.

11

Анонимен

преди 1 година

Локдаунът е сецена от общия театър, декор един вид, за придаване на по- голяма достоверност на ковидлъжата.

10

Анонимен

преди 1 година

До 10 - евалата! И аз бях така - 18 години партита, наркотици и то все щото си мислех, че да си сам е болестно състояние. Сега, обаче свикнах с любимия си човек - мене си, заключих си апартамента в Софето и се върнах на селото на дядо ми. Най-свежото нещо на света. Не съм излизал от двора вече 15 дни, дистанционна работа и природа. Супер яко е, колегите ми са ми приятелския кръг на другите не им вдигам телефона освен ако не сляза до София да изпраскам някоя приятелка или да разпуша с някой авер.

9

Анонимен

преди 1 година

Честито на всички открили себе си по време на локдауна и излезли от комфортната си зона. Аз лично се превърнах в любимия си аутист!

8

Анонимен

преди 1 година

Че то ние нормалните по време на локдауна си обикаляхме сред природата и си правихме барбекюта.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимения под мен Ако си жена си вземи куче, ако пък ли мъж, сложи xhamster за начална страница на браузъра.

6

Анонимен

преди 1 година

Работата от вкъщи и липсата на контакт с балканопитеци ми се отразява положително на здравето. Самотата сред други хора, в сбъркана и токсична социална среда, ме смачкваше години наред.

5

Анонимен

преди 1 година

Самотата е да живееш сам вкъщи като краварския филм едно време,имаш ли семейство няма как да те изолират от тях!!

4

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Локдауните бяха едно сериозно престъпление срещу човечеството ,заради една престъпна шайка -Шваб ,Гейтс и Лайен !!!Трибуналът в Хага трябва да се сезира и да осъди тези престъпници ,заради нанесените вреди на човечеството ...грубо нарушаване на човешките права,незаконните затваряния ,престъпния зелен сертификат и насилствено налагане на ваксинация ,която очевидно не ефективна !!!

3

Анонимен

преди 1 година

Никакво разкри няма. Ефектите от социална изолация са известни буквално от почти един век, в.ж. напр. реакцията на екипите на изследователските станции в Антарктика. Въпросът е, ще поемат ли "експертите", "журналистите" и всичките им тръбители отговорността за безумните поражения от локдауна?

2

Deepfake Кунчо

преди 1 година

До Анонимен Дори не е и двойник. По БТВ в на оня соросоидния ром предаването го нагласиха Кунчо с Deepfake.

1

Фаучи гномът

преди 1 година

До Анонимен Новият Кунчо ако го питат нещо по медицина ще разберете, че 2 месеца са го дирили из пловдивските села, да замести оригинала отпътувал за вечните ловно полета на Файзера. Затова и новият Кунчо не го канят никъде по ТВ студиата, че ще лъсне холивуд драмата с неукия Кунчо.