24

...

преди 1 година

То хубаво ги хващате, ама после какво? 24 часа в ареста и ги пускате.

23

Възмутен

преди 1 година

А докато търтеите са с патрулките по спецакции кой им купува баничките?Пеша ли ходи някой!?Хаха!Вчера ги гледам спират с пърдулката на забранено място че да отидат до баничарницата за банички!Че и бензина им плащаме да се разкарват!

22

Анонимен

преди 1 година

Тези проверки трябва да са целогодишни, а не инцидентни и трьбва да се промени закона и да не може такива да отказват кръвна проба, това е поредната вратичка.

21

Анонимен

преди 1 година

"Операцията бе разпоредена от Кирил Петков и Бойко Рашков" Кирето не го знам колко пие, но с Рашков трябва да се внимава. Не съществува дрегер, чиято скала е разчетена за неговите стойности.

20

МВР СА СМЕШНИЦИ

преди 1 година

Колко престъпления стават, убийци на свобода, трафик на наркотици, а оня ден полицаите спират за да се карат на детето ми че си играло с /играчка/ МЕТАЛ ДЕТЕКТОР В ДВОРА НА БАБА СИ

19

МВР

преди 1 година

50 пъти е регистриран и пускан. Последният път е хванат с амфети и метамфети в кръвта, взели са му книжката и са го пуснали по живо/здраво. Тази война трябва да е срещу всички замесени в системата, които са го пускали от 2005-та до днес. Катаджии, съдии,прокурори,магистрати и всякаква подобна корумпнирана ***. А не да отбивате от пътя вуйчо ви Ваньо, който не е изтрезнял от снощната ракия в 6 сутринта или да проваляте живота на 20 годишни, които са изпушили един джоинт преди 5 дена.

18

Неразбрал

преди 1 година

Чашко Прашков-дамаджаната дали кара трезвен се чудя!?))

17

Дали

преди 1 година

Тези дето са ги заловили са наистина употребили наркотици, щото са ги тествали с технически средста? А знаем колко шофьори, които не са употребявали наркотици, доказано от кръвните проби в последствие, останаха без книжки!

16

Коментар

преди 1 година

Айде на бас че и тоя път не са "сгащили" разни Семерджиев и Лъчомозъковци а са драли с глоби обикновените нещастници тръгнали случайно по работата си!

15

Анонимен

преди 1 година

Тези така наречени показни "акции" обявени лично от Премира би следвало да са част от ежедневната рутина на служителите на МВР, а не показно измиване на ръце и отичатне на дейност 2 дни в годината пред медиите/обществото. Живял съм в Дания 2 години, и тези ''акции'' ги има всеки ден от годината из цялата страна, а в градовете дори в 3 сутринта никой (дори дрогиран) не би посмял да вдигне повече от 50 км/час където и да е, защото такава беля ще си докара че не е истина. Тук всичко е ФЕЙК.

14

До 16

преди 1 година

Малко е три дни-трябва до един месец да отчита употребата на наркотици. Аман от наркомански у.трепки.

13

Анонимен

преди 1 година

Ама не казахте колко са. Вчера твърдяхте, че това били 30% от водачите. Ако приемем, че процентът сред пешеходците е по-голям, това означава, че в НС и МС около половината да пияници и наркомани.

12

аноним

преди 1 година

Заловените случайно не са ли отказали,,

11

Анонимен

преди 1 година

И ако вчера или снощи си пушил трева, не си се качил да караш, и днес ти няма абсолютно нищо, но излезе на теста, пак гориш

10

Анонимен

преди 1 година

Смотаните им тестове засичат ако си пушил трева преди три дни. Засичат също sbd масло което е законно. Също реагират и на някой лекарства от аптеката. Тия тестове въпбще не са релеванти. А целата акция е прах в очите на обществото. Да започннат акциите си първо от МВР

9

сега е момента

преди 1 година

Да са завъртят по курортите вечер.

8

Годжи

преди 1 година

Трябва и ние да направим една спец акция в парламента

7

СССР

преди 1 година

РАШКОВ ЧАДЪРА ДА ХОДИ ДА СИ ПИЕ РАКИЯТА И ДА СЕ МАХА ОТ ПАРЛАМЕНТА,НЕСТАВАШ БРАТ НЯМАШ ТОПКИИИИ ДА СЕ БОРИШ С КОРУПЦИЯТА,ТИ СИ ВЪВ КОРУПЦИЯТА.

6

..

преди 1 година

само от нашето поколение 25-35 групата наркома н ска

5

Haha

преди 1 година

А срещу мутро-милиционерите, кога? Да проверят всички и който е положителен в дранголника, не само защото са им раздали някакви униформи които напълно не заслужата, да могат да издевателстват над народа. Хора повечето от които нямат мозък за 5 стотинки да не говорим за култура тормозят кротките хора за да отчитат дейност и закрилят всички ***, с които си слушат чалгата и си шмъркат амфетите. Ето това е положението, на практика.