44

Никк

преди 1 година

Държавата винаги действа след като стане нещо. И то за съвсем кратко. Ако въобще направи нещо. Няма проактивност. Вместо постоянно да се търсят пили и надрусани, те се търсят след като стане белята. Катастрофата с македонски автобус - колко мантинели се подмениха? Колко участъка има с нова маркировка? Нула. Според мен никога няма да се оправим, за мое огромно съжаление.

43

Дядо ви

преди 1 година

Като гледам поне една трета от шофьорите прекаляват редовно. Други "шофьори" нямат мозък да ходят пък тръгнали да карат, а комбинацията я виждаме. Не коментирам престъпно-убийственото състояние на пътищата.Война е и не се вижда светлина в тунела.Мислете , колкото и да е трудно и да боли!

42

Анонимен

преди 1 година

То като се обяви акция и съмнителните се покриват. Много няма да хванат.

41

Анонимен

преди 1 година

Ех каква хубава държава си бяхме, а ДС в какво гето ни превърна. Тия алчни мафиоти дано да измрът до 9-то коляно и да се пържат в ада. Унищожиха държавата.

40

Анонимен

преди 1 година

Смешковци,това трябва да се прави всеки ден. А не да се криете по храсталаците дремещи с камери.

39

Анонимен

преди 1 година

Министър Рашков сам го каза, 30% от водачите карат на градус или дрога. Значи на всеки три патрулки единият шофьор е фиркан.

38

Анонимен

преди 1 година

Вярно ли е че ушевите в пърдулките освен палка, трънка и знак 40,трябвало да носят и стълба разгъваща се поне до третия надпартерен етаж, да помагат на нуждаещите се да влязат през прозореца?

37

Трън

преди 1 година

Ще ловят шушумиги сега, а такива като татуирания наркоман убиец, ще ги пазят и покриват. Такива пълнеха партиината касичка на ГРОБ и ходеха да провокират полицията на протести. Сега ще ловят напушеняци и дребни рибета

36

До 28

преди 1 година

Не знам доколко си запознат, но в НК има състав. Притежаването на металдетектор е криминализирано. Тук доста народ престъпници и нарушители се възмущават, че МВР се занимавало с тях, а не с други. Демек "аз съм престъпник, ама защо мен гонят, а не другите":-))

35

Кики

преди 1 година

Дванадесет години разпад на държавата.Дванадесет години ГЕРБ , корупция и далавери какъв да е резултатът? Ценностната система е BMW , руса кака и здрава чалга , добре дошли в новият свят.

34

Анонимен

преди 1 година

Ами проверете си първо служителите ,вижда се ,че проблема не е един дрогиран ,а много по-дълбок или раздадохте служебни радиостанции на всички друсани за да се пазят?

33

Анонимен

преди 1 година

изчистете си редиците - после излизайте на улицата да чистите нашите! накадърно племе такова....какъв пример дадохте на народа? какво изисквате от него като самите ви полицаи ни носят дрогата!

32

Анонимен

преди 1 година

тия са пълни ***!!!! не е проблема при нас, народа, а при тях в МВР...като стана ясно, че главен съучастник е полицайка - кой точно ме проверява и за какво? Те могат да се дрогират и никой не ги закача...там е проблема

31

Анонимен

преди 1 година

Да започнат акциите в МВР-ТО. Да се проверяват милиционерите първо. Дамаджанов всяка сутрин да надува дрегера

30

Анонимен

преди 1 година

До Възмутен Не само бензина. Ние им плащаме и заплатите и осигуровките (те не внасят такива) и заплатите при ранното пенсиониране. Всичко е за наша сметка и на наш гръб!!! И за какво? За липсата при повечето на професионализъм, за мързела и корупцията. Но ние сме си виновни! Както е казано - на робска душа, робска участ се полага!

29

До 37

преди 1 година

Много си кух. Тестовете за дрога показват до 1 месец назад.

28

Анонимен

преди 1 година

Рашков провериха ли го за алкохол ,в парламента пускаха ли с проби,пожелавам приятен петък на "културния" министър ?

27

Жалък опит за PR

преди 1 година

ПростоКики предупреди всички друсалки за акцията, за да ги предпази!Седем месеца пръста си не помръдна за вътрешните ни проблеми а се занимава със всичко друго, но не и това. Обиколи света да се подмазва и коленичи на господарите си,разхожда *** като лична секретарка и сега в последните два дни се "разработил" и симулира дейност! На всичко отгоре м***лоумния му тате *** във фейса, че мафията искала да го свали! А ние останалите работници, които не сме мафия?!? Или сме "купени, платени..."

26

Анонимен

преди 1 година

всичко идва от не правилната подготовка на водачите която не включва управлението на мпс под въздействието на опиати.получаването на свидетелство трябва да става само след успешно управление на мпс при наличие на алкохол не по малко от 2,5 промила и всички най употребявани дроги.вярно е че това ще оскъпи курсовете но ще се повиши безопасността на пътя.

25

Анонимен

преди 1 година

Полицайките ще се обадят на свойте хора и те пак ще останат незасегнати. Само по пътищата да се проверява не е достатъчно, вижда се че тези са се сраснали с властта. Разкарайте корумпираните полицаи, магистрати, катаджии и подобни за да има ефект.