125

ГЕШЕВ Е ВЕЛИК

преди 2 години

И НАПРАВИ ТЕТКА НАДКА СМЕШНА- БГ ОЛИГАРХИЯ Е ЗАЛОЖИЛА НА КУЦ КОН, УМНАТА ЕЙ ЧЕ ТОКУ ВИЖ КРЕМЪЛ ПОЧНЕ ДА ВИ ТРЕПЕ ПО ПОДОБИЕ НА СВОИТЕ ОЛИГАРСИ- ЗАМИНАВАТ ЦЕЛИТЕ ИМ СЕМЕЙСТВА.

124

зелен чорап-чалгар

преди 2 години

на въпроса за някъкви доказателства - пи шман министЕрката казва " нямам".

123

az

преди 2 години

В допълнение - дразня се от това, че министрите са били наясно предварително, че няма как техните искания да се приемат. Дори техните съпартийци са гласували срещу това. И - все пак - са решили умишлено да губят времето на много държавни служители с тази безсмислица, а и много пари на данъкоплатци! Защото всичко това е струвало минимум десетки хиляди - а, по-вероятно - стотици хиляди левове!

122

az

преди 2 години

До АнгелинаЕдни от вас яростно искат махане на Гешев. Другите - същото за министърката. А някой от вас - поне един - замисли ли се, че тези съдии не са гласували за Гешев, а за своята независимост като съдебна система?! Нали, ако сега бяха приели да махнат Гешев (а аз съм убеден, че поне половината го мразят) - утре същото щеше да се разиграе за следващия от тях, който е неудобен за поредното правителство! В допълнение - дразня се от това, че министрите са били наясно предварително, че няма как

121

Богомил Павликенито

преди 2 години

Бялото стлинистко слънце на село Гробар отлъчен от Християнството с лобиране от Сакскобургите се спречкал за паркомясто пред кв. Изток с хора на Александър Балабанов пардон ЦАНКОВ и пет месеца на Лего немож стане от кревата и Никола Гешев ни чул и видял нищо не знае........а в КПСС,КГБ,ГРУ знаят.....и талибаните. с бялото славистко знаме. знаят........Секти,атентати,създаване на религии ..Белят Биг Брадарот османски Лолитко. сме

120

Ангелина

преди 2 години

Браво за Надежда Йорданова и двата гласа от ВСС - особено на Душанова ,която бе много изчерпателно и професионално подготвила своите тези по отделните точки със съответните препратки по членове в закона.Жалко е ,че във ВСС особено от прокурорската колегия има толкова колкото непрофесионално подготвени ,толкова по- безскрупулно ,арогантни и осмиващи знаещите и можещи,но това е част от тяхната "методика" ,която свързаните с ГЕРБ/ДПС и компания безспорно владеят. А ,защо няма и гражданска квота?!

119

ф

преди 2 години

Някой да е имал илюзии, че мафията не си е вързала гащите със състава на ВСС? Те да не се луди да не го направят...

118

:(

преди 2 години

ВСС ни се подиграват. Ние си мислиме, че сме демокрация и че имаме гражданско общество. Ха ха , наказан покитик за корупция НИКОГА няма да има. Гешев е гарант мафията да е безнаказана.

117

Радон Керанов

преди 2 години

Карикатурни обвинения от карикатурна министърка! Правното невежество не води но никъде...!

116

Дядо Соци

преди 2 години

Урааа !

115

ДаКастрирамеПаситто

преди 2 години

Щом една бивша разносвачка на кафе е тръгнала да прави съдебна реформа и да сваля Главния прокурор,за да натамани на този пост любовника си,от който ч.е.п за зеле не става, овапсахме я! Това означава,че сме стигнали дъното на септичната яма и дълбан ли,дълбаем !

114

ДаКастрирамеПаситто

преди 2 години

Щом една бивша разносвачка на кафе е тръгнала да прави съдебна реформа и да сваля Главния прокурор,за да натамани на този пост любовника си,от който *** за зеле не става, овапсахме я! Това означава,че сме стигнали дъното на септичната яма и дълбан ли,дълбаем !

113

До Пенсионер

преди 2 години

***, кой е комунист - Ицеро от Дай България ли е комунист, Про100Киро ли, генерал лилипут ли? Кой? А може би Баце ти? Това, че едни некадърници и корумпета искат да махнат други некадърници и корумпета, само означава, че ние, данъкоплатците, сме изпуснали сопите, а май трябва да ги вземем в ръка!

112

L.

преди 2 години

Е, как да отстраниш един толкова кадърен, аполитичен и харизматичен човек като него!

111

Анонимен

преди 2 години

При такава "обвинителка", като настоящата "министърка" и мен да бяха питали и аз щях да съм за Гешев - тя нямала доказателства за харушенията на Гешев, нямала доказателства какво бил разпоредил, казали и че "имал право устно да разпорежда".... Какво искате? *** "харвадски" неграмотници!

110

Анонимен

преди 2 години

Не българският народ , а от ЕС казват каква ни е съд. система !

109

Анонимен

преди 2 години

До Свети Марко Тотев... Защото има ''правосъдие'' в Бг , или е кРИВОсъдие ?

108

Анонимен

преди 2 години

Според герб и гл. Прокурор , ''ВСИЧКО Е НАРЕД '' , ... само където България ПРОДЪЛЖАВА ДА Е НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА !А според ЕК на ЕС , всички доклади за България са все ЕДНИ ИСЪЩИ , само се сменя годината : "Слаба СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ , ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ НИВА '' ... Да всичко е ''наред'' в гербаджийската ''съдебна система '' ,тя е само на тях !

107

отврат

преди 2 години

КАТО ЗНАМ КАКВА НИ Е СЪДЕБНАТА СИСТЕМА....ОКОПАЛИ СЕ В ПАРИЧНИ ПОТОЦИ НЕКАДЪРНИЦИ,ДЪРЖАВАТА ИМ ПЛАЩА ОСИГУРОВКИТЕ,ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ ОСВЕН ТАВАН НА ПЕНСИЯТА,ЧУВАЛЧЕ С ПАРИ-20 ЗАПЛАТКИ....КАК ДА НЕ БРАНИШ СИСТЕМАТА...ЗА ДА ИМА УСПЕХ,ТРЯБВА БОРБА-БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА И ЕПИЧНА!

106

Свети Марко Тотев

преди 2 години

Извод: Съдебната система отказа да се одупи на Изпълнителната система.