103

Анонимен

преди 1 година

До до 115 от славянин "Тогава и месото, и млякото, и всичко беше ИСТИНСКО не беше отрова като днешната демократична храна!?" Кой бе? :)))) "Истинския" марципан без бадеми, плодово мляко без нищо плодово вътре, "естествените" етър и лимонада, "естествените" лукчета, оризон и "ментолки", "естествената" Мастика с анатол вместо анасон, "естественото" кафе от леблебия и цикория, мармалада, който се режеше с нож, шоколадовите вафли, без шоколад. Мога още много да изброявам :)))

102

Анонимен

преди 1 година

"Радвате се че България е в нато и ес ама небрежно пропускате да споменете че русофили я вкараха там ама едновременно с това те били против нато и ес!" Вярвай си в опорките щом искаш. И като има право на вето, какво? Народното събрание го отхвърля и край. Пак ти казвам това не е единичен акт на някой. Пак не разбрах, русофилите против ЕС и НАТО ли сте или не? Ако не както казваш в коментарите или поне аз така разбирам поне е сте ни били вие вкарали там, то кви русофили сте тогава?

101

до 118 от славянин

преди 1 година

Пак се пробвай да лъжеш - Сергей Станишев беше премиер на България от 17 август 2005-та до 27-юли 2009-та, България влезе в ес на 1-ви януари 2007-***! Та преди да лъжеш проверявай фактите!

100

Анонимен

преди 1 година

До до 111 от славянин Бензина на Лукойл не идва само от руски нефт. По данни на самата рафинерия 30% идва от неруски източници, а данъците, които Лукойл НЕ плаща на държавата ще си ги пиша в графата чужди инвестиции. Прав си обаче, че крайно време е да изритаме руснаците от монопола върху горивата, за да имаме избор. Такъв нямаме благодарение на руските слуги, които унищожават всяка възможност за конкруенция на руснаците в тези сектори. А българския уран вече е даден на руснаците.

99

Гост

преди 1 година

Ако цената на руските ресурси беше освен парична но и да ви минават в руското посолство отзад всяка година, пак ли щяхте да сте на мнение, че без руски ресурси няма как да живеем?

98

до 115 от славянин

преди 1 година

Тогава и месото, и млякото, и всичко беше ИСТИНСКО не беше отрова като днешната демократична храна!? Да се чудиш защо сме най-болната нация не само в европа!? То не е въпроса да има всичко, а да има ЗДРАВОТВОРНА храна, а не болестотворна!

97

Анонимен

преди 1 година

До до 107 от славянин "А в ес ни вкара правителствното на Сергей Станишев!" В ЕС ни вкара работата на Симеон Сакскобургготски. Другаря Станишев, същокакто другаря Първанов, беше много против ЕС. Което после не му попречи да отиде европдепутат там, колкото да затвърди пълното лицемерие на комунистите.

96

Гост

преди 1 година

Ако бяхме управлявани читаво последните 30 години сега нямаше да ни пука за цените на нефта и газта. Втори АЕЦ, регенеративни източници и тотална електрификация. Но все се намират руски философи да ни обяснят как така не става и как трябва да купуваме нефт и газ.

95

до 111 от славянин

преди 1 година

Ами бензина в другите бензиностанции откъде идва, отворко!? Май от ''Нефтохима'', а пък той е собственик на ''Лукойл''!? А май ''Лукойл'' купува руски нефт!? А в България урановите мини не работят от поне 30 години та няма как урана за АЕЦ.а да е български отворко! Та нещо не ти вървят оправданията че не се отказваш от всичко руско защото то ''не било руско''!

94

Анонимен

преди 1 година

Малко и за просперитета защото май не сте живели по време на "проспериращия" строй? Та да ви кажа, че 85-6г 1кг месо струваше към 5лв (то рядко и имаше де) при средна заплата от към 150 -170лв. Ама тогава, като кажеш средна имай предвид 80 процента от населението. Сега ако мога с една заплата да купя 30-35кг месо то има рашките още мноого да вдигат цените та да се докарам до тогавашното положение.

93

Анонимен

преди 1 година

До до 107 от славянин Това, че е бил президент на датата на приемането ни не го прави причината за приемането ни, другарю. Както някой правилно отбеляза, това е дълъг и сложен процес. Георги Седефчов Първанов направи каквото можа да го саботира, не му се получи и на него се падна да подпише поражението на русофилите на този фронт (казвам го с голямо задоволство). Президента не може да налага вето на ратификация на международни договори.

92

до 110 от славянин

преди 1 година

Не хваля русофилите че са ни вкарали в антируските организации нато и ес, а се чудя на демократичната ви шзфрения! Радвате се че България е в нато и ес ама небрежно пропускате да споменете че русофили я вкараха там ама едновременно с това те били против нато и ес!

91

до 107 от славянин

преди 1 година

Георги Стефчов Първанов беше ПРЕЗИДЕНТ на България на датата на приемане в нато, манипулаторчо, а както знаеш президентът има право да налага вето на решения ако той не е съгласен с тях! Е щом не е наложил вето на приемането ни в нато значи е бил съгласен с приемането ни! А в ес ни вкара правителствното на Сергей Станишев!

90

Анонимен

преди 1 година

До до 102 от славянин Аз не купувам от Лукойл "отворко" така че не давам парички на руснаците. Урана, си е български. СССР изнесе от България уран на стойност 85 милиарда долара. Има, за да захранваме АЕЦа докато Човечеството изчезне. Опа, забравих, руснаците са ни "освободили" от урана, както от много други неща.

89

Анонимен

преди 1 година

"Май Първанов русофила ни вкара в нато, а тройната коалиция начело пак с русофила Станишев ни вкара в ес!?" Пак изопачаване нещата. Президент няма как да ни вкара където и да е. Няма такива функции. И двете неща са дъги процеси и не зависят от работата на един човек или правителство. Обаче не разбрах по твоята логика сега хвалите ли се русофилите, че сте ни вкарали в НАТО и ЕС или се оплаквате?

88

до 102 от славянин

преди 1 година

Ами откаже се от автомобила си заради руския нефт от електричестово си заради руския уран и от всички стоки произведени с руски газ, отворко! На секундата се откажи! Ама няма да се откажеш, защото си въздух под налягане!

87

Анонимен

преди 1 година

До до 104 от славянин "При последното преброяване пре септември миналата година ни преброиха 6 520 314 души! Официално!" Ти незнаеш разлика между преборяване на населението и официален регистър на гражданите. Аз например не съм бил "преборен" от никой, значи според теб не съществувам. ОФИЦИАЛНО сме няколко десетки хиляди под 7 милиона. И докато продължаваш нагло да говориш за "атлантическа България" не смееш да кажеш кой е Луканов и как той е бил част от "европейска и атлантическа България"!

86

Анонимен

преди 1 година

До до 99 от славянин "Май Първанов русофила ни вкара в нато," ХАхахахахаха. Георги Стефчов Първанов беше в първите редици на протестите срещу влизането ни в НАТО. Още си пазя вестниците със снимките му начело на шествията :))))) В НАТО ни вкара Соломон Паси, заедно с Костов, Надежда Михайлова и Желю Желев. Те започнаха и придвижиха порцеса, който впоследствие завърши с формалното ни приемане. Ние още не сме интегриран член на НАТО, заради руски слуги в армията като Радев и Янев.

85

до 104 от славянин

преди 1 година

При последното преброяване пре септември миналата година ни преброиха 6 520 314 души! Официално! Реално отдавна сме много по-малко! Но да приемем, че официалното е вярно! Пак НЯМА НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА В СВЕТА, която за такъв период от време да е загубила такъв висок процент от населението си! Нито една! ''Просперираща'' натовска и атлантическа България!?

84

Анонимен

преди 1 година

До до 96 от славянин "А България от 9 милиона стана 6 милиона -" И продължаваш да лъжеш - неделикатно. Въпреки, че преди половин час те поправих, че не сме 6, а 7 милиона, но явно такава е руската опорка и трябва да я буташ "без промени".