123

Анонимен

преди 1 година

135 от славянин "аз съвсем ясно помня и вкуса и консистенцията на сиренето и млякото тогава и на сегашните!" Хахахахаха. Пак проби опорката и започна да си "определяш" критерий по собствен вкус (пъъъъън :)))) ) Само да ти кажа, понеже купувам сирене само от малки мандри, че сиренето от едното време НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМАЖЕ НА ПРЪСТА на сегашното хубаво сирене. Сега за 12-15 лева купувам феноменално сирене. Пак да кажа, по сравнителни цени спрямо СРЗ, сиренето сега трябва да струва 40 лева килото.

122

до 141 и 142 от слав

преди 1 година

Направо ''спартанци'' каква ''страшна мизерия'' сте преживяли и сте оцелели!? Трябва да ви обявят за светии!

121

до 139 от славянин

преди 1 година

Ама как така мистър-хер-мосю демократ, ти си заченат, роден, израснал през мракобесния соц, а всичко създадено през този соц трябва да бъде унищожено, ти защо още не си се обесил в такъв случай как още можеш да се дишаш!? Нещо много шикалкавиш и ти издиша демократичната принципност, защо така!?

120

Анонимен

преди 1 година

"Ток по 2 стотинки киловата" А спомняш ли си и режима 4 часа има 4 часа няма? Ако си сметна тока сега през заплатата може би ще ми излезе същото но без останалата наистина страшна мизерия

119

Анонимен

преди 1 година

До до 133 от славянин А помниш ли режима 4/4 и фалитите, заради "евтиното"? Щото накрая сметката за "евтиното" идваше и някой трябвапе да я плати. Лесно е да симулираме "евтино" докато пробием кесията.

118

до 135 от славянин

преди 1 година

Ами мистър-хер-мосю демократ, аз съвсем ясно помня и вкуса и консистенцията на сиренето и млякото тогава и на сегашните и между тогавашните и сегашните общото е само в имената им! Но ти щом вярваш в ''обективността'' на тези изследвания вярвай! И и ти в последното изречение в поста си опровергаваш обективността на изследването мистър-хер-мосю демократ, ако днес истинското сирене трябва да срува 40 лева, а то струва 10 лева значи то просто не е истинско! Елементарно като лучена чорба!

117

Анонимен

преди 1 година

До до 121 от славянин Ц. Руснаците са подкупвали тенб и такива като теб, съгласни да им удържат монопола, тъй че няма да се самонаказвам заради ВАШАТА и ТЯХНАТА корупция. А руснаците КАТО НИ ПЛАТЯТ за урана по пазарни цени, ТОГАВА ще спра да ползвам енергията, произведена с НАШИТЕ пари.

116

Анонимен

преди 1 година

"още в началото на 90-те заради новия ''щастлив и благоденстващ'' демократичен живот" не забравяй, че в тази криза влязохме защото се разпадна целият СИВ благодарение на предишният "просперитет" начело с Рушистан

115

Анонимен

преди 1 година

До до 130 от славянин Значи признаваш, че това няма нищо общо с храната! И какво стана, толкова се пъна да ми "доказваш", а се хвана в собствения си капан. Другия интересен въпрос е, защо бяха толкова стресирани хората? Щото аз не си спомнял по това време "лошия Запад да е командвал парада на икономиката в България. Та, КОЙ беше?

114

до 133 от славянин

преди 1 година

Аз пък нещо помня тази ''страшна'' мизерия! Ток по 2 стотинки киловата, топла вода по 2 стотинки кубика, абе ''страшна'' мизерия!

113

Анонимен

преди 1 година

До до 127 от славянин "не каша от сухо мляко, палмова мазнина, сол и химия като днешните 100 вида!"Всъщност, другарю, скорошно изследване на сирената на пазара, показа, че по-малко от 20 процента съдъжат съставките, за които говориш (изключвам солта). Останалото сирене си е напълно естествено и смея да кажа, с доста по-високо качество от "естественото" сирене за което рИвеш. Впрочем, при цена от 4 лева на средна заплата от 160 лева, сегашното сирене пропорционално би трябвало да струва 40 лева.

112

до 130 от славянин

преди 1 година

Ами много просто, манипулаторче, хората започнаха скоропостижно да *** още в началото на 90-те заради новия ''щастлив и благоденстващ'' демократичен живот - масова безработица, неплащане на заплати и постоянен стрес! Съвсем *** съвет - мини през най-близките гробища и се загледай в надписите на надгробните камъни кога са умрели щастливците и на каква възраст и ще останеш моно изнанадан! А и мини през някой доктор да те светне как хората масово *** щастливо и демократично!

111

Анонимен

преди 1 година

"Да, нямаше ги стоте вида ''естествено'' месо и сирене, имаше 2 вида сирене - краве и овче, но бяха сирене, не каша от сухо мляко, палмова мазнина, сол и химия като днешните 100 вида!" Много добре знам какво имаше и нямаше, то по скоро нямаше, ама знам, че имаше страшна мизерия!!

110

Анонимен

преди 1 година

"Само че докато изриташ руснаците не си пълни колата с бензин от руски нефт, нали си принципен демократ!?" По тази логика изключвай интернета и си лягай. Там няма нищо руско. Хвърляй и мобилната защото в базовите станции и централите няма нищо руско. Ние нефт ще си доставим както и газ, така, че да си взимат посолства, мосолства и да ги няма другарете окупатори

109

до 127 от славянин

преди 1 година

Кое точно го е нямало освен любимите ви банани!? 100-те вида естествено прясно месо или стоте виде естествено сирене ли!? Да, нямаше ги стоте вида ''естествено'' месо и сирене, имаше 2 вида сирене - краве и овче, но бяха сирене, не каша от сухо мляко, палмова мазнина, сол и химия като днешните 100 вида!

108

Анонимен

преди 1 година

До до 124 от славянин Опа, пропадна опорката и си изсмука от пръстите нов критерий ли? Не, че можеш да покажеш колко са умирали тогава от храната и сега от храната, то затова натам го избиваш. Впрочем, как така имахме такава висока смъртност от болести точно в десетилетията на границата на 80те и 90те. Това нали все са били хора, които са яли от "здравословната социалистическа храна". От храна не се разболяваш и умираш за година две: трупат се десетилетия.

107

Анонимен

преди 1 година

До до 118 от славянин "Пак се пробвай да лъжеш" Ти пак се пробвай да четеш. НАписал съм "благодарение на работата на Симеон Сакскобургготски". Никъде не съм написал, че той е бил премиер по това време, макар че и по времето на управлението на Станишев НДСВ беше на практика най-голямата и най-влиятелна по отношение на външната ни политика група с Меглена Кунева начело на областта.

106

до 124 от славянин

преди 1 година

Абе май тогава не се мреше така яко като днес при изобилната ''естествена'' демократична храна!?

105

Анонимен

преди 1 година

"Тогава и месото, и млякото, и всичко беше ИСТИНСКО не беше отрова като днешната демократична храна!?" Абе мани ти тия глупости. Аз ти казвам, че на днешни пари трябваше да струва 50-60 лв килограма по онези цени ти ми говориш за истинско. Колкото и да е истинско като го няма и не можеш да си го позволиш, кел файда

104

до 121 от славянин

преди 1 година

Само че докато изриташ руснаците не си пълни колата с бензин от руски нефт, нали си принципен демократ!? А урана освен че не е български е обогатен в руски съоръжения, та пак като принципен демократ не ползвай ток от руски обогатен уран! А за засвидетелстване на принципната си демократичност направо се обеси защото си заченат, израснал, изучил в комунистическа държава по руски образец! Кога ще го направиш!?