67

Анонимен

преди 1 година

До До Анонимен "Дам, само дето си чел цитати, но не познаваш историята - подобно мото не го е завело до добър край." Доколко се знае Хитлер трепе Борис а не Сталин.

66

Анонимен

преди 1 година

Ами да се организира национален референдум ЗА или ПРОТИВ членството на България в ЕС и НАТО. Така ще се разбере какво наистина искат Българите и ще се сложи край на този вечен спор.

65

Последен Българофил

преди 1 година

Сред тълпи от евреофилци и русофилци, Аз останах Последният Българофил!

64

До Анонимен

преди 1 година

"Не съм фен на цар Борис но всички го цитират: Винаги с Германия и никога срещу Русия." - - - Дам, само дето си чел цитати, но не познаваш историята - подобно мото не го е завело до добър край. Но то, четенето, за почитателите на ге- й-ценностите е трудна работа.

63

ООН на гъби

преди 1 година

Не виждам нищо лошо. ЕС такъв какъвто е към днешна дата е много гнило място, което не зачита никакви права и свободи. Постоянно говорят за такива, но всичко е само приказки и никакви действия.

62

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...предполагам под "***" имаш предвид Възраждане?...Браво,имаш душа на есеист!..В такъв случай ти препоръчвам да се преименуваш от "Анонимен" на "ОНАНИМЕН"..Успех !

61

Состин

преди 1 година

Явно сме най -прости, за това сме и най-бедни.

60

бай Тъпчо

преди 1 година

Изгониха руснаците и сега кой ще ни дава по 4000 лева всеки месец бе? Месец и половина вече няма пари, и тъкмо обещаха да ги дадат, и айде изгониха ги...Сега ще се местя при други шпиони-по 2000 давали ама редовно-берекет версин бе...

59

Анонимен

преди 1 година

Хич даже не сме русофилско общество, просто русофилската пропаганда е много шумна и създава усещане за масовост, което показва, че службите си клатят краката и нищо не правят по въпроса. Ако бяхме русофилско общество, *** щяха да са първа или поне втора партия, а те едва минаха прага.

58

Копейката

преди 1 година

Каква първа политическа сила може да е Копейски. Ако излезнат хората с Висше образование и гласуват няма да вземе и 5%. Разчита изцяло на носталгиците по мрачния социализъм и на хора дето чакат държавата да ги нахрани, изкъпе и подстриже, защото просто са неуки. Всеки млад и образован човек в България може да живее добре в момента, без да бъде преследват от служби, вербуван и тормозен.

57

none

преди 1 година

Известен факт е че в БГ сме чуждопоклоници.

56

Като животни

преди 1 година

Вярно ли директора на ГНДП гледа на живо живота на гейове от специални екрани - СРС!.....................МВР ни наблюдават като в Зоологическа градина!

55

Анонимен

преди 1 година

Хм, тия резултати са като в стария виц: От всичко на тоя свят българите мразят най-много расизма и черните.

54

Русофил :)

преди 1 година

Всеки истински русофил би трябвало да е Путинофоб, защото той съсипва Русия и убива младото поколение на своята страна. Колко загинаха? Не му ли стига пролятата кръв?

53

ПроСоТо

преди 1 година

това е твърде нелицеприятна констатация...Защото тя означава,че всъщност БЪЛГАРОФИЛИТЕ липсват!..Половината сме за ЕС,другата половина-За вечна дружба с Русия..А България?..Къде е тя?

52

Анонимен

преди 1 година

Копейката каза че *** били първа политическа сила хахахах - микробите в тоалетните на централна гара са по напред от тебе руска подлого

51

Анонимен

преди 1 година

Не съм фен на цар Борис но всички го цитират: Винаги с Германия и никога срещу Русия.

50

4th of July

преди 1 година

Приятели вчера беше националният празник на САЩ. Ние го отбелязахме с приятели. Хапвахме бургери и пихме щатска бира от Метро. Купихме си и американски знаменца, които развявахме на фона на прекрасната кънтри музика. Страната на неограничените възможности, която с великият водач господин президента Роналд Рейгън премаза и унищожи съветския тиран и деспот и създаде условия да живеем в богаство и просперитет. God bless the USA!

49

До Анонимен 26

преди 1 година

"Моля тези 2 милиона русофили да бягат към Съюза и никога да не се връщат." - - - - - - - - - - - - - - О, неграмотний нам къв си филе/фобе, "Съюз" в Европа е само Еврогейският!

48

до 51

преди 1 година

Недей я комплексира "жената"! Сега трябва да слага втори сютюен на примоция така дето я разстрои и и накърни самочувствието! Истанбулската Конвенция я защитава да е образована и в Сюза!