87

Анонимен

преди 1 година

Образованието не е критерий за наличието на много интелект...

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94 Значи освен, че са си те отгледали руснаците, друго образование ти нямаш.

85

aZ-ът

преди 1 година

Абе либераслъка как се чуствате след такива новинки? Пари ли под лъжикчата, прескача ли машинката ? А така :) Хубаво ми е, когато ви е гадно. Само да питам след толкова наляти пари и пропиляни животи - Европа става русофило-консервативна. А пък я си представете, когато догодина Шорош натори ливадата, като спре кинтата - кво ще стане? С тия висши дето сте ги завършили: културология, политология ? Къде? А да бе - в Л*дл търсят служители, 1800 старт, бруто. Ще се видим, като си купувам доматки :)))

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 93 Това че е бедна не значи и неграмотна.

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 Педагогика и руски.

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 Значи беден и неграмотен. Ясно. Класиката при русофилите.

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88 Нямам кола. На БДЖ съм.

80

Анонимен

преди 1 година

До Точен Какви образования имаш от СУ? :))))

79

Анонимен

преди 1 година

Заблудените и не особено умни русофили винаги са тълкували Руско-турската война на наша зема, като алтруизъм на руснаците, а всъщност те са си гледали интересите и сферите на влияние... Комунистическа пропаганда възпитаваше всички поколения в сервилно поведение към Русия и тя винаги го е използвала в България...50% от всички негативи тук са следствие от наличието на твърде голямо руско влияние в държавата ни...

78

Точен

преди 1 година

По повод коментар, че, ако излязат всички висшисти да гласуват, Костадинов ще вземе само 5 %: Аз съм с две висши от СУ, но гласувам за Възлаждане. А в Шумен членовете на Възраждане са 66 % с висше. Софиянци са царе на високомерието.

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84 "Аз съм от русофилите без заплащане." Каква кола караш? :))))

76

аZ-ът

преди 1 година

Не случихте, не случихте умнокрасивите на народ и туй то. Как не се намери никъде народ , който да ви заслужава бе

75

Анонимен

преди 1 година

Това значи че вече почти нямаме българи... Тъжно!

74

Анонимен

преди 1 година

"Българинът е русофил по сърце" Няма такова нещо. :)))) Само пълните неграмотници може да са "русофили по сърце". Няма как да ти е на сърце държава, която се опитва да те унищожи културно.

73

Анонимен

преди 1 година

Аз съм от русофилите без заплащане. От любов към Русия. Но ако някой много държи да ми плаща по 4000 лв. месечно няма да се дърпам.

72

Лаврентий Берия

преди 1 година

До До Анонимен 74 - ох, той милия - това русофилите до един сте анти-гейове - т.е. мъжаги. В действителност, сте сдухани пенсионирани "белоглави орли" които цял живот сте свеждали глави пред по силните от Вас. Затова носите в себе си омерзение и към собствения си и към чуждия живот. Разчитате на някаква "справедливост" която ще дойде отвъд Дунава. Но в Русия също има гейове. А смачкания ви живот няма да се върне като докарате тук руснаците - и те ще ви тъпчат. В природата си ви е - да търпите!

71

ее

преди 1 година

До АнонименСимеончо каза ,че никъде не е прочел това написано от баща му Борис!?

70

Анонимен

преди 1 година

Бедността е резултат от грешни ценности, мислене, IQ, функционална неграмотност. Повечето русофили са бедни и функционално неграмотни хора, полагащи неквалифициран труд. Мразят ЕС, но слугуват там за жълти стотинки. Мразят ЕС, но карат западни коли. Мразят ЕС, но искат да живеят на запад.

69

ПроСоТо

преди 1 година

до "76" :...-ДА,най-разумното предложение..За съжаление то никога няма да се приложи,защото как след като стане ясно мнението на българите,ПОЛИПОДМЕТКИТЕ ще могат да подмятат ВСЕКИ СВОЯТА СИ МАНТРА ?..НИКОЙ от "факторите",събрани "от кол и въже" НЯМА интерес нещата да са ясни,категорични и дефинирани !..НИКОЙ!....В мътната вода,която ТЕ САМИТЕ МЪТЯТ, се чувстват силни и .."печеливши"..

68

Анонимен

преди 1 година

Робския синдром