90

Анонимен

преди 8 месеца

Проблема е че населението не разбира колко е глупaво. Промили са им мозъците 45г., и няма оправия. То затова и повечето умни хора избягаха. Ей го вчера гледам няма доктори, няма учители и т.н. Имаме вече доста ИТ-та но при тях е различно а и могат буквално за един ден да изчезнат и те. Та тука да си останат само феновете на ватeнките и да мърморат колко е зле и как космоса им е крив а не това че избора им е грешен. Аз съм го казал докато не си заминат рускопоклониците все ще сме на дъното

89

История

преди 8 месеца

По времето на цар Фердинанд ,България благоадарение на русофомските минисистри постига 3 национални катастрофи !!! Присъединяването към Германия и др, две :четете историята . Националните предатели са в повече от патриотите ТОГАВА И СЕГА ! ОБЩОТО

88

Анонимен

преди 8 месеца

Образованието не е критерий за наличието на много интелект...

87

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 94 Значи освен, че са си те отгледали руснаците, друго образование ти нямаш.

86

aZ-ът

преди 8 месеца

Абе либераслъка как се чуствате след такива новинки? Пари ли под лъжикчата, прескача ли машинката ? А така :) Хубаво ми е, когато ви е гадно. Само да питам след толкова наляти пари и пропиляни животи - Европа става русофило-консервативна. А пък я си представете, когато догодина Шорош натори ливадата, като спре кинтата - кво ще стане? С тия висши дето сте ги завършили: културология, политология ? Къде? А да бе - в Л*дл търсят служители, 1800 старт, бруто. Ще се видим, като си купувам доматки :)))

85

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 93 Това че е бедна не значи и неграмотна.

84

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 91 Педагогика и руски.

83

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 92 Значи беден и неграмотен. Ясно. Класиката при русофилите.

82

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 88 Нямам кола. На БДЖ съм.

81

Анонимен

преди 8 месеца

До Точен Какви образования имаш от СУ? :))))

80

Анонимен

преди 8 месеца

Заблудените и не особено умни русофили винаги са тълкували Руско-турската война на наша зема, като алтруизъм на руснаците, а всъщност те са си гледали интересите и сферите на влияние... Комунистическа пропаганда възпитаваше всички поколения в сервилно поведение към Русия и тя винаги го е използвала в България...50% от всички негативи тук са следствие от наличието на твърде голямо руско влияние в държавата ни...

79

Точен

преди 8 месеца

По повод коментар, че, ако излязат всички висшисти да гласуват, Костадинов ще вземе само 5 %: Аз съм с две висши от СУ, но гласувам за Възлаждане. А в Шумен членовете на Възраждане са 66 % с висше. Софиянци са царе на високомерието.

78

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 84 "Аз съм от русофилите без заплащане." Каква кола караш? :))))

77

аZ-ът

преди 8 месеца

Не случихте, не случихте умнокрасивите на народ и туй то. Как не се намери никъде народ , който да ви заслужава бе

76

Анонимен

преди 8 месеца

Това значи че вече почти нямаме българи... Тъжно!

75

Анонимен

преди 8 месеца

"Българинът е русофил по сърце" Няма такова нещо. :)))) Само пълните неграмотници може да са "русофили по сърце". Няма как да ти е на сърце държава, която се опитва да те унищожи културно.

74

Анонимен

преди 8 месеца

Аз съм от русофилите без заплащане. От любов към Русия. Но ако някой много държи да ми плаща по 4000 лв. месечно няма да се дърпам.

73

Лаврентий Берия

преди 8 месеца

До До Анонимен 74 - ох, той милия - това русофилите до един сте анти-гейове - т.е. мъжаги. В действителност, сте сдухани пенсионирани "белоглави орли" които цял живот сте свеждали глави пред по силните от Вас. Затова носите в себе си омерзение и към собствения си и към чуждия живот. Разчитате на някаква "справедливост" която ще дойде отвъд Дунава. Но в Русия също има гейове. А смачкания ви живот няма да се върне като докарате тук руснаците - и те ще ви тъпчат. В природата си ви е - да търпите!

72

ее

преди 8 месеца

До АнонименСимеончо каза ,че никъде не е прочел това написано от баща му Борис!?

71

Анонимен

преди 8 месеца

Бедността е резултат от грешни ценности, мислене, IQ, функционална неграмотност. Повечето русофили са бедни и функционално неграмотни хора, полагащи неквалифициран труд. Мразят ЕС, но слугуват там за жълти стотинки. Мразят ЕС, но карат западни коли. Мразят ЕС, но искат да живеят на запад.