110

Анонимен

преди 8 месеца

До хохохо120Ти получаваш 10000 от америко хоромразците .Айде беггай в Аляска ,щото некадърници като теб могат да вземат само ако са родоотстъпници .Затова некадърниците политици слугуват на саш. Харварчо е пример за това.Ако нмаистина един човек УЧИ и е кадърен не се занимава с подкупи като политик.

109

хохохо

преди 8 месеца

Русофил си ти б.е русоробе. И ти ли получаваш 4000 лв. и разпространяваш фалшиви новинки! А.р.е в сибир. Тук е ЕС и хората си искат Европейския път на развитие и сигурността на НАТО!!! П.а ти си чети между редовете колкото си искаш. Само заблуждаваш Господарите си! Хаха

108

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен117Няма какво да добава ,вие сте г-н Сор Соид .С фобия и омраза това са приоритетите ви. Аз не съм Путинофил ,не ме познаваш !

107

гост

преди 8 месеца

ГАЛЪП , ПЪРВАН СИМЕОНОВ , ТОЯ НЕ Е НА СЕБЕ СИ И ЛЪЖЕ В ИНТЕРЕС ЗА ПАЧКИ . ТОЧНО ОБРАТНОТО . РУСОФИЛИТЕ СА ДВА ПЪТИ ОТ ДРУГИТЕ . ВАШИТЕ ПРОУЧВАНИЯ СА ИЗМЕКЯРСКИ И ЛЪЖЛИВИ . ИЗНЕНАДА СЛЕД ИЗБОРИТЕ И ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН РЕФЕРЕНДУМ . НЕКА НАРОДА ДА СИ КАЖЕ ЗА ЕС , НАТО , СЗО . ТЕЗИ ОТ ФАЩ СА МНОГО ЗЛЕ КАТО ШПИОНИ . МИ НЯМА В БГ НИТО ЕДИН АМЕРИКАНСКИ ШПИОНИН . КАК ДА РЕДУЦИРАМЕ КРАВАРИТЕ , МОЛЯ, КАЖИ . ИСКАМЕ РЕДУЦИРАНЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ДИПЛОМАТИ В БГ . ДА ГИ СВЕДЕМ ДО БРОЙКАТА НА РУСНАЦИТЕ

106

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 116 По принцип няма какво да спориш. Путинист няма какво да ми каже. :))

105

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен112Не знам за изводите ти ,но ако са като на ДБ И ПП няма какво да споря.Лъжите сме ги видели -някога царчето Симеон обещаваше за 800 дни да оправи България. Хахах сега ПП с Кокорчо прави след 6 месеца програма за следващите 6 месеца...а до сега само Пропаганда ! Ами това е по-глупаво от всичко до тук.

104

Анонимен

преди 8 месеца

До много относително "Не винаги бедните са бедни духом" Но почти винаги бедните, които твърдят на всеослушание, че са богати духом, са бедни духом. :)))))

103

Анонимен

преди 8 месеца

Русоробите са жалки , но най- жалкото е , че много малко от тях вземат по 4 000 лв .

102

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 111 Аз това правя. Просто на теб не ти харесват изводите. :)

101

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен105Ако имаш соб. мненеи вярвай на разума си.Едва ли тези дето седят и слушат Бтв и СNN ще чуят нещо различно /Повтарят се едни и същи думи и фрази като научено наизуст стихотворение. Европа няма да я бъде ,слушайки Сащ.

100

Анонимен

преди 8 месеца

До aZ-ът "Аз не се разочаровам лесно." Нали и аз това казах, че от множеството разочарования си свикнал. :))))) Ще преживееш и новите такива. :)))) Товите предшественици още преди 50-60 години убеждаваха, че "прогнилия Запад" "ей сега" ще се срути. :)))) Имаше една приказка за коча ... :))))

99

aZ-ът

преди 8 месеца

До АнонименАз не се разочаровам лесно. Не ме бъркай с жена си. П.П. Ако Съпругата не е предала съвсем фронта - да я взема за малко при мене? Ще ти я върна за 15 септември, като нова?

98

много относително

преди 8 месеца

До Анонимен107Не винаги бедните са бедни духом ,както и богатите не винаги са благородни.Напротив в историята бедни кралства.царства са имали благородството(Ивайло ,цар български) ...докато една Англия наприомер е имала колонизаторският си дух като е богата и надута нация.

97

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 105. "Не варвай много на Галъп." Отсега нтатък само на Путин ще вярвам, обещавам :))))))

96

Анонимен

преди 8 месеца

В света няма държава, която да взима за пример за каквото и да е.... от руснаците... Държавата им е пълна с природни богатства, но за сметка на това хората им, като цяло са бездуховни и с робски манталитет... Стадо...

95

Анонимен

преди 8 месеца

До aZ-ът Чакат те големи разочарования, но така като гледам, ти си свикнал :))))))

94

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен101Не варвай много на Галъп.Щом са казали ,че сме русофлско общество значи над 60 % са русофили. Русофобите хем пледират за ЕС ,хем крадат като за последно и лъжат поголовно . Примера с герб ,дпс ,сега и ПП и ДБ.Хем проевро цености ,хем мафия -така не става ! Искат да освояват евро пари и за друго нехаят.Примери над 13 години България се управлява от десни -герб и сега ПП ...

93

aZ-ът

преди 8 месеца

До АнонименКво си прочел и как го разбираш и ДОКОЛКО го разбираш си е лично твой проблем. Макрон Либе-то изгуби изборите. Орбан трепе наред. ПППП-нцата се срутват у нас. ДБ-нцата нема влезат въобще у парламенту. Затва и Бойкики кат пиявица се е впил в д*парата на Кикиту. В края на тази година има избори в САЩ за Сената. 80% казват, че не искат и да виждат THE OLD FART. Мдааммм... а студената гладна зима дори още не е долшла. :) Аз ще съм на първия ред си кола (аз пия само диетична) и пуканки!

92

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 95 "Това че е бедна не значи и неграмотна." Но това, че е русофил путинист със сигурност значи. :)))))

91

Анонимен

преди 8 месеца

До aZ-ът Аз прочетох, че 23% подкрепят Русия. Това е горе долу колкото електоратите на БСП, Възраждане и ИТН взети заедно. :))) А едно време само БСП вземаше по 60% :))))))