107

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен117Няма какво да добава ,вие сте г-н Сор Соид .С фобия и омраза това са приоритетите ви. Аз не съм Путинофил ,не ме познаваш !

106

гост

преди 1 година

ГАЛЪП , ПЪРВАН СИМЕОНОВ , ТОЯ НЕ Е НА СЕБЕ СИ И ЛЪЖЕ В ИНТЕРЕС ЗА ПАЧКИ . ТОЧНО ОБРАТНОТО . РУСОФИЛИТЕ СА ДВА ПЪТИ ОТ ДРУГИТЕ . ВАШИТЕ ПРОУЧВАНИЯ СА ИЗМЕКЯРСКИ И ЛЪЖЛИВИ . ИЗНЕНАДА СЛЕД ИЗБОРИТЕ И ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН РЕФЕРЕНДУМ . НЕКА НАРОДА ДА СИ КАЖЕ ЗА ЕС , НАТО , СЗО . ТЕЗИ ОТ ФАЩ СА МНОГО ЗЛЕ КАТО ШПИОНИ . МИ НЯМА В БГ НИТО ЕДИН АМЕРИКАНСКИ ШПИОНИН . КАК ДА РЕДУЦИРАМЕ КРАВАРИТЕ , МОЛЯ, КАЖИ . ИСКАМЕ РЕДУЦИРАНЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ДИПЛОМАТИ В БГ . ДА ГИ СВЕДЕМ ДО БРОЙКАТА НА РУСНАЦИТЕ

105

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 116 По принцип няма какво да спориш. Путинист няма какво да ми каже. :))

104

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен112Не знам за изводите ти ,но ако са като на ДБ И ПП няма какво да споря.Лъжите сме ги видели -някога царчето Симеон обещаваше за 800 дни да оправи България. Хахах сега ПП с Кокорчо прави след 6 месеца програма за следващите 6 месеца...а до сега само Пропаганда ! Ами това е по-глупаво от всичко до тук.

103

Анонимен

преди 1 година

До много относително "Не винаги бедните са бедни духом" Но почти винаги бедните, които твърдят на всеослушание, че са богати духом, са бедни духом. :)))))

102

Анонимен

преди 1 година

Русоробите са жалки , но най- жалкото е , че много малко от тях вземат по 4 000 лв .

101

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 111 Аз това правя. Просто на теб не ти харесват изводите. :)

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен105Ако имаш соб. мненеи вярвай на разума си.Едва ли тези дето седят и слушат Бтв и СNN ще чуят нещо различно /Повтарят се едни и същи думи и фрази като научено наизуст стихотворение. Европа няма да я бъде ,слушайки Сащ.

99

Анонимен

преди 1 година

До aZ-ът "Аз не се разочаровам лесно." Нали и аз това казах, че от множеството разочарования си свикнал. :))))) Ще преживееш и новите такива. :)))) Товите предшественици още преди 50-60 години убеждаваха, че "прогнилия Запад" "ей сега" ще се срути. :)))) Имаше една приказка за коча ... :))))

98

aZ-ът

преди 1 година

До АнонименАз не се разочаровам лесно. Не ме бъркай с жена си. П.П. Ако Съпругата не е предала съвсем фронта - да я взема за малко при мене? Ще ти я върна за 15 септември, като нова?

97

много относително

преди 1 година

До Анонимен107Не винаги бедните са бедни духом ,както и богатите не винаги са благородни.Напротив в историята бедни кралства.царства са имали благородството(Ивайло ,цар български) ...докато една Англия наприомер е имала колонизаторският си дух като е богата и надута нация.

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 105. "Не варвай много на Галъп." Отсега нтатък само на Путин ще вярвам, обещавам :))))))

95

Анонимен

преди 1 година

В света няма държава, която да взима за пример за каквото и да е.... от руснаците... Държавата им е пълна с природни богатства, но за сметка на това хората им, като цяло са бездуховни и с робски манталитет... Стадо...

94

Анонимен

преди 1 година

До aZ-ът Чакат те големи разочарования, но така като гледам, ти си свикнал :))))))

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен101Не варвай много на Галъп.Щом са казали ,че сме русофлско общество значи над 60 % са русофили. Русофобите хем пледират за ЕС ,хем крадат като за последно и лъжат поголовно . Примера с герб ,дпс ,сега и ПП и ДБ.Хем проевро цености ,хем мафия -така не става ! Искат да освояват евро пари и за друго нехаят.Примери над 13 години България се управлява от десни -герб и сега ПП ...

92

aZ-ът

преди 1 година

До АнонименКво си прочел и как го разбираш и ДОКОЛКО го разбираш си е лично твой проблем. Макрон Либе-то изгуби изборите. Орбан трепе наред. ПППП-нцата се срутват у нас. ДБ-нцата нема влезат въобще у парламенту. Затва и Бойкики кат пиявица се е впил в д*парата на Кикиту. В края на тази година има избори в САЩ за Сената. 80% казват, че не искат и да виждат THE OLD FART. Мдааммм... а студената гладна зима дори още не е долшла. :) Аз ще съм на първия ред си кола (аз пия само диетична) и пуканки!

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 95 "Това че е бедна не значи и неграмотна." Но това, че е русофил путинист със сигурност значи. :)))))

90

Анонимен

преди 1 година

До aZ-ът Аз прочетох, че 23% подкрепят Русия. Това е горе долу колкото електоратите на БСП, Възраждане и ИТН взети заедно. :))) А едно време само БСП вземаше по 60% :))))))

89

Анонимен

преди 1 година

Проблема е че населението не разбира колко е глупaво. Промили са им мозъците 45г., и няма оправия. То затова и повечето умни хора избягаха. Ей го вчера гледам няма доктори, няма учители и т.н. Имаме вече доста ИТ-та но при тях е различно а и могат буквално за един ден да изчезнат и те. Та тука да си останат само феновете на ватeнките и да мърморат колко е зле и как космоса им е крив а не това че избора им е грешен. Аз съм го казал докато не си заминат рускопоклониците все ще сме на дъното

88

История

преди 1 година

По времето на цар Фердинанд ,България благоадарение на русофомските минисистри постига 3 национални катастрофи !!! Присъединяването към Германия и др, две :четете историята . Националните предатели са в повече от патриотите ТОГАВА И СЕГА ! ОБЩОТО