127

Болшая непобедимая

преди 1 година

Българите са русофили, защото не знаят историята на отношенията ни с Русия.Голяма част от народа е необразована и повтарят това, което чуят от проруските медиите.

126

Анонимен

преди 1 година

Или сме шизофреници или 50+ годишните са русофили , а останалите нормални

125

Анонимен

преди 1 година

То за това сме последна дупка на кавала... румънците си нямат русофили и са много пред нас..

124

ako

преди 1 година

Не познавам човек с професия и акъл, който да иска да излезем от ЕС и НАТО. Това е епична глупост, с която даваме държавата си на *** тук да си веят байраците и цървулите по цял ден. Разбирам, че не ви се учи и работи по западен стандарт, че не виждате ползите, а и че едно време е било по-яко като се е работило 4 часа на ден, но времената са други и не всички работим като копачи. Най-изостаналата държава с най-изостаналите хора. Аз искам референдум против референдумите.

123

Анонимен

преди 1 година

До 132 "българинът не е кон с капаци и знае, че някой за да успее, десет гърла трябва да останат гладни." Явно щом говориш така, не българина, ами ти си неграмотния. Богатството на света постоянно се увеличава. Има за всички, които могат и са готови да положат усилия, за да станат богати. Няма такава зависимост, че някой трябва да обеднее, за да си ти богат. Друг е въпроса, че това, че един ще стане богат не означава, че тези около него ще са също толкова или проблизително толкова богати.

122

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 133 Българинът си е в масовостта единен. Всички мразим айдуците, а европеец започва да звучи все повече като айдук. На бас, че за една нощ могат да ни искарат най-големите евроскептици в съюза.

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 131 Има разбира се, и аз познавам много такива. Сега ще започнеш да ми обясняваш как ти под "успял" си имал нещо напълно "специфично" и ще стане ясно, че си поредния, който мисли, че богатите са "лошите".

120

Анонимен

преди 1 година

Важното е да има разделение в народа. Така най-лесно се управляват масите.

119

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130 И да продължа, българинът не е кон с капаци и знае, че някой за да успее, десет гърла трябва да останат гладни. Капитализмът е загубена кауза в България. Тук хората го асоциират с робство.

118

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130 Това е само наполовина вярно. Успял българин в България няма, само освен ако той не е айдук

117

Анонимен

преди 1 година

Българите винаги сме били фили на някой друг, но не и на България и българите. Българофили няма. Ако някое човешко същество има успехи и не е българин, то в България ще си намери много симпатизанти, немалка част от които го идолизират. Ако обаче този човек се окаже българин, то той ще бъде признат в целия свят, но мразен в България.

116

бееее

преди 1 година

русофилството е диагноза!

115

Анонимен

преди 1 година

Краварофил е синоним на необразован, беден и лъган.

114

Анонимен

преди 1 година

Българите сме били еврофили, ами нормално е. Да не забравяме, кои държави са в Европа, вкл. Русия с огромна част от територията си. Ако си русофоб, значи си и еврофоб.

113

Анонимен

преди 1 година

До икономист 123Кой те излъга, че си икономист?!?! Вероятно същият, който не ти е писал ДВОЙКА по правопис. Сам не знае3ш, колко си нещастен.

112

Анонимен

преди 1 година

"Плурализъм и дезинформация по време на война"..."Някъде бъркаме в подхода, не отчитаме местната специфика, смята той."... Тоест човека е пропагандист и си разсъждава за това как точно неговата пропаганда да си продава... извинявам се : щом идва от Германия, значи не е пропаганда и дезинформация ами чиста монета истина.

111

икономист

преди 1 година

Ами в икономиката винаги трябва да има изгода и взаимно изгодни отношения.Факти ,който Европа отхвърли за да слуша нарежданията на Сащ. И да защото рублата не расте ,ами долара пада . Това е икономическото"Нохау "в момента на загубата.Мх

110

Анонимен

преди 1 година

Зависи кой плаща . Руснаците като даваха петрол срещу компоти и станахме 9 милиона българина се бе надупил на СССР . Като дойде Горбачов на българина му се такова мааа та и зе да обръща резбата щото щели нещо да му дадат западняците а те мислят само схеми за измами. Надеждата крепи *** . Членството в ЕС е като да викаме неволята да на опрай

109

Анонимен

преди 1 година

До хохохо120Ти получаваш 10000 от америко хоромразците .Айде беггай в Аляска ,щото некадърници като теб могат да вземат само ако са родоотстъпници .Затова некадърниците политици слугуват на саш. Харварчо е пример за това.Ако нмаистина един човек УЧИ и е кадърен не се занимава с подкупи като политик.

108

хохохо

преди 1 година

Русофил си ти б.е русоробе. И ти ли получаваш 4000 лв. и разпространяваш фалшиви новинки! А.р.е в сибир. Тук е ЕС и хората си искат Европейския път на развитие и сигурността на НАТО!!! П.а ти си чети между редовете колкото си искаш. Само заблуждаваш Господарите си! Хаха