147

тъпанар

преди 1 година

До Анонимен 160 Ако вие всички мразите Америка,то ние всички не я мразим!

146

Анонимен

преди 1 година

Но всички мразим Америка

145

Анонимен

преди 1 година

Със Запада и Америка е брак по сметка! И точка!

144

Анонимен

преди 1 година

С руснаците сме братски души,но обичаме на Запада парите!

143

Анонимен

преди 1 година

Доста спорно колко обичам Рушняция, да не кажа ич, но евро *** направо си ги мразя

142

Анонимен

преди 1 година

Най- хубавата статия за деня . 85% от хората обичат Русия ,браво!

141

аZ-ът

преди 1 година

Не случихте либераслъка на народ. И туй то.

140

Анонимен

преди 1 година

Какви русофили след като украинците са също руснаци,с роднини руснаци и говорят руски?Газът ни го спря Киро с решение на 13.04. като не направи сметка в Газпромбанк,а на 27-ми се направи на изненадан.Пропагандата я водят тея от Гласа на Америка и получават пари.Пишат еднакви неща по сценарий.Лошото е,че разединяват българския народ и може да доведе до гражданска война.По-добре не четете коментари да не ви промиват мозъка.Заради крадливи и лъжливи политици няма да се бием.

139

Програма дайте

преди 1 година

Тази седмица кого ще гоним? Ще има ли манифестация и коя вечер? Кога е следващия несръчно написан фейсбук пост, който ще "взриви" мрежата? Кога да очакваме бившата външна министърка, от преди 25 години на правителството Костов, да ни начертае правилни стратегии с много каканижене и кривене на уста? Така че,казвайте програмата! Както би казала Лена Бориславова, всеки ден е вдъхновяващ ден, нали!

138

тодор живков

преди 1 година

До Реалност - Много нещо си написал брат, не си губи нервите, червените кхмери само от бой по празните кратуни разбират , както е правил Стамболов .

137

Реалност

преди 1 година

Помислете малко:1. Русия ни обявява за "неприятелска държава"2. Пропагандатори по руските телевизии са заплашвали България с ядрен удар, въпреки, че страната е член на НАТО3. Другарката Митрофанова се държи, като че ли България й е бащиния4. Русия спира газа за БългарияИ още факти могат да бъдат изброени. И при тези факти да има толкова много "русофили", които загърбват българските национални интереси - не е нормално. Или е просто поредната пропагандаторска стъкмистика в полза на Руssия!4.

136

Майкъл Фелпс

преди 1 година

На България вечно некой е и виновен.Или руснаци,или краварите отвъд океана,или македонци,шваби,гърци,сърби.Сега след като изгониха руски дипломати предполагам ще станем Швейцария на Балканите.От най бедна ще станем най богата в ЕС.

135

Анонимен

преди 1 година

ползите от ЕС са следните - повощитеи за селското стопонство за продукция на декър е една четвърт от това което дават на гърция и останалите държави- ама промитите мозъчета по цв.илят за и си мислят че някой ги дмята за хора от европа

134

Мен

преди 1 година

Всички русофили дружно под земята веднъж завинаги!Казах!

133

Баце

преди 1 година

Това обяснява защо сме най бедната държава в Европейския съюз

132

фили попол

преди 1 година

ние сме с тези , които ни плащат

131

Анонимен

преди 1 година

за 30 години ни направиха украинци- сега сме готови за раходен материал на краваршингтон- за да си запазидемокрацията - честитоо

130

Краси

преди 1 година

Шизофрения е обхванала русофилите!Те ползват всички ползи от това,че сме в ЕС.Ама си обичат въшливите мужици!Ама не карат руски коли,не си държат парите в рубли,децата им заминаха да работят и учат в ЕС,нямат никаква руска вещ у тях!

129

kk

преди 1 година

До akoАми сърбите що не са умрели, като не са нито в ЕС, нито е НАТО? Даже са в пъти по-добре от нас

128

kk

преди 1 година

Всички плащаме данъци. Добре. Голяма част от тях отиват в ЕС като вноска. Добре. Ама после парите по програмите за селски райони, възстановяване и дори за приемането на бежанци и украинци, отиват в точно определени 'наши' хора. Ами не е добре! И това се знае в ЕС и нищо не се прави.