32

Анонимен

преди 1 година

В мултикултурно топящо гърне стават такива работи. ----///------ Просията е същото гърне, само че там претопяват не нег ри, а азиатски индианци. Затова са за "денацификация" на Украйна - да ги вкарат к тях в котлето и да ги кръстосат с чурки, татари и буряти.

31

Сата НАТО

преди 1 година

Без достъп до оръжия няма разходка без страх.

30

бай Даньо

преди 1 година

мда , пробвай свободата по американски да изпушиш една цигара или да изпиеш една бира на плажа в ЛА ... мда свобода!?

29

Анонимен

преди 1 година

Всеки откачалник може легално да си вземе огнестрелно оръжие там, требва да ги забранят както е в останалия свят, обаче оръжейното им лоби е много силно в сената им :))

28

Оня

преди 1 година

"Свободата е достъп до оръжие, затова левичарите драпат ден и нощ да ги разоръжат." - То все едно ония с оръжията направиха нещо последните две години, нищо че уж мумията Джо не е бил легитимно избран. Десницата в Щатите са си превзети комплексирани надувки, които всеки път като ножа е отивал до кокала са си били камшиците.

27

Анонимен

преди 1 година

Свободните хора носят оръжия.

26

Анонимен

преди 1 година

Свободата е достъп до оръжие, затова левичарите драпат ден и нощ да ги разоръжат. Ако тука имахме оръжия и не бяхме поробени от БКП и копе**тата им, Кунчо Трибустерний щеха го гръмнат на втория месец

25

Анонимен

преди 1 година

В САЩ вече от десетилетия не знаят изобщо какво означава свобода и какво са човешките права. Държава, в която тези ценности са били поставени на пиедесталпреди повече от век, а днес това е само на хартия.

24

Анонимен

преди 1 година

Химнът на американската полиция е: "Сто патрона". "Сто патрона ще ти вкарам, ако в крачка те набарам."..............Последният *** с пистолет за самозащита полицаите го набодоха само с 60 патрона. Аз се ужасих от тази зверска постъпка на американската полиция. Но, след като изгледах видеото от преследването на глутницата полицаи след нещастното американско животно - "Жестокостта ми се сломи" Всеки полицай стрелна по половин пълнител и затова са 60 броя. Не е много.

23

Анонимен

преди 1 година

Зависи от какво те е страх. Като отнемат на хората оръжието за самозащита? Пак няма да може "просто да си ходиш по улицата, без да се боиш", както пише.

22

п.п.

преди 1 година

тез без война ще се избият!.....прекрасната американска демокрация!

21

Анонимен

преди 1 година

Да вземат пример от нас. Ние се разхождаме без страх, в нашата собственост и на родителите ни се разхождат без страх. Идилия.

20

ПроСоТо

преди 1 година

До Тялото...заради ФАКТА,че дивашките страсти ги има у всеки индивид и ако те вземат връх над човещината,естествено,че дестинацията ще бъде "УСА"..Слава Богу,далеч НЕ ВСИЧКИ човешки същества са подвластни на диващината,закодирана така или иначе в гените ни..

19

Тялото

преди 1 година

Дивашка държава. Непонетно ми е защо емигрират натам.

18

Оф

преди 1 година

В мултикултурно топящо гърне стават такива работи. Когато има завист и преумора. И особено когато насилват всеки зародиш да види бял свят независимо в какви условия.

17

Анонимен

преди 1 година

Ако нямаш оръжие, няма да можеш да се съпротивляваш срещу властта като ти увеличи данъците, реши да печата пари, затвори бизнеса (заради Ковид например) или ти каже, че църквата е лошо нещо. А за престъпниците, които уж "протестират", а всъщност крадат, да не говорим.Това последното го виждаме и у нас. И тук има едни ***, които правят каквото си искат, защото те имат оръжие, а честните хора нямат.

16

Анонимен

преди 1 година

да спрат клиповете с оръжие и наркотици, ама нали търговията треа да върви, те друга икономика реална нямат ,аа и бургери

15

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не се питат, тва са глуп.ости имат си втора поправка и са въоржени до зъби, за разлика от нас, при тях ако престъпник им влезе в къщата да ги краде или някоя мутра иска да ги бие, го гърмят на място, а не му правят вятър

14

MONAD

преди 1 година

Авторитарните *** прикрити като демократи, искат да наложат своя дефиниция за свобода. Свобода е да разчиташ на себе си за да опазиш себе си или семейството ти от престъпници, не да си зависим от търтеи в униформи дето ще дойдат 40 мин по късно за да констатират "инцидента", след това може да се молиш на съдебната система да раздаде правосъдие, но ще се смириш с бърза процедура и присъда по минималното за убийство, при добро поведение ще излезе след под 10 години. Това не е свобода.

13

SWAN

преди 1 година

Щом са им задали такива отговори, скоро глобата за непредалите оръжията ще е доста висока :))))))))))))))))))