45

Qanon

преди 1 година

Борбата е м/у военноиндустриалния комплекс на фащ и обикновения човек. Едните искат да си продават оръжията и мунициите на всяка цена, а другите просто искат да си живеят спокойно. За това и оръжията няма да бъдат забранени за продажба там. И дори и да бъдат забранени, винаги ще има вратички.

44

Анонимен

преди 1 година

Това са евроатлатическите ценности.

43

По същество

преди 1 година

Не й трябва на Русия да воюва със САЩ. Трябва само да изчака да се изпотрепят белите и черните и да ги заместят мексиканците. Русия се разбира с Мексико.

42

не може да бъде!

преди 1 година

Сега разбирам защо г-н Байдън се държи толкова неадекватно- ами той е непрекъснато "шокиран"!

41

Анонимен

преди 1 година

Празник по американски.

40

44

преди 1 година

Бай Дън се изДъни пак!Това е някакъв си рашън,който отмъщава на хамериката за Окрайна!Не вервате , но има връзка между двете войни-външната се пренася вътре!

39

Лили

преди 1 година

До АнонименНяма я вече американската мечта .Байдън в едно свое изявление каза: На нас ни трябват имигранти,защото те гледат родителите ни,грижат се чистотата на домовете ни на тревните площи улиците.Е за това са имигрантите.

38

българина

преди 1 година

няма как да си направил 100 войни и у вас всичко да е наред, бумеранга идва......

37

До 45

преди 1 година

"РУБЛЯЦИТЕ ВЪВ ВЪЗТОРГ! АМИ ЩО ИСКАТЕ АМЕРИКАНСКИ ВИЗИ БЕ?" И защо трябва да искам американски визи БЕ? Моята родина е България, за добро или лошо тук си живея и не се оплаквам. Виж за такива ластици като теб визите сигурно са жизнена необходимост... както и центовете на дедко шорош

36

Анонимен

преди 1 година

Нека се избиват! При 300 милиона оръжия няма как да не падат по 10-15 глави на ден! Маята им е лоша, и ще се избиват!

35

Анонимен

преди 1 година

Че то това за Чикаго си е ежедневие, тоалетната чиния явно пак демонстрира че не знае къде се намира. Кмета на Чикаго губернатора на Илинойс, цялата тая *** е легализирала престъпленията там, така че това не трябва да учудва никой от нормалния свят. Само либерастията е "потресена", защото било използвано огнестрелно оръжие. Но когато маннгаллите вилняха месеци наред, убиваха и грабеха, тогава беше демократично и либерастично, според демоН Ратската партия.

34

Анонимен

преди 1 година

Те трябва да забранят свободната продажба на огнестрелни оръжия, ненормалници има във всяка държава, но оръжейното им лоби е много силно там :))

33

Анонимен

преди 1 година

Много разбити улици в САЩ, почти като нашите.

32

Анонимен

преди 1 година

а защои няма репортаж как руските алкохолици се търкалят сутрин по площадите в москва? или от черната дупка инфо не излиза?

31

Анонимен

преди 1 година

РУБЛЯЦИТЕ ВЪВ ВЪЗТОРГ! АМИ ЩО ИСКАТЕ АМЕРИКАНСКИ ВИЗИ БЕ? НАЛИ Е ЗЛЕ ТАМ? ВЧЕРА РУБЛЕН РАДЕВ ПАК ПОСТАВИЛ НА БАЙДЪН ВЪПРОСА. ДА НЕ Е РЕШИЛ А СИ ПРАЩА ДЕТЕТО ТАМ КАТО РУСКАТА ЗАЩИТНИЧКА НИНОВА?

30

Анонимен

преди 1 година

Оръжейният им бизнес нали процъфтява, имат и големо лоби в сената производителите на оръжия, за какво да им пука :)) Бил съм в Щатите, точно това не ми хареса там, че всеки с лична карта може да си купи оръжие, тоест всеки ненормалник :))

29

Анонимен

преди 1 година

Американската мечта... и още тия мошеници не искат да свалят визите за нас. Обаче идва времето, в което дори на екскурзия няма да искаме да им отидем.

28

Demonaz

преди 1 година

Чудесна новина! Малко са искаме повече. Същото дано стане и в Просия.Смърт на кравария и просия свобода за Европа.

27

аз

преди 1 година

Демокрация Сър!

26

Щерю

преди 1 година

Да, ама важното в подобни истории е да се заклейми, че Русия е лоша...