9

тъй де

преди 1 година

Този път маскирането ще е трудничко, голяма част от населението разбра, че това е един голям фарс.

8

Анонимен

преди 1 година

В България има около 30%( 10- фалшиво) ваксинирани.Защо: 40% ( от тези 20 реално) са болни? И защо 30% - в болница?

7

Анонимен

преди 1 година

Абе такива като вас, тъпоъгълни тролячета, трябва да изолират, трайно и безвъзвратно! Две години пишете едни и същи опорки, в безсилието си да измислите нещо оригинално. Хайде хващайте се с ваксинирания си възрожденец и се качвачвайте на следващия Ил за Блатная. Стига сте пречили!

6

Мани Пулатора

преди 1 година

Манипулацията се разгръща! Угодническите журналиста не се научиха - пише се министър в оставка, а по-точно уволнен министър. Та Сигънката Сербезова да обясни защо при ваксинирани 20% от населението 40% от заболелите са ваксани.

5

Смешни сте

преди 1 година

Рязко оздравяха близо 10 000 души. Другите "активни" до септември ли ще кихат? Вървете на м а й н а т а си!

4

Анонимен

преди 1 година

Ей, Сербезова, я си аргументирай псевдостатистиката!!!! Какво точно тетсват тестовете, след като вирусът не е изолиран? Летен грип ли, или алкохолни изпарения? Тоя път няма да ви мине номерът, щото за три години и най- върлите ваксомани разбраха за какво иде реч!

3

Елемаг

преди 1 година

2 години с маски съсипаха на 70% дробовете и имунната.Сега ще е всяка година ,каквото кажат.Целта е изпълнена.Хората се надишаха на въглероден оксид.

2

Добро утро....

преди 1 година

... хипохондрици...

1

Верно ли?

преди 1 година

Tь...верно ли? Ти да видиш? И кой ви каза така да пишете? СЗО? Ааа чакай днес било вторник. Ако ни подготвяте за ново затваряне, противогази и бодене безкрай....НЯМА ДА СТАНЕ! Айде у лево с вашата ПЛАНдемия.