49

драги ми овньо

преди 1 година

До До ОВЦЕ, ПАК ЛИ?Имам една маска от първата вълна.Не съм я ползвал.Ако искаш ША ти я пратя за да не се сополивиШ няколно дена.

48

Анонимен

преди 1 година

Има много видове от тоя корона, теста лови всичките, не случайно точно него са избрали.

47

Анонимен

преди 1 година

вече 4 месеца само за Украйна на хората взе да им омръзва и се налага да вадят позабравеното старо плашило.С тази разлика че хората разбраха за измамата и вече никой няма се излъже втори път

46

Анонимен

преди 1 година

Неваксинираните са безсмъртни, ще живеят вечно.

45

44,

преди 1 година

За съжаление всеки ден си отиват хора, от новородени до над стогодишни, но не съм чул някой съзнателно да е спрял да живее и отказал се от живота, само заради този факт. Не, брой и не давай пример с ония завалии, които заради някаква семейна или битова драма, лошо заболяване и ред други причини избират това решение, а по разбираеми причини медиите се възползват да ни информират повече от необходимото

44

Анонимен

преди 1 година

Кой се смята за неваксиниран? Този, който не се е ваксинирал никога или този, който няма трета и четвърта доза? Вие май намерихте еликсира на безсмъртието с тая ваксина? Май нито един ваксиниран не е умрял от началото на пандемията! Уау!

43

Анонимен

преди 1 година

Щом днес има скок на заразените,значи е вторник :)

42

Гражданин

преди 1 година

Абе, не разбрахте ли, че ваксините не предпазват от заразяване, а помагат като се заразиш да го изкараш по-леко и да не умреш(не дай Боже). Това малко ли е? Каква е тая ненужна дебелоглавщина, че не разбирам?!?!

41

До ОВЦЕ, ПАК ЛИ?

преди 1 година

Не овенчо, няма! Защото поне от време на време се пробваме да си ползваме главата по предназначение. Но в час пик в метрото, когато може да забременееш и без да разбереш, една маска по време на пътуването може и да не е чак толкова излишна... И ако това е цената да си спестя още едно грипче, не ми пречи, вместо да се сополивя цяла седмица.

40

ОВЦЕ, ПАК ЛИ?

преди 1 година

Овце, ЩЕ СЕ ВЪРЖЕТЕ ЛИ ПАК? На плажа една овца стои с две маски. Край нея на 50 метра няма никой!!!

39

Demonaz

преди 1 година

Време е за тропане с тенджери и ***,а после да се къртят пейките. Стадото на есен под катинар,че да не знае много за цените на тока,горивата и храните.

38

МушБооцМуушБооооци

преди 1 година

Тик так тик так зомби часовници с ГМО механизъм.

37

В Израел ги бустваха

преди 1 година

Във Файзервил вчера 19371 заразени, 7 починали и 310 тежки или критични случая с Ковид 19. Това ли искаш за нас? Спрямо вчера заразените им са 2,5 ПЪТИ повечче.

36

Майко мила

преди 1 година

Над 50 000 активни случаи? Тези ако са "активни", не трябва ли да си стоят вкъщи? Вие представяте ли си 50 000 души под карантина в момента? В България?! Хахахаха...

35

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се ваксинират всички задължително.

34

Анонимен

преди 1 година

Умниците възкръснаха.

33

Анонимен

преди 1 година

Русия започна да надделява във войната в Украйна, нас ни грози глад и повторение на Виденовата зима и съвсем закономерно.... коронавируса "възкръсна".

32

анонимен

преди 1 година

Реалист съм и знам, че някой водещ ще бъде бит. Проблемът е, че ще си го заслужи.

31

анонимен

преди 1 година

Всички медии ще спрете да говорите за този вирус, защото вече дразните. Едва ли специалистите имат желание да говорят; просто телевизиите ги търсят и тези специалисти си имат работа и им губят времето. Гърците, когато протестират, палят сгради, коли, пейки и площадки. Това е предупреждение от моя страна, за мен това е вандалски начин на протестиране. В България също има кой да запали София от вашите гадости, но не подкрепям. Ако искате запалени централи, продължавайте с Ковид.

30

Факт

преди 1 година

Друга е голямата новина за вчера. При поставени вчера общо 1242 дози, броя на ваксинираните се е увеличил с 13310 човека, а на тези с бустерна доза с 1094 човека.