35

Анонимен

преди 1 година

В Битола има над 100 хиляди Македонци,5 хиляди Албанци и 100 Българи.Има един Македонски Културен Център,един Български и един на ВМРО на Каракачнов и Джабаски (който беше запален).

34

Анонимен

преди 1 година

е да си чувал транскрипция от език на друг след меко л има йотова гласна иа тоест я н във варна е твърда гласна и логично е а това с битола посръбчен вариант , та сега този хубав преди град е много западнал и пълен с шиптари

33

Анонимен

преди 1 година

Имената на градовете се възприемат според наименованието в държавата.Това все едно на Варна в Македония да и казват Варня.В България е пълно с комплексари и ***,това е и проблема да е на дъното във всичко.Отиди в Македония и виж натписа и там пише Битола.ЕС допусна грешка да остави шовинистите да решават за Македония.Всяка агресия събужда агресия.Ако в Македония приемат предложението ще стане голям проблем.Може да започне трета световна война.

32

Анонимен

преди 1 година

на бълг е битоля и виж османските дефтери кой как се е посочвал по националност , в момента там е само шиптъри и много малко православни каквито и да са

31

Анонимен

преди 1 година

Аре кво се занимавате с тея чукчита :)

30

Мара Бунева

преди 1 година

И срещу какво протестират? Срещу себе си? Наистина, лоши дни идват за македонистките несретници. Вече ги няма Белград и Москва, македонизмът осиротя... Бъдещето се пише в София и в Брюксел, дойде краят на Югославия. Затова е този рев, затова са тези изстъпления. Когато звярът агонизира, последните конвулсии са най-силни. Приритвайте, титовистки чучела, краят наближава!

29

Анонимен

преди 1 година

Първо Битоля не е Битоля ,а е Битола.Второ не е Български град ,а Македонски град,трето там има Албанци ,но са много малко и са цивилизовани хора.Четвърто,България отново направи огромна грешка в политиката си с Македония,защитиавайки Руски интереси.Македония ще приеме френското предложение или каквото и да е друго,но в Македония ще аи остане негативното чувство към България.Всичко стана заради ВМРО-българското.И най-важното ЕС направи огрома грешка.От там може да започне третата световна война

28

Руската агентура

преди 1 година

Действа

27

Камедонците

преди 1 година

са като мачЕ, приклещено на ръба на покрива - колкото повече се дърпа назад, толкова му е по-навътре :)))) И с тоя хутин на тениската, далече няма да стигнат.

26

Анонимен

преди 1 година

Битоля стар български град сега населен от шиптъри най вече а и много смесени има тоя ламбе алабаковски с турска фамилия и гръцко малко име па не българин и македонец не е миш маш

25

Анонимен

преди 1 година

Нашите политици да предлагат настоятелно в брюксел кемадония и албания да бъдат приети по отделно в ес.

24

Анонимен

преди 1 година

Това е последното предложение което правим към тех, ако не го приемат, никога няма да влязат в ЕС :))) Търпяхме ги много време, но всичко си има граници :)

23

Анонимен

преди 1 година

Македонистите ще разберат по трудния начин,че не са център на Вселената,нито на Европа, нито на Балканите.Никой не се интерсува от душевните им вълнения и неудобства.Колкото България е незначима в Европа, СМ е десетократно по-незначима и маловажна.

22

Анонимен

преди 1 година

Сърбоманите от СМ даже псуват на сръбски. Македонизмът е сектантство,което е основано на фалшив исторически разказ ,и постоянно повтаряне на лъжите ,за да не се дава възможност на сектанта да почне да мисли рационално. Очаквана реакция,която кулминира срещу поставящите под съмнение сектантските мантри.

21

Анонимен

преди 1 година

Поне вече не горят българското знаме, слагат само кръстче на знамето ни и скандират, че сме фашисти, напреднаха с 1 милиметър неандерталците :)))

20

Анонимен

преди 1 година

Македонците са зомбирани от сръбската( и путинска) пропаганда , както българите са зомбирани от путнската пропаганда. Става дума за необразованата част от населението .Слава на Украйна! България винаги в НАТО и ЕС!

19

Ехо

преди 1 година

Македонци, нека има Обединени Балкани! К.в.и ги вършите? Продължете Европейския си път на развитие! Стига глупости!

18

до 20

преди 1 година

Господи, колко са са им полирали мозъцъте на маке-шиптърите. Фашисти ни наричаш? Нас - българите? Fasci Italiani di Combattimento? От 1919? В Италия? Българи? С какво се друсате там не ми е ясно... Би ли обяснил външната политика на България по това време? Стамболийски си чупи писалката като подписва Ноьойския договор и то през 27 ноември. Каква ти Македония, бе чумав албанец? Ние тука буквално сме нямали хляб. Истината е, че на никого не му пука за вас, а "маке" е синоним на тотална откачалка!

17

до 20

преди 1 година

Айде сега мамата и мамата. Много си обективен. Въй. Уплаших се. Дай да си сипя една чаша вино от Банско. Да ви е гадно - не за друго. Тааа.... всичките ти аргументи са, че сме татари тука? Нали разбрах правилно? Има едно нещо, което се нарича ДНК тест. Аз съм си правил. Предците ми са гърци и родопчани. Замисли се ЗАЩО имате втори ОФИЦИАЛЕН език албански в тая антична република? И един личен съвет - ремонтирай си банята, че СМЪРДИШ на латентна шизофрения. Защо си в български форум е загадка?!

16

От Вселената

преди 1 година

Статистика на населението по етнически признак в областта Македония (Егейска, Вардарска, Пиринска) по самоопределение на хората в началото на 20-ти век: българи - 1181336, турци - 499204 (след Балканската война те са изселени от сръбската и гръцката армии), гърци-228702, албанци - 128711, власи - 80767, евреи - 67557, роми - 54557, сърби - 700 (цели 700 души! брей, че сръбска била Македония), арменци - 300, грузинци - 60, чернокожи - 200 (главно в Солун) А дека са македонците?