76

СМЕХ....

преди 1 година

НИТО ГОТВАЧИТЕ СА ГОТВАЧИ НИТО ГРАДИНАРИ И ШОФЬОРИТЕ СА ТАКИВА-- ВСИЧКИ СА РАЗУЗНАВАЧИ ТЕРОРИСТИ И ВОЕННИ СПЕЦИИСТИ !!!

75

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам само едно - защо толкова много товарищи трябва да работят в това посолство. Или защото е Русия , та може и хиляда човека "обслужващ" персонал да имат, градинари, шофери, готвачи и какви ли не още разведчици. Ясно си пролича, кои персони и партии са против отзоваването на руските дипломати и защитават политиката на Живков да сме задунайска губерния.

74

Охххх

преди 1 година

България е ЕС. ЕС е България. Какво не разбра другарко?!!!

73

Анонимен

преди 1 година

Жалка история. Най-жалкото е, че ще си изпукате по вилите в тайгата, докато целият ви електорат гладува. И съжалявам тях, а не вас, мизерници.

72

Анонимен

преди 1 година

Какви са действията, и какво означава според теб "реципрочност", гурел?

71

Мдааа,

преди 1 година

Захарова наистина няма вкус. Златен медальон не се съчетава със сребърен пръстен. Срам за дипломатическия протокол. Ама такива са всички съпруги на руските олигарси. Празни гла-ви, приказки развален грамофон, нула естетика на дрехи и поведение, самочувствие - до луната. Ама кво да ги прайш. Така ги възпитават.

70

Анонимен

преди 1 година

Захарова, много си я закъсала с тая демодирана стара финтифлюшена рокличка. Парите или свърши ли нямаш вкус? Или и двете? Начервисана като бардама. Новая русская. Хфу!

69

Анонимен

преди 1 година

Захарче, мноо си т-ъпа. Ние сме суверенна държава, ти защо защо смяташ, че сме ви губерния. Лавров ли ти го каза? Или Костадинов ти обеща? Не му вярвай, муцка, той е лъжлив популист. Няма да го бъде. Напразно му плащате.

68

Анонимен

преди 1 година

Пред кого ще отговаря ЕС, ***? Да не сме ти собственост на тебе? Ай с.ктир!

67

none

преди 1 година

Руснаците стават все по жалки и по жалки ...

66

Анонимен

преди 1 година

да изгонят немските дипломати! те и без това казаха че Германия не ще газ и петрол!

65

знАхарова не се

преди 1 година

изказвай НЕподготвена....опят.

64

Bogito

преди 1 година

Русия е просто България от средновековието. Имат още много какво да учат. Избрани са за ВЕЛИК НАРОД, но още са деца и са твърде малки и млади. Имат още 300-400г да учат. До тогава ГЕРМАНЦИТЕ ЩЕ СА НОМЕР ЕДНО. Все пак, техния архангел управлява Зелята и ще я упарвлява още 300г. Името му е Архангел Михаил. Научете си уроците, Българи!!! Не случайно сме винаги с Германците през новата епоха.

63

Мужик

преди 1 година

Какво ще отговаряте *** вакла oф4ицe? Вижте се че сте затънали до ушите в кaфявo а се дyете като пуяци.

62

фактите

преди 1 година

Русия ще загуби войната.Русия е зло!

61

Анонимен

преди 1 година

Национализмът и независимостта, които ни предлагат българските националисти, платени от Русия, е само временна и веднага ще бъдат заменени с интернационализъм с Путинска Русия. Сега имаме интерес да сме в НАТО и ЕС. Националистите в БГ са менте-националисти, чужди агенти. Не може да сменяме икономиката си и съюзите си толкова често. Независимостта и национализмът са примамка за глуппаци, защото Русия преследва националистите в Украйна, премахва независимостта на Украйна.Ще е "Независим за 1 ден"

60

по-далече от Русия

преди 1 година

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

59

Русия в изолация

преди 1 година

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

58

бб

преди 1 година

зимата ше ядеме пясък, евала на "европата"...

57

Асоциален Примитив

преди 1 година

" ...принципа за реципрочност, който е в основата на дипломацията" Когато вие се държите като господари, при условие, че ние сме ви създали и сме ви дали всичко, какво трябва да направим? Да си поискаме всичко обратно - земя, религия, вяра, култура, език, писменост ...тогава трябва всички рашки да се изнасят на Марс или в някоя пустиня.