34

Анонимен

преди 1 година

В България е амариканския модел след 1989 година, а всички от СДС са за затвора.

33

юРукУФ

преди 1 година

А ти защо не си в затвора,крадлив ***!?!

32

да се отърве от

преди 1 година

руския модел,и да приеме модела на Зимбабве,или друга колония.Това е целта.

31

Анонимен

преди 1 година

грантаджиите са се ожесточили по форумите ,е по колко ви е хонорара , русия за медиини лъжи не плаща действа направо справка украйна

30

Анонимен

преди 1 година

Скрии се бе ......сдс и иван кОстов затрихте България .Пламенчо явно иска да се върне в политиката .

29

Анонимен

преди 1 година

Посткомунизма, дошъл от Русия?! А в Русия откъде е дошъл? Ако не знаете, ще ви кажа. От България. Първите социалистически кръжоци там са организирани от Димитър Благоев. И Русия не се преструва, че е приятел на България, а действително е така. Ако някой не може да го почувства, значи нещо в него напълно липсва.

28

Ами,да....

преди 1 година

ЧАК СЕГА ЛИ ПРОУМЯХТЕ ЧЕ РУСИЯ ВИ БАЛАМОСВА С ТИЯ "братски лъжи и измислици"--ТЯ ТАКИВА ГИ ДРЪНКАШЕ И НА УКРАЙНА!!!!

27

Анонимен

преди 1 година

До Атанас Велмазов - бе, върви в кремл да му пееш на ушенце! Тук будиш само смях с такова раболепие!

26

Анонимен

преди 1 година

Нека сам да си избера модел, а?

25

Анонимен

преди 1 година

Айде, Бареков, Костадинов, Нинова, Радев, Йотова, Йончева, Малинов,платените, - аут!

24

Анонимен

преди 1 година

Да започнат с шпионката Елена Йончева, която постоннно подава жалби и лъжливи компромати против България

23

23

преди 1 година

*манталитетът на българите , имах предвид

22

Анонимен

преди 1 година

Правилно, не е въпросът само в отзоваването на няколко десетки руски дипломата или дори закриване на руското посолство. С това проблемът с дълбоко вкоренените съветски стереотипи в бълг. общество не се решава. Проблемът е, че трябва да се промени като цяло манталиетът на хората, доближавайки го до този на хората в развитите страни. Но това няма да се случи веднага. Необходима е естествена еволюция.

21

Анонимен

преди 1 година

Да минем сега към Русия е същото, като да бяхме минали към САЩ от 1944 до 1989 година. Безсмислено. Юруков си мисли, че е на правилната страна, а той е на страната, където са го сложили други. Юруков не е сменял нищо.

20

Анонимен

преди 1 година

ЕС плаща повече от Русия. Ще стоим в ЕС. Интереса клати феса. Нека Русия пак да стигне до Берлин и да вземе цяла Източна Европа и тогава ние ще се присъединим. Ще си продаваме пак стоката в руската зона на Европа. Русия ще гони чуждите стоки. Сега е безсмислено да сменяме лагерите. Толкова е безсмислено, колкото ако на 9-ти септември 1944 година бяхме воювали с Русия и не бяхме свалили фашистите от власт.

19

Анонимен

преди 1 година

Национализмът и независимостта, които ни предлагат българските националисти, платени от Русия, е само временна и веднага ще бъдат заменени с интернационализъм с Путинска Русия. Сега имаме интерес да сме в НАТО и ЕС. Националистите в БГ са менте-националисти, чужди агенти. Не може да сменяме икономиката си и съюзите си толкова често. Независимостта и национализмът са примамка за глуппаци, защото Русия преследва националистите в Украйна, премахва независимостта на Украйна.Ще е "Независим за 1 ден"

18

Анонимен

преди 1 година

Хей, Самоков, направете си го това нещо кмет, йе!

17

До 17

преди 1 година

Най-естественото нещо е журналистиката да търси всички възможни гледни точки, но това го нямаше дванадесетина години. Апропо, кога ще си ходи сбръчканият ни кмет, който е там от дори по-дълго?!

16

Българин

преди 1 година

Разбира се продажната журналистика (втората най-древна професия), тези дни се скъсва да търси пещерни русофоби, на които да дава микрофон да говорят. Пропагандата върви на 200%. Но няма как да промените отношението на истинските България към една братска нам държава.

15

Щирлиц

преди 1 година

Още един мюмюн на хранилка.