6

Очаквано

преди 1 година

Сега на прицел са болниците и университетите, както навремето бяха предприятията. Ще ги спаси само по-краткия престой на приватицаторите.

5

Тето

преди 1 година

Изключително съм доволен от Белодробната болница.С очите си видях как лекарите и сестрите се бориха за всеки пациент. Няма делник няма празник.Един лев допълнителни не ми е поискан.Дано това сливане е за добро, но надали. В България интереса винаги взима предимство

4

Анонимен

преди 1 година

В България няма здравеопазване. Вижте колко хора си отидоха от ковид. Безотговорно умориха маките ни, бащите ни, бабите и дядовците и много млади хора. Аутопсия незнайно защо не се правеше. Дано Бог им даде заслуженото.

3

Доктора

преди 1 година

Страхотна новина тъкмо докторите ще се напиват повече по банкетите с голяма компания преи време ходих до ортопед и чашат с водка беше до него и меришеше на водка в 10ч. сутринта!

2

Анонимен

преди 1 година

Болниците в София са в голямата си част пълна трагедия. Персонала е под всякаква критика щом санитарки в военна болница изнудват пациентите да плащат 10 лв. за п.о.д.лога на хора със сменени стави. Падение и наглост.

1

Анонимен

преди 1 година

Дано са питали и докторите съгласни ли са, че иначе - още едни протести. Един ги разделя, друг ги обединява, файдата една и съща. Дейност да се отчита......