36

баба мара

преди 1 година

вие сте хора без чест и достоинство заради кокала предадохте хората които сагласували за вас излезте веднага от нс и тогава се правете на независими иповече не говорете защото отвращавате хората

35

Кой е тоя

преди 1 година

"екс-перд"? За теб ли гласуваха хората или за Слави?!?

34

въпрос

преди 1 година

До ВЪПРОС - и каква е управленската кауза на ИТН, която трябва да се защитава и следва! Събарянето на парламенти и безкрайна серия парламентарини избори, плюс политически кризи, руиниране на държавата и хаос?!

33

Офф

преди 1 година

Радулов щеше да гледа парламента през крив макарон, ако не беше Слави!!! ГЛАСУВАХМЕ ЗА СЛАВИ, НЕ ЗА ПРОДАЖНИКА РАДУЛОВ! ПФУ!

32

Що бе

преди 1 година

Радулов, а ти наясно ли си Кой взема политическите решения в ПП, които дори още не са партия?!? Като какви се явяват те? Май нещо като Нищо на света?

31

Анонимен

преди 1 година

Слави, къде го намери този грозен дядка Радулов?

30

ВЪПРОС

преди 1 година

Депутатите от ИТН които се продадоха за 1 000 000 долара , като се огледате в Огледалото - виждате ли Батак ?

29

Анонимен

преди 1 година

Политически ИТН не представляват никакъв интерес! Възгледите на гурото Трифонов са анархически, а партийният елит на ИТН е клиентела с популистки схващания! Партийното образувание ИТН е в процес на разпад! Ще изчезне по-бързо от НДСВ! Безумие е, че ДБ се гушка с БСП, заради зелените ортаци и още, че ДБ рушат евроатлантическата ориентация на РБ, като безсмислено воюват с ГЕРБ! ПП още не е партия, нямат изразена официално ориентация, което води до безумно гласуване на маса избиратели!

28

Анонимен

преди 1 година

По голямо безумие е, правителство свалено с вот на недоверие да получава мандат да управлява отново и второто безумие е, че се купуват такива предатели като вас от една партия в друга като ви наричат независими. Кой е гласувал за независим депутат другарю Радулов????

27

Анонимен

преди 1 година

Този уж независим,а всъщност много,много зависим от крадливата и лъжлива шайка на Кокорите има наглостта да дава оценки за това,кой как гласува! Ами нали предателите от ИТН гласуваха заедно с гробарите за свалянето на ветото по нареждане на краварските им господари?! Хубусника Радулов не се стремял към влстови пост,ама искал да наблюдава и контролира службите!? Тия бок***ци ни мислят за канарчета! Жалко е,че Слави е събрал толкова долни мерзавци в листите си? Сега всички им сърбаме попарата!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Стигна се до безумието,новоизлюпени партии в орталък с най-грешната - БСП, да се обявят за Промяна!За по-малко от година Ни разказаха играта! Сега си чешат езиците с някакви гласувания. Докога ще ни правите на будали???

25

Анонимен

преди 1 година

Изменник предател затвори си мръсната уста Радулов.

24

Майора

преди 1 година

Абе Радулов кво се правиш на ощипана мома! Та кои сте вие та да изчегъртвате ГЕРБ , нали сте бивши служители на ДС , които създадохте олигарсите , които платиха протестите и вие сте на власт! С със закриването на спец звената те останаха безнаказани! За какво се отцепвате и предавате доверието на тия , които ви избраха! Не сте никаква промяна, а подмяна и нещата се обърнаха срещу вас!

23

Анонимен

преди 1 година

СЛЕД ТИЯ ДУДНИ САМО БОРИСОВ МОЖЕ ДА ОПРАВИ БАКИИТЕ ИМ.

22

ДА ИДВА БОРИСОВ

преди 1 година

БЕЗУМИЕ Е КОГАТО ЕТО ТАКИВА ЖАЛКИ НЕКАДЪРНИЦИ ДУДНАТ БЕЗ ДА НАПРАВЯТ НИЩО ЗА КОЕТО ОБЕЩАВАХА- ДАЖЕ ЕДИН ПЛАН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ КАТО ХОРАТА НЕ УСПЯХА ДА НАПИШАТ- ЗАРАДИ ТЯХ ИМА ОПАСНОСТ ДА ПРОПУСНЕМ МИЛИАРДИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ. ДА ДОЙДЕ БОРИСОВ- ТИЯ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО.

21

Анонимен

преди 1 година

Къде беше ти и кой те знаеше, когато гологлавия чалгар обявяваше, че ще си сложи тату НИКОГА в коалиция с БСП

20

Зелен чорап

преди 1 година

Безумие е че такива като слави ,кирчо и кокорчо,импексова и сие за година разсипахте държавата

19

А бе дърт комунист

преди 1 година

Не е ли безумие ДБ и *** от БКП ,БСП да гласуват заедно!??Или щом е за вас ,може.

18

Аз промяната

преди 1 година

РАДУЛОВ ОТ ДС ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ СЛАВИ ДА ВИ ВКАРА В ПАРЛАМЕНТА ДЪРТИЯТ *** ТРЕПЕРИ ЗА ДЕПУТАТСКАТА СИ ЗАПЛАТА И Е ГОТОВ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ КОИТО СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ ВЪРВЕТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЗАЩО СЕ ОСТАВЯТЕ ДА ВИ ЛЪЖАТ ДА БОГАТЕЯТ ЗА ВАША СМЕТКА ПОЗОР Е ТОЗИ НЕЗНАЙНИК ДА СЕ ПИШЕ ОПРАВАЧ НА ДЪРЖАВАТА НИ ЗНАЧИ МНОГО МНОГО СМЕ ПРОПАДНАЛИ

17

Анонимен

преди 1 година

Слави си има 25 по_малка годишна държанка, не е сам. Дали спи върху гардероба си този смахнатия.