23

празник

преди 1 година

За руснаците е празник убийствата на братския украински народ,който според путин даже е руски народ. За тях е празник смъртта, изнасилванията, мародерствата и кражбите на укрийнска собственост, като се почне от житото и се стигне до тоалетни чинии. Мен лично ще ме е срам....

22

Анонимен

преди 1 година

СИТЕ РАШКИ СКОРО В КОСМОСА, НА ПРАХ. АМИН. НЯМА ДА ЛИПСВАТ НИКОМУ.

21

Zеленски

преди 1 година

До 18. Глу.пости. Откъде ги изкара тези смешни цифри бе, путински олигоффрен? Рашистите са в пъти повече и като военни и като техника. Кой ви учи на такава глу.пава кремълска пропаганда?

20

Анонимен

преди 1 година

17 колко скоро? Тия ги плямпат янките от 2000 година. Мъск ходи първо при руснаците да иска ракета. Ако не беше с цру тогава, можеше и да му дадат някоя стара.

19

До 14

преди 1 година

Ония горе осем години забавяше възмездието срещу укронацитата, които убиваха цивилни в Донбас. Сега обаче, моментът за унищожение на укробендеровския свинорайх настъпи и Господ изпрати своя инструмент - Путин да разруши Уср.айна и да денацифицира краварските ***.

18

Анонимен

преди 1 година

Уж Русия трябваше да бъде смачкана, пък душманите й вече го играят тяхни жертви.

17

Империя на злото

преди 1 година

Уф, съветски кратуни. Кой ще им каже никога да не казват завинаги и никога. Много им поздрави от СССР.

16

до 9

преди 1 година

Еми с 6 000 чеченци, 10 000 реснаци и 5000 донбаски миньора разкатаха фамилите на 200 000 украинска официална армия, 60 000 бандеровци, азовци и всякакви частни фашистки г.о.в.н.а, плюс 10 000 наемна европейска сга. Бавно но славно ! НАТО и ЕС реват, че и в студ и инфлации ще се гърчат. Само ***.и като теб където се радват на неволите си че имат две гънки в мозъка си

15

Бай Дън

преди 1 година

До 7. Хе-хе-хе, много ти поздрави от Илън Мъск и Space Heavy. Много скоро американците ще отидат ОТНОВО на Луната и после на Марс, а *** само за Сармати мислят. Средновековни иззроди.

14

Анонимен

преди 1 година

Руснаците наистина са брутални...брутално убиват мирни украинци.

13

Анонимен

преди 1 година

Тия руснаците са брутални за няколко месеца разтуриха осемгодиншната подготовка на укрите и ги дезинтегрираха.

12

Демократ

преди 1 година

Тези зомбита не са мръднали в разбиранията си от 1945. Вижте петолъчките и ще разберете за какво иде реч. Ненормалници.

11

Анонимен

преди 1 година

Нормално! Който не слушка, отива в Камчатка на -40. Казали са им да го направят, иначе ще ловят риба в дупка лед цял живот.

10

Анонимен

преди 1 година

Потурнака го е страх от руснаци и българи. Нека. Ако се наложи, руснаците ще направят още една България на мястото на македонията и сегашните турски части към Одрин.

9

Анонимен

преди 1 година

Луганска и Донецка области са сравнително малка част от Украйна. Пиандурниками имат да дълбаят докато пукнат всичките.

8

Американа

преди 1 година

Тея трябва да се бъзикат ? 4 месеца война и превзели някаква си област баш на границата с Русия😄😄😄 За Киев ще ум са нужни 10-тина години в такъв случай 🤣

7

Анонимен

преди 1 година

Денацификацията продължава за ужас на някои.

6

Анонимен

преди 1 година

Имат хора и станция в космоса, празнуват. Онези от НАСА работа повече там нямат, космоса през крив ителиански макарон щше го гледат ако им спрат двигателите руснаците.

5

патриот

преди 1 година

Драги Българи,За да няма руска народна република на българска територия спешно трябва да изгоним всички с руски паспорти!!!

4

129

преди 1 година

Как няма да празнуват, ако не изпълнят нарежданията няма да ги върнат на земята обратно Като предатели щяха да поставят рекорди горе ахахаха