295

Да си ходи

преди 1 година

Митрофанката да си ходи. В знак на снизхождение ще и позволя да си купи дрънкулки от ИКЕА като заминалите си руски "дипломати" (щото в русия ИКЕА няма) и парцалки от витошка (защото в русия вече почти няма бутици и на модни брандове).

294

Тъп По тъп Най тъп

преди 1 година

Парното с 40% отгоре компенсации никакви цените дърпат а гьонмето на Америка за България вика ураа получих си паричките пък кво ми пука за народа.

293

Анонимен

преди 1 година

Ще разбереш дали можеш Без руски газ само след 2 месеца. Или може би точно ти си добре обезпечен с американски пари и няма да разбереш! Да му мислят обикновените хора, които вече си броят стотинките. -----///------ Хората, които си броят стотинките, не строят триетажни къщи и не ги газифицират.

292

Сата НАТО

преди 1 година

А какво ме бОли мене к:ра за вашите сметки за газ? Пределно беше ясно на всички мислещи хора, че като се закачим на кукичката, наречена газификация, кукичката резко ще дръпне нагоре и ще увиснем като рибоци между небето и земята. И това и стана - след като си разкопахме улиците и положихме тръби и пак трамбовахме и асфалтирахме - нещо, което никога няма да се изплати, след като се набутахте за газови инсталации, бойлери и котлета, сега няма къде да мърдате.

291

Anatoli

преди 1 година

Нямало да го затварят. Предпочитали да стоят тук и да гледат лошо.

290

kk

преди 1 година

Последната ни сметка за газ (юни 2022) е същата като през януари 2020. 'Само' 5 пъти по-скъпа газ. Но демократична и свободна. ДПМ на Кирчо, Кокорчо и този Василев, завършили поредния западен ПУЦ и купени за няколко долара

289

Николов

преди 1 година

Колко зле умствено трябва да си, да кажеш такива неща, разбираемо е доларчетата в банковата сметка променят всичко , Юда.

288

Жалки продажници!!!!

преди 1 година

ПП, Киро и Лена са продажни американски слуги, предатели на РБ!!!!!!!! Предатели на интересите ни!!! Да късаш взаимоотношения с която и да е страна е неадекватно, малоумно, евтина реклама.. Жалки американски пъпети, българо-предатели!!!!!

287

Анонимен

преди 1 година

Надявам се да затворят, но за съжаление не вярвам.Да се види нагледно, че може без"братушките", за които всъщност сме територия и само в нашите глави е изопачавано всичко.И това ще стане ясно един ден....Важното е, че за първи път света видя, че не сме жалки, малки, но с достойнство.Сега и руските *** го усетиха.Бойко е в истерия, че не е в светлините на прожекторите.

286

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 330 - Задокеанските *** - по "технически причини" - визитират и Германия, сиреч понякога са и на европейска земя, освен ако *** от задунайската губерния не считат Германия за част от САЩ.

285

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 337 --- Ще са пълни глупости, ако успееш да ги обориш с контрааргументи, а не със стандартни леки фрази, като по време на открито партийно събрание на АОНСУ.

284

Анонимен

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер пълни глупости фюрере

283

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Руснаците винаги са живеели в друго пространство и във времеви кънтинуум на някое друго измерение. Колкото и да се напъват да направят нещо свястно, рашистите винаги се оливат накрая. Всичко - от леките коли до телевизорите, самоварите, атомната бомба, автомат "калашников", ака "Шмайзер", небостъргачите в Масква, Свети Ленинград с неговите дворци, алеи, паркове, фонтани, статуи НЕ са дело на руснаци.

282

Българин

преди 1 година

Какво толкова ,,Ви интересува Русия.Мен не ме интересува и не искам да ми се бърка тук със скъп нефт и газ.Нищо не ни е давала безплатно,така,че можем да си го купим от другаде.А и Сърбия почва да купува бълг въглища и руския нефт и е спрян,да знаете Ви казвам.Само Ние все още купуваме уралски нефт на световни цени.А това животно Лукойл до сега не е платило лев данък,били на загуба.Марш руска ***,стига цоцали от България

281

джо

преди 1 година

Жалка история, тези хора така и не разбраха от какво има нужда обикновенния български гражданин и бизнес. А именно пазар за стоки, суровини и горива на нормални цени. Всичко останало е абсолютно безсмислена тирада.

280

Анонимен

преди 1 година

НЕ МОЖЕ БЕЗ РУСИЯ, НЕ МОЖЕ, НЕ МОЖЕ, НЕ МОЖЕ И ВЕЧЕ НЯКОИ БЪЛГАРИ ГО УСЕТИХА, ЗИМАТА ЩЕ ГО УСЕТИ И ЦЯЛАОТО НАСЕЛЕНИЕ! А И ОБИЧАМЕ РУСИЯ И НЕ НИЕ РАЗВАЛЯМЕ ДРУЖБАТА С РУСИЯ, А ЧУЖДЕНЦИ, МЕСЕЩИ СЕ В ДЪРЖАВНИТЕ НИ ДЕЛА!

279

Върнете дипломатите!

преди 1 година

До баба мараБългарите не плюят по Русия, а платените *** плюят, включително и чужденци, пишещи на български език, българите обичаме Русия и искаме руските дипломати да се върнат!

278

баба мара

преди 1 година

не искам подобен подарък защо българите които плю-ят по русия не отиватна фронта да се бият на страната на украина

277

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТака е, постройте ЮП и ще имате най евтината газ, ще получвате и транзитни такси!

276

Анонимен

преди 1 година

ПП и Киро , извършиха огромно предателство, освен излагацията по темата Макединия и гоненето на руски дипломати, той продаде страната ни, разровете статиите за шистовия газ в "The bulgarian times" и ще видите ГОЛЯМОТО ПРЕДАТЕЛСТВО, ИЗВЪРШЕНО ТИХОМЪЛКОМ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ от ПП и Киро, "ПП" няма да управлява повече! Край! И да купуват гласове, все тая, пак ще ги свали народа!