65

Анонимен

преди 1 година

Проблемът с руските суровини ще е само тази зима. Германците са се разпищели, при положение, че само една трета от газа им е руски. Ние какво да кажем тогава!? Ще минем на мазут и въглища и ше закрепим положението за тази зима. Другата зима вече ще доставяме от други източници и толкова. Руснака да продава на кирайците и другите жлъти.

64

Red eye

преди 1 година

За миналата година в Германия са спестени 7 милиарда евро???

63

До67

преди 1 година

Абе ние сме варени на бавен огън толкова години и сме обръгнали на какво ли не,докато виж швабите са отвикнали от мизерията!

62

Анонимен

преди 1 година

То ако германците имат проблеми то тогава ние какво да кажем.

61

Бърз кредит

преди 1 година

Слкед успешните ни хитове на българския пазар "Кредит за плащане на битоваи сметки" ... финансовата ни пирамида обмисля отварянето на филиали и в Германия .....

60

Мухаха

преди 1 година

За щастие такъв проблем НЯМА за нито един представител на правителството или за ръководствата на основните политически партии.... Така че тоя проблем със сметките въобще не е проблем .

59

Анонимен

преди 1 година

Няма да се плашите,Ноу Хауто е ваше,автомобилите също,полупроводниците и чиповете и те,така че имате с какво да се топлите и какво да сложите на софрата!

58

Ковачки и Доган

преди 1 година

Вече са договорили 160 влакови композиции с въглища за братска Германия! Двамата до Нова Г.са веке МИЛИАРДЕРИ и поемат управлението на страната! Урааааа

57

Натовеца

преди 1 година

глътнаха водичка малко швабите ,баси простото племе са забравиха предишните пъти какво се случи като се обърнаха срещу Русия!

56

ф

преди 1 година

Пък ние даже ще ги плащаме с месец напред.

55

Анонимен

преди 1 година

Абе някой взе да му идва акъла,че се простреля в краката подкрепяйки наглосаксонските амбиции за господство,ама нейсе!Източна Европа не я мислете,при нас все още е жив споменът за "демократичните промени"и голямото обедняване след тях,вие му мислете и най вече вашите разглезени поданици какъв голям ви чака с разширени вени!

54

Анонимен

преди 1 година

Всички драскачи Американски дето плуют по Русия сега да кажат кой, ще седи на студено ??Европааа а Русия ще седи на топло Хард да ви е многознайковци хард и без вазелин глу*паци.

53

Как бе???

преди 1 година

Тая уредена и просперираща държава, нещо сте се убъркалЕ

52

Анонимен

преди 1 година

Нека сега Германците на протест за високите сметки !!! Ама не да обвиняват Русия а да обвиняват тоя невменям дето е на влас. Хард да им е

51

До 54

преди 1 година

Забрави да пишеш, и да си печата банкноти

50

Що така бе ?

преди 1 година

Нали се очакваше руснаците да умрат от студ и глад !? А то какво стана...И още нищо не е приключило за Европа, да точно Европа ще е най потърпевша от всичко това. А и това беше целта на американците. Да насъскат Украйна и да си стоят далеч зад океана, както през Първата и Втората световни войни на тяхна територия бойни действия не са водени ! А икономиката на Европа, особено Германия ще потъне. Ние така или иначе сме без икономика...само цените ще скачат. А иначе вие си вервайте на пропагандата.

49

Анонимен

преди 1 година

Евро санкции за фалиране на Русия от които резултата е фалирала европа. Егати мазохистите са джендерите западни. Пълни fъпаци а краварите отатък океана потриват доволно ръце. С една война два врага поразяват Русия и испидирастена европа.

48

Анонимен

преди 1 година

Е сега еврогейците ше видят кон боб яде ли.

47

Анонимен

преди 1 година

Урааа,успяха русите...

46

Окупирана от сащ

преди 1 година

И защо ,лошо ли им беше на Германия и Европа с евтината газ и петрол от Русия,лошо ли живееше Европа?!