70

Анонимен

преди 2 месеца

Германеца е силно разглезен от руската газ. Баба му едно време все на газчица се е гряла зимата. Ще пали кюмбето и ще оцелее. А фабриките им да минават на други горива илинда им търсят алтернативни доставки. Може и ударно да влязат в Зелената сделка и да се греят на вятър и слънчеви панелчета :))

69

Анонимен

преди 2 месеца

Проблемът с руските суровини ще е само тази зима. Германците са се разпищели, при положение, че само една трета от газа им е руски. Ние какво да кажем тогава!? Ще минем на мазут и въглища и ше закрепим положението за тази зима. Другата зима вече ще доставяме от други източници и толкова. Руснака да продава на кирайците и другите жлъти.

68

Red eye

преди 2 месеца

За миналата година в Германия са спестени 7 милиарда евро???

67

До67

преди 2 месеца

Абе ние сме варени на бавен огън толкова години и сме обръгнали на какво ли не,докато виж швабите са отвикнали от мизерията!

66

Анонимен

преди 2 месеца

То ако германците имат проблеми то тогава ние какво да кажем.

65

Бърз кредит

преди 2 месеца

Слкед успешните ни хитове на българския пазар "Кредит за плащане на битоваи сметки" ... финансовата ни пирамида обмисля отварянето на филиали и в Германия .....

64

Мухаха

преди 2 месеца

За щастие такъв проблем НЯМА за нито един представител на правителството или за ръководствата на основните политически партии.... Така че тоя проблем със сметките въобще не е проблем .

63

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да се плашите,Ноу Хауто е ваше,автомобилите също,полупроводниците и чиповете и те,така че имате с какво да се топлите и какво да сложите на софрата!

62

Ковачки и Доган

преди 2 месеца

Вече са договорили 160 влакови композиции с въглища за братска Германия! Двамата до Нова Г.са веке МИЛИАРДЕРИ и поемат управлението на страната! Урааааа

61

Натовеца

преди 2 месеца

глътнаха водичка малко швабите ,баси простото племе са забравиха предишните пъти какво се случи като се обърнаха срещу Русия!

60

Програмист

преди 2 месеца

Европа приключи , самоуби се .. САЩ също .. Всичките напечатени купища долари и евро които са в световната икономика сега ще се върнат в Европа и САЩ и ще направят такава инфлация , че дори живелите по времето Жан Виденов не са сънували и в най-черните си сънища.. Затова е време да се бега в обратна посока към Азия..

59

ф

преди 2 месеца

Пък ние даже ще ги плащаме с месец напред.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Абе някой взе да му идва акъла,че се простреля в краката подкрепяйки наглосаксонските амбиции за господство,ама нейсе!Източна Европа не я мислете,при нас все още е жив споменът за "демократичните промени"и голямото обедняване след тях,вие му мислете и най вече вашите разглезени поданици какъв голям ви чака с разширени вени!

57

Анонимен

преди 2 месеца

Всички драскачи Американски дето плуют по Русия сега да кажат кой, ще седи на студено ??Европааа а Русия ще седи на топло Хард да ви е многознайковци хард и без вазелин глу*паци.

56

Как бе???

преди 2 месеца

Тая уредена и просперираща държава, нещо сте се убъркалЕ

55

Анонимен

преди 2 месеца

Нека сега Германците на протест за високите сметки !!! Ама не да обвиняват Русия а да обвиняват тоя невменям дето е на влас. Хард да им е

54

До 54

преди 2 месеца

Забрави да пишеш, и да си печата банкноти

53

Що така бе ?

преди 2 месеца

Нали се очакваше руснаците да умрат от студ и глад !? А то какво стана...И още нищо не е приключило за Европа, да точно Европа ще е най потърпевша от всичко това. А и това беше целта на американците. Да насъскат Украйна и да си стоят далеч зад океана, както през Първата и Втората световни войни на тяхна територия бойни действия не са водени ! А икономиката на Европа, особено Германия ще потъне. Ние така или иначе сме без икономика...само цените ще скачат. А иначе вие си вервайте на пропагандата.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Евро санкции за фалиране на Русия от които резултата е фалирала европа. Егати мазохистите са джендерите западни. Пълни fъпаци а краварите отатък океана потриват доволно ръце. С една война два врага поразяват Русия и испидирастена европа.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Е сега еврогейците ше видят кон боб яде ли.