85

Анонимен

преди 1 година

Германия ще говори за Глобалното застудяване.

84

Анонимен

преди 1 година

Водородът е бъдещето. Германците да отиват в бъдещето. Зелената енергия е бъдещето. Газ овер. Глобалното застудяване в Германия ще спре Глобалното затопляне. Температурата в Германия ще падне с 4-5 градуса за 1 сезон. Генерал Мраз ще бори пак фашистите.

83

Анонимен

преди 1 година

По Дойче Веле съветваха африканците със съвети. Същите съветите да съветват германците

82

Анонимен

преди 1 година

Зелената енергия ще ви спаси. Сложете вятърни и слънчеви централи в Германия. Увеличете енергийната си независимост. Изключете замърсяващите производства.

81

Анонимен

преди 1 година

Глобализаьията се оказа майка на мизерията. Не може всико да се произвежда от Китай. Тук да си клатят краката и говорят празни приказки за зелени идиотии и Европа да остане богата. Просто беше въпрос на време.

80

Асенка Василева

преди 1 година

През зимата ще наложим санкции на студа и глада!

79

Анонимен

преди 1 година

И кво стана накрая, вмести ние да ги стигнем, те изостанаха толкова, че се изравниха с нас? Работещи бедни германци ли ще доживеем да видим? А на пролет по няколко дози бустер?

78

Анонимен

преди 1 година

То и ние да се готвим да вадим дебелите юргани и да студуване, или да чакаме режим на тока

77

Км

преди 1 година

Абе Шолци,много е лесно и просто.Налагате санкции на студа и зимата и готово.

76

Че кой им е виновен?

преди 1 година

А КОЙ вдигна сметките до толкова, че да станат невъзможни?

75

Анонимен

преди 1 година

Не може само шарени чорапи, все някога идва африкански член.

74

Христо

преди 1 година

Урсулоо, урсуло, ходи да режеш салата и да пуснеш пералнята, ти нямаш мозък да се бориш с Путин.

73

БАЧКАТОР

преди 1 година

Русия отвръща на удара. Гaднo e да си на страната на САЩ. Винаги обедняваш. Германия ще се увери в това.

72

Анонимен

преди 1 година

...немецът е свикнал лятото на Майорка , Испания, Гърция, Италия, есента и зимата укенди в Италия ,Швейцария...е сега няма, ще пести за отопление...

71

Анонимен

преди 1 година

В най новата ни история горда Германия два пъти е поставяна на колене,след загубите на войните,тоя път обаче те сами се насадиха на пачи яйца без война!

70

Българин

преди 1 година

Аз знам решението. Северен поток 2 е готов. Ако успеете да си вземете ремонтираните турбини от Канада, ще може и другия газопровод да работи на пълен капацитет. В момента Русия изнася с 50% повече за Индия, Китай и други държави. Осъзнайте се, че измислените ви санкции се провалиха. Вместо да карате поданиците си да страдат, с единствената цел да ги надъхвате за война срещу Русия, просто приемете реалността. Не е необходимо заради две области в Украйна да страдаме всички.

69

Я

преди 1 година

Аз мен сахар

68

Така ще е

преди 1 година

Германия последната година е внесла повече, отколкото изнесла. И това Германия, която все още прави най-търсените премиум аетомобили. Но май това е. Какво да кажат южняците. В една Италия 20-те на 20-ти са се правили повече неща отколко сега. Само с туризъм и портокали не става. Европейците скоро ще го научат. Азиатците ще започнат да ни минават с двеста. Китай произвежда 1/3 от всичко, Германия, мотора на Европа, хаха - 5. Какво очаквате да стане?

67

До72

преди 1 година

Вярно бе,тоя оня перко Мъск догодина ще ни доставя суровини и горива от Луната или пък от Марс!

66

Анонимен

преди 1 година

Германеца е силно разглезен от руската газ. Баба му едно време все на газчица се е гряла зимата. Ще пали кюмбето и ще оцелее. А фабриките им да минават на други горива илинда им търсят алтернативни доставки. Може и ударно да влязат в Зелената сделка и да се греят на вятър и слънчеви панелчета :))