422

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах, хвалите ли се, или се оплаквате. Путин ви го заби.ва по малко. Щяхте да си пълните хранилищата за зимата, ама се наложи планиран ремонт, който не се знае колко ще продължи. Затова повече бобец и пръ.ц под юрган, да се стоплите.

421

ти да видиш

преди 1 година

"Не става въпрос за хаотични решения, а за икономическа война, напълно рационална и много ясна". РАзгеле, светна ли ви? Американците започнаха тази икономическа война срещу Русия като използваха глупендера зеленски да провокира максимално руснаците,за да ги нападнат и ОПППАА идеална причина да сринем руснаците без война,а само със санкции.Така че от самото начало това си беше измислена икономическа война с марионетки,които и те не знаят за какво скачат срещу руснаците...

420

Анонимен

преди 1 година

До 474 Тенгри кан Когато си решил да обвържеш високотехнологичната си икономика с една суровинна икономика, каквато е руската . . . . Точно това е, което кара Америка да действа както действа! Америка губи хегемонията си в света! Долара не е разменната единица! С немската технологичност и руската суровинност Европа става световен фактор застрашаващ Америка, но уви за следващите 30-50г. вече няма да го бъде! Как беше българската поговорка: каквото сам си вкараш и друг не може да ти го вкара или

419

Анонимен

преди 1 година

Европейските политици, като налагаха санкциите на Русия, би трябвало да са ги премислили тези неща. Ако не са, значи не им е мястото там. Не може да изолираш една държава по всякакъв възможен начин и да не очакваш тя да отговори. С особен интерес чакам пролетта, за да видим колко от правителствата в Европа ще оцелеят и на каква цена?

418

Анонимен

преди 1 година

Единственият начин ЕС да оцелее е да разкара англо-саксонците от Европа.

417

Тенгри кан

преди 1 година

Когато си решил да обвържеш високотехнологичната си икономика с една суровинна икономика, каквато е руската и започнеш силно да зависиш от нея, защото какви технологии щом липсват суровини, не се фащаш на акъла на краварите отвъд океана, защото те суровини сами за себе си, могат да имат, но явно не могат да търгуват с тях, както руснаците. За сичко се иска акъл. Ако си без грам мозък в дамаджаната, сам ще си ликвидираш стоманата;)))

416

каскетя

преди 1 година

Палете ТЕЦ-овете, стига с тия зелени глупости.

415

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 471 "... ще въртят моторите ръчно .. "Личи си, че никога не си припарвал до истинска работа. :)))

414

До 464

преди 1 година

До 1989,другарите се правиха, че ни плащат! Ние се правихме, че работим! Германците искат да плащат, но за работа! Всеки сам си избира....

413

Анонимен

преди 1 година

Не е заради руския газ, платени драскачи, заради собствената си либерастична глупост е.

412

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 468 И рая на земята ос-те. :)))) Затова и много българи бягат от България.

411

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 466 Е, как така "още има газ"? Нали руснаците ни спряха газа, как така "още има газ"? :))))) Тия "глупави" западняци, отварят заводи, там, където няма газ. :))))))

410

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 464 Обикновените германци си изместиха отдавна масовия туризъм към Гърция, Турция, Тайланд и Испания (Майорка). Гладния *** обаче се оглежда и се чуди защо шмекериите му са го довеи до отлив на туристи и си го обяснява с конспирации и откровени глупости. :))))

409

Русия

преди 1 година

и приятели, като преди 1989,пак ще сме N 1.....

408

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 461 Понеже ти си водил "статистика". А реалността е, че Либхер току що откри трети завод у нас :)))))) Толкова за "фалиращите" западняци. :)))))

407

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 457 "Между другото там дето ни пращаш, ако отидеш с примерно 2 млн долара при правилна инвестиция може да ги направиш 10 млн още на третата година." Нека позная. Ти не си спечелил 10 милиона все още, щото нямаш 2 милиона. Иначе "веднага щеше да ги направиш 10 милиона "там"" , нали? :)))) Познах ли? :))))) Иначе, аз вече съм отишъл в "прогнилия Запад". Трябва да те разочаровам, тук не е както си го преедставяш, но е така както аз си го представях. :)))

406

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 455 Това, което един бедняк не може да разбере, е, че няма как да е по-добре от един богаташ. Затова всички прогнози за това, колко зле щели да бъдат западняците, минават през осъзнаването, че вие сте по-бедни от тях. :)))))

405

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен447 Ти нас ни пращаш в мизерията, а ние ти мислим само доброто и отивай там в разкоша при ЛГБТто и многото дрога за да се чувстваш щастлив. Между другото там дето ни пращаш, ако отидеш с примерно 2 млн долара при правилна инвестиция може да ги направиш 10 млн още на третата година.

404

аз

преди 1 година

Промяната!!! - лае ограничения ГЕРБераст!

403

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 449 "Гладните" "джендари" вместо по 90 килограма храна на човек годишно , ще изхвърлят по 85 килограма храна на човек годишно. :)))) Това ще е "гладуването". От друга страна, чувам, че бившите работници на затворените вече заводи на БМВ, са получили по парче земя, за да ... сеят картофи.. :))))) Какво ли пък значи това? :))))