16

Анонимен

преди 1 година

А тук завод? При Кирето! Такива заводи си ги плащаш, както бай Ердо си плати на ФВ и те избраха Турция! За хубавите очи на Лена не става.

15

Иво

преди 1 година

Странно, в едната статия обясняват, как трябвало да се чака по 20 години за нова кола, щото разбираш ли, нямало материали, а в другата, как се отварял чисто нов завод за още трошки, който не е ясно с какви материали и дали изобщо ще работи. Много куха пропаганда, издиша отвсякъде. Затова САМО кола на старо, но от първи-втори собственик, и не от България. В редки случай, някой стар рядък модел, но пазен, може да е имал примерно 10 собственика преди вас, но си личи, ако е свеж и поддържан.

14

Виена и Прищина ?

преди 1 година

Словакия е на час път до Виена с кола и дори влак. Иначе разходите за труд са като тези у нас вече. А ние сме на час от Скопие и Прищина. Правете разлика.

13

Анонимен

преди 1 година

Там разстреляха като куче журналистка за разкрития. Корупцията си е като у нас, но просто са близо до Германия и тя си прави санитарен кордон и гледа да пусне по някой завод на съседите. Виж за нас прошка няма- ако ще да изгоним всички посолства и да си спрем газа и стоим с *** в банята зимата, завод няма да видим!

12

Еми така е!

преди 1 година

Като там нямат СИК,кюлчета,рекет и чекмеджета ще отварят

11

Решетников

преди 1 година

На мутрите все боко им виновен! Боко не управлява вече година и полвина и държавата потъна.джендърите и чалгарите нищо не могат.крадат повече и от комунистите

10

Анонимен

преди 1 година

А ние ще правим албанските коли на кирчо

9

Дядо от село

преди 1 година

А ние ще им правим тазовете на джантите , което ще е голям успех ! Все пак сме привлекли VOLVO и в България ....

8

Гост

преди 1 година

Аз китайска кола не бих си купил. Възходът на Китай ще доведе единствено до трета световна война в която всички ще оперем пешкира.

7

дЕдо БлЭк

преди 1 година

Що не построят завод в Чалгаристан? Сигурно... България, там където Азия свършва, но Европа не започва никога!!!

6

Анонимен

преди 1 година

А тук.....нищо. Такова е наследството на ГЕРБ

5

не мож да бъди

преди 1 година

е как в Словакия , не е ли в България ?!

4

Анонимен

преди 1 година

В България всичко е полулегално. Даже бат Бойко не можа законно да си строи магистралите, щото е неизгодно.

3

адолф

преди 1 година

А в СССР какгда?

2

Анонимен

преди 1 година

Китйската легенда за дракона - Омря

1

Анонимен

преди 1 година

Ако банкянския арестант не беше позорно изритан от хранилката, щеше да ги накара да си построят завода във Връшка Чykа, тъй както накара Фолксваген да строят в Драгоман и БМВ в Трън . Хвала на такива способни държавници,раждащи се веднъж на всеки един милиард години.