33

от Галиче

преди 2 месеца

Ние ядем само Английска закуска !

32

Joko

преди 2 месеца

Обяснете на хората от къде сте "измислили" в българския речник думата брънч ! ЗА ваше улеснение това е комбнация от двете английски думи breakfast(закуска) и lunch ( обяд).

31

Пенсионер

преди 2 месеца

Аз не обичам , пък и защо да си давам пенсията за " брънч , като мога да не закусвам и със спестените пари да си отскачам до Монако и Малдивите от време на време ?!

30

Аз

преди 2 месеца

Големи глупости са написани в статията. Обиколила съм повечето брънч места в София. Фен съм на брънча, не го крия, макар да не си го позволявам по-често от веднъж през два месеца: за мен също е скъпо. Правя го от мързел и най-вече от кулинарен интерес. Но повече от 15 лева не съм давала. 40 лева е доста пресилено. Информацията не е вярна.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Чудех се защо не съм ял брътч, ама после разбрах. 21евро за някаква закуска! Аре бегай.

28

Ясъмкон

преди 2 месеца

За по добър вкус вземете брънча намажете го с олио и го набутайте на готвача във фурната. А после си купете едно шкембе за 3лв или колко го намерите и не се занимавайте с г л упости. 21 евро ше им таковам разбиаш уи.

27

явеяв

преди 2 месеца

До АнонименПо вкусно ми е шкембето в Париж, правят го кюрди. А иначе всичко в е ясно "късната закуска в българската столица струва само 21,20 евро или с 21% по-евтино, отколкото във френската столица"Тоест цените в София тази година гонят парижките, догодина ще задминем Ню-Йорк.

26

Цаца

преди 2 месеца

В София може и да ядат брънчове, но в заведенията по морето се предлага традиционната сезонна закуска джолан с моркови.

25

Анонимен

преди 2 месеца

А зимата ще е първата в ес по сбръч!!! Като няма газ....

24

Анонимен

преди 2 месеца

Предпочитам закуска.

23

анонимен

преди 2 месеца

Ще си направя този брънч в къщи за десет пъти по-малко пари, че и по-хубав. Стига с глу.постите.

22

112 място..

преди 2 месеца

има защо....

21

Турист

преди 2 месеца

22 Евро в София ще ми приседне от вкус...

20

Избор

преди 2 месеца

Аз предпочитам да отида в някоя съседна страна и там да бръмча по кръчмите.Нашите манджи са ми ясни. С нищо не могат да ме изненадат в Бг.......освен с необосновано високи цени....

19

Анонимен

преди 2 месеца

Аз ям когато ми скимне, това късна закуска ли се брои :))) Брънча когато почувствам глад, даже ми излиза 100% по евтино от Париж......хахахахаха :)))

18

Анонимен

преди 2 месеца

Ние такова животно нямаме в наше село. Нямате ли българска дума? К`ви са тези чуждици, бее?

17

Анонимен

преди 2 месеца

За онези, които като мене гледат шашнато все едно са филетирали тъщата на сандвичи - брънч било "лека следобедна закуска". Демек нещо дребно да лапнеш и да пийнеш, че е веке време да си одиш дома сетне. Щото нас ни лъжат, че ни плащат, а ние ги лъжем, че работим. Та конкретно в тоя случай "брънч" е едно следобедно блудкаво кафе с някакви мизиризливи кроасани, които твърдят С ЕЙ ТАКИВА БУКВИ, че има ягода вътре. Аз тоя проблем съм го решил с хладилна чанта и термус - доста малък комплект.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Къде е Париж, къде е София, че била тази късна закуска с цели 21% по евтина, смех в залата :))) Всеки нагъва нещо каквото му падне, тез ни занимават с късни закуски, боже опази :)))

15

До Анонимен 14

преди 2 месеца

Все тая колко кибичиш. Една шопска салата мина 10 лв. В Европа салатата е по 5-6 евро. Сметката е същата

14

до №11

преди 2 месеца

Добре, дори и 3000 евро да получават масово (имам роднини от 25г. във Франция - получават почти по 6 000, но са със специално образование-както и да е) Само исках да напиша, че 3 000 евро са почти 6 хиляди български лева. Сега Вие си пресметнете дали е скъпо или евтино 42 лева за закуска дори и да получавате 1500 лв. Аз не живея в София. България не е София. В малките градове е различно.