64

Анонимен

преди 1 година

Очевидно, че е взела договора с банката с влиянието на Киро и е била като на трудов договор, т.е. заобиколила е и трудовото право щото адвокатите не работят така при клиента по 8 часа. Договорът категорично не е пазарен при тези безобразни цени!!!

63

Lina

преди 1 година

Сега като кОки е кандидат за министър - председател пак ли косматка ще му е шеф на политическия кабинет ( по - конкретно ще се трошат ли диваните или коки ще си назначи спецоф?)

62

Вьзмутен

преди 1 година

Добре де сериозно ли е тия хора да искат кабинет и да продьлжават да управляват не е ли малко - нагло

61

Анонимен

преди 1 година

анон, бойко не е виновен за украйн но много виновен за България

60

Анонимен

преди 1 година

Набележи ли те статуквото, почват камери, записи, с кой спиш, какво правиш и т.н.....Както камера засне как Киро държи ръката на Ленчето и отидоха в една стая :)))

59

Гешев голям

преди 1 година

Не мога да отрека вьрзах се и ас , гешев бил неподходящЕто за сетен пьт доказа , че прокуратурата работи в интерес на гражданите - помня имаше заведена преписка и срещу василев преди време - не сьм следил какво се случи натам

58

Анонимен

преди 1 година

До Аз промяната 60 "Госпожо Лена кого ще обвините ей тъй че то не останаха кои да обвинявате." Боко, разбира се - откакто БКП си курдиса *** за пРЕЗИЛдентин, вече шеста година за ВСИЧКО е виновен Боко, включително за бомбите в Украйна и дупките в презервативите на ПростоКиро! Да не мислите, че е лесно да си мустаката стара мома?

57

фф

преди 1 година

До АК-47, прав си, липсва ни вече културата на бойко от банкя много, не се издържа

56

Прокуратура!?

преди 1 година

Това си е ОПГ за изпълнение на мръсни политически поръчки на Мутрата от Банкя и Дебелото момче от Магнитски! Мата Хари,Барселонагейт,чувалите от Хемус, кражбите не Еврофондове,признати гласно от Десислава Танева,Нанков,Горанов,К.Ангелов и другите безчет крадци от Гроб и ДПС могат да спят спокойно,докато тази *** Гешев е Главен Прокурор!

55

Анонимен

преди 1 година

И с какво ни е виновна едноклетъчната *** - тя ли ни вдигна цените четворно, или муньовото аватарче още май миналата година? Та ГугЛенчето само слушка и отваря широко краката за вскеи, който я е пожелал - какво по-демократично от това? Цял живот съм бил партиен секретар в селска община, и аз като Лена си о тварям краката когато и където трябва, и благодарение на кокорчовците пенсията ми стана 2 500 лв. - е, трябва ли онзи сатана Гешев да ме съди за това?

54

АК-47

преди 1 година

До УЖАС - Ами явно това са! Гледай Наско културата, про100киро, асена, ленчето, и цялата им глутница, и мисли като гласуваш!

53

Анонимен

преди 1 година

Погнаха и Ленчето мафията, единственото й прегрешение което е направила, че излъга Киро и го вкара в леглото :)))

52

Аз промяната

преди 1 година

Госпожо Лена добре ли ви е сега Госпожо Лена кого ще обвините ей тъй че то не останаха кои да обвинявате

51

Вьзмутен

преди 1 година

Кво излезе честните лица на промяната се оказаха най компрометирани

50

Анонимен

преди 1 година

ПР на Прокуратурата на този етап. Все пак повечето им фойерверки падат в съда, после прокуратурата бива осъдена в Европейския съд и така си вървят нещата в някакви показни акции.

49

Анонимен

преди 1 година

ДАНС е добре да привери и днес бг за връзки с руското посолство.Форума тук гъмжи от руски и герб дпс ттрролове.

48

До 51

преди 1 година

Дам. Гешев бърка на искащите промяна.Мутрата от банкя го целлува в усттата, нали?Еех...трроолчета.

47

до троловете

преди 1 година

Гледам платените Гробо-Депесарски *** под мен много са се активизирали !

46

Анонимен

преди 1 година

35, 'То и Тиквун го арестуваха,но..ДО ТАМ !' --- г-н Борисов беше арестуван без иск и доказателства и не му бе образувано нищо. Ленчето обаче е яко сгазила лука.

45

Анонимен

преди 1 година

Гешев и бръкна яко,е не като Кирето,леко и нежно.