57

НАТО

преди 2 месеца

Тъй като гледам новите Хирошима и Нагасаки ще са Мацква и Петербург.

56

Не фен на Путин.

преди 2 месеца

До НАТО е Сигурност- Колкото и да не ми е приятно, не мога да не призная че тоя Володин е прав. Да,- член 5 за съвместна защита на членове на НАТО дава гаранции и успокоение, но разполагане на бази и оръжия по границата на Русия ги прави първите цели при конфликт. Или не вярваш? Тоя Киммо Ярак трябва да се позамисли. Иначе то и до сега Финландия и Швеция участваха в съвместни учения с НАТО. Просто Финландия и Швеция не са си задали въпроса за причината на войната в Украйна. А слушкат по ***!

55

НАТО е Сигурност

преди 2 месеца

Володя газ пикае, че американски ракети ще бъдат на 2 минути от Петербург!!!!

54

Анонимен

преди 2 месеца

аха .. ще си признаят че имат планове и за скандинавието ...

53

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен "Петербург и Москва ще станат Хирошима и Нагазаки. Ще освободим Бурятия и колониите на Русия." След това се включва системата наречена поетично "Мъртва ръка"(съвсем реална система си е) и системата автоматично изстрелва наличния ядрен арсенал първо по англосаксонците след това по европа.

52

До Боби

преди 2 месеца

Не съм експерт! Може би защото все пак съм качвал на Т-72 за малко. Но не съм танкист, за разлика от ония нашенски екипаж, който на учението 1-2 години преди да отида в Търново, в присъствието на натовски представители, бяха уцелили и пръснали цевта на танка-мишена на 15 сек, при норматив за поразяване - 20 сек. То бяха хвалби и надувки, че и нас ни заквасиха. И сам може да се досетиш каква е вероятността това да се случи 2-ри път. Добави и тази лакардия към неограничените възможности на Т-72...

51

Боби

преди 2 месеца

До Solar Power 1. Защо Руските ракети качени на "камиончета" ги сменяха през 5-6 години не бяха тополи, топола М, Ярс... - всяка нова версия намаляваше минималната далечина на стрелба Сега тези ракети стрелят мин 2000-2500км и мах на 11000км Тоест едновременно са ракети със среден и междуконтинентален обсег Европа ОТДАВНА е под ЯДРЕН ПОХЛУПАК дори ракетите да са в Сибир 2. СССР 1986 обикновените пехотинци измислиха тактика рамо до рамо(буквално) и почнаха ефективно да ловтят джихадисти НО 1989г.

50

Solar Power

преди 2 месеца

До Боби: Защо пък русия да не се изнесе от Европа ? Кой има най-много ядрени оръжия и кой е най-близо до Европа ? Русия ! Дори и в Калининград има такива. ЕС също може да каже ,че се чувства застрашен и да си прибере града ... точно по маниера на русия :) Или не може ? Всъщност Калининград не беше ли отдаден нещо като под наем за 50-100 години ? Руското ЯО на границата с китай и ЕС мир :)

49

Solar Power

преди 2 месеца

До Боби: Стига пуска опорки. Ако всичко беше точно така както го описваш русия щеше да владее афганистан. Уви не се случват тези мечти :) Четеш твърде много руски списания за ракети и алабала които нямат нищо общо с действителността. Те ще стрелят а другите ще ги гледат :)

48

Solar Power

преди 2 месеца

Володин не забравяй ,че руските *** също ще бъдат застрашени :)

47

mavitatar

преди 2 месеца

A RUSİYA koy şte zaştiti ot FİNLANDİA

46

Боби

преди 2 месеца

До До Боби "Имаме войната в Украйна. Фактически, страната трябваше да е прегазена до седмица" ЕКСПЕРТЕ ако РФ искаше да не остане на терен след конфликта а само да мине с рендето войната наистина щеше да е свършила. Ето ти пример. Т-72 има 22 снаряда в зареждащия робот. време за презаряд мах 10сек. пример 5 танка стрелят по основите на една по-голяма сграда 5 залпа и сградата рухва в братска могила една минута време. Танковете се заемат с нова сграда още една минута. Град с 300 големи сгради...

45

До Боби

преди 2 месеца

Имаме войната в Украйна. Фактически, страната трябваше да е прегазена до седмица, де факто - войната може да се влачи още с месеци, години. А за товариш Володин е ясно, че позицията, която заема не му дава друг избор освен да стърже до припадък определени реплики, иначе е враг. Историята е показала какво се случва с враговете. Но докато маже филията от правилната страна, може да е сигурен, че децата/внуците му няма да са на фронта, а той и семья ще са обгрижвани. За разлика от народонаселението

44

Боби

преди 2 месеца

Направете си мислен експеримент. Вземете целокупна Европа без Германия която е окупирана, Франция и ВБ които имат собствено ЯО съответно са малко или много независими. Взимате БВП за 2021 на всички тези старани умнжете по 10(все едно 10 години се подготвят) Купувате си оръжие, обучавате армия вкл социални програми за мотивация. Реално всички тези страни могат ли да засташат Русия? Реално не. Е какво и кой заплашва Русия - ами ясно е САЩ ЯО и САЩ инфраструктура - Ако САЩ се изнесе от Европа = МИР

43

Хехе

преди 2 месеца

Че защо трябва да ги защитава? И от КОГО? Не се виждат войнолюбци около тях.. А нали и Русия е най-миролюбивата страна от цял свят :-))

42

сВЕТИ Пьотър

преди 2 месеца

Прав е .Ще бъдат унищожни , И Най добре да е през ноща.Всичко спи и няма и да разберат какво е станало.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Умен ли е кметът на финландския град Лапеенранта Киммо Ярак или е кофтимискинин? Има ли продажник, който не си е изяснил, че отановска или пиндостанска база у нас не защитава нашите интереси, а защитава интересите на Пиндостан в борбата му с Русия?

40

китаец

преди 2 месеца

"Руснаците от мързел ще измрат!"

39

Анонимен

преди 2 месеца

Пешки сте, Володя, малки пешки на дъската. А САЩ имат фигури и печелят играта.

38

смешници

преди 2 месеца

Този мужик друго не можа да измисли и започна да дрънка глупости