75

юбералес

преди 1 година

През последните 500 години Иран не е нападал никого.

74

Шмайзер

преди 1 година

Путинова Русия ще си яде петрола сама.

73

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Понеже въпросът в заглавието е философска дилема, ще се опитам да дам тривиален отговор. Значи, това е все едно да си лапнал конец, който е излязал отзад. Накрая на конеца - пред устата е вързано едно голямо л**но, а на другият край - огромен ***. Като дръпнеш да изкараш пениса, л**ното ти влиза в устата. Като се опиташ да го извадиш от устата, членът ти влиза яко отзад. Това е отговорът на загаТката с петрола - Русия или Иран.

72

не може да бъде!

преди 1 година

Ако продължава тая сага с петрола арабските шейхове ще изкупят не само футболните отбори и контролните пакети в автомобилните фирми на Запад ,ами и целия Запад!

71

Анонимен

преди 1 година

По-добре е евтин петрол - не ме интересува откъде.

70

Анонимен

преди 1 година

Въпросът не е зададен правилно. А той стои така: От Близкият Изток минаващ през банките на САЩ и пак от Близкият Изток.

69

Анонимен

преди 1 година

Русия и Иран се конкурират кой ще предложи по евтин петрол на Китай.Същото е и с Газа.Китай диктува правилата.

68

Hoqsan

преди 1 година

До койтоКато мине през държавата става троен ;) от рафинерията излиза на половин цена от т'ва , което е на колонките за зареждане. Разликата, кой е я плаща... аз и ти, и той, и тя... а горивото докато стигне до колонките се омърсява и окислява, що.. щот сме палачорест народ, за т'ва...

67

който

преди 1 година

е по-евтин, ама квото и да е като мине през лукойл и бензина става троен. Другаде е заровено кучето, не от де ще дойде петрола

66

Анонимен

преди 1 година

Иран е ислямска държава а Русия в момента върви процеса по нейното ислямизиране.

65

Анонимен

преди 1 година

Купете си по един велосипед бе, дебела нация от мърди. В Холандия всеки е зарязал колите и на никой не му пука за газ и нефт. Стройте високоскоростни железници, стига с тея магистрали. Вижте другите какво правят.

64

Анонимен

преди 1 година

По-добре е цената за тези *** да е под 2лв. :)))

63

Няма стара риба !!!!

преди 1 година

Когато мечката се наиграе,тогава ще преговаряме.За сега ...каквото дойде. ,,Гладна мечка,хоро не играе" е казал старият българин. Всичко с времето си.Сега е важно да си останем независими,колкото и да ни извиват ръцете.После пак от където е текло,пак ще тече.

62

Hoqsan

преди 1 година

Гледайте да се образовате, да се изучите, и вие, и децата ви, квалификации, професионални курсове... правете каквото трябва, че да можете да си намирате хубави работи, с хубави заплати, занаят също не е лошо да се владее, че не останаха плочкаджии... от там нататък, всичко ще си дойде на мястото по един или друг начин.

61

Augusto Pinochet

преди 1 година

НЕЩО МАЙ СЕ БАЛАМОСВАМЕ ТУКА - ОКОЛО 90% ОТ ПЕТРОЛА В БЪЛГАРИЯ Е РУСКИ И ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА С КАКВИ КОНОСАМЕНТИ ВЛИЗА В ЛУКОИЛ/НЕФТОХИМ Е ВСЕ ЕДНО НАВРЕМЕТО В ХУБАВИТЕ ГОДИНИ /90-те/ БЕШЕ МОДЕРНО ТАНКЕРИТЕ ДА ПРИСТИГАТ С КОНОСАМЕНТИ И СТОКОВО ПРИДРУЖИТЕЛНИ ДОКУМЕНТИ С ПРОИЗХОД ОТ НИКАРАГУА АМА СЕ ТВАРЕХА В НОВОРУСИЙСК. ПАК СЕ БАЛАМОСВА НАРОДА - ЕЙ БЪЛГАРИНА НЕ Е *** ПОНЕ НЕ Е ТОЛКОВА *** КОЛКОТО НА МАНИПУЛАТИВНАТА ЖУРНАЛИСТИКА И СЕ ИСКА ДА БЪДЕ ***.

60

до 62

преди 1 година

Ленин им го забрани, та те после и на нас години наред не ни даваха да влизаме в църква! Та раша и християнство...смешка!!!

59

За украйна майна

преди 1 година

Ако трябва ще плащаме 100 кратно по-високи цени, само за да сме с нашия господар америка и също така да даваме на украйна суха пара и оръжия. Аз обичам да съм р об живеещ в ко лония

58

До 74

преди 1 година

Не лъжи. За теб е най важно да е на най ниска цена, стига петрола да е руски, нали?

57

Анонимен

преди 1 година

Най добре е от където е Най евтин.

56

Анонимен

преди 1 година

абе в унгария такива като нашите представители на американските "неправителствени " организации не им даоват да помиришат властта- пато мр.ъс.ни парцали ги изритаха заедно с уневирситета на шопош - такъв като нашия нов български университет там нема иритане в австрия- е кое не ви е ясно че европа става разходен материал за щатите- ами проблема си е на европа