78

юбералес

преди 2 месеца

През последните 500 години Иран не е нападал никого.

77

Шмайзер

преди 2 месеца

Путинова Русия ще си яде петрола сама.

76

Оберщурмбанфюрер

преди 2 месеца

Понеже въпросът в заглавието е философска дилема, ще се опитам да дам тривиален отговор. Значи, това е все едно да си лапнал конец, който е излязал отзад. Накрая на конеца - пред устата е вързано едно голямо л**но, а на другият край - огромен ***. Като дръпнеш да изкараш пениса, л**ното ти влиза в устата. Като се опиташ да го извадиш от устата, членът ти влиза яко отзад. Това е отговорът на загаТката с петрола - Русия или Иран.

75

не може да бъде!

преди 2 месеца

Ако продължава тая сага с петрола арабските шейхове ще изкупят не само футболните отбори и контролните пакети в автомобилните фирми на Запад ,ами и целия Запад!

74

Анонимен

преди 2 месеца

По-добре е евтин петрол - не ме интересува откъде.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Въпросът не е зададен правилно. А той стои така: От Близкият Изток минаващ през банките на САЩ и пак от Близкият Изток.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Русия и Иран се конкурират кой ще предложи по евтин петрол на Китай.Същото е и с Газа.Китай диктува правилата.

71

Hoqsan

преди 2 месеца

До койтоКато мине през държавата става троен ;) от рафинерията излиза на половин цена от т'ва , което е на колонките за зареждане. Разликата, кой е я плаща... аз и ти, и той, и тя... а горивото докато стигне до колонките се омърсява и окислява, що.. щот сме палачорест народ, за т'ва...

70

който

преди 2 месеца

е по-евтин, ама квото и да е като мине през лукойл и бензина става троен. Другаде е заровено кучето, не от де ще дойде петрола

69

Анонимен

преди 2 месеца

Иран е ислямска държава а Русия в момента върви процеса по нейното ислямизиране.

68

Анонимен

преди 2 месеца

От Иран естествено.В гръцко колата харчи 6/100.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Купете си по един велосипед бе, дебела нация от мърди. В Холандия всеки е зарязал колите и на никой не му пука за газ и нефт. Стройте високоскоростни железници, стига с тея магистрали. Вижте другите какво правят.

66

Анонимен

преди 2 месеца

По-добре е цената за тези *** да е под 2лв. :)))

65

Няма стара риба !!!!

преди 2 месеца

Когато мечката се наиграе,тогава ще преговаряме.За сега ...каквото дойде. ,,Гладна мечка,хоро не играе" е казал старият българин. Всичко с времето си.Сега е важно да си останем независими,колкото и да ни извиват ръцете.После пак от където е текло,пак ще тече.

64

Hoqsan

преди 2 месеца

Гледайте да се образовате, да се изучите, и вие, и децата ви, квалификации, професионални курсове... правете каквото трябва, че да можете да си намирате хубави работи, с хубави заплати, занаят също не е лошо да се владее, че не останаха плочкаджии... от там нататък, всичко ще си дойде на мястото по един или друг начин.

63

Augusto Pinochet

преди 2 месеца

НЕЩО МАЙ СЕ БАЛАМОСВАМЕ ТУКА - ОКОЛО 90% ОТ ПЕТРОЛА В БЪЛГАРИЯ Е РУСКИ И ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА С КАКВИ КОНОСАМЕНТИ ВЛИЗА В ЛУКОИЛ/НЕФТОХИМ Е ВСЕ ЕДНО НАВРЕМЕТО В ХУБАВИТЕ ГОДИНИ /90-те/ БЕШЕ МОДЕРНО ТАНКЕРИТЕ ДА ПРИСТИГАТ С КОНОСАМЕНТИ И СТОКОВО ПРИДРУЖИТЕЛНИ ДОКУМЕНТИ С ПРОИЗХОД ОТ НИКАРАГУА АМА СЕ ТВАРЕХА В НОВОРУСИЙСК. ПАК СЕ БАЛАМОСВА НАРОДА - ЕЙ БЪЛГАРИНА НЕ Е *** ПОНЕ НЕ Е ТОЛКОВА *** КОЛКОТО НА МАНИПУЛАТИВНАТА ЖУРНАЛИСТИКА И СЕ ИСКА ДА БЪДЕ ***.

62

до 62

преди 2 месеца

Ленин им го забрани, та те после и на нас години наред не ни даваха да влизаме в църква! Та раша и християнство...смешка!!!

61

За украйна майна

преди 2 месеца

Ако трябва ще плащаме 100 кратно по-високи цени, само за да сме с нашия господар америка и също така да даваме на украйна суха пара и оръжия. Аз обичам да съм р об живеещ в ко лония

60

До 74

преди 2 месеца

Не лъжи. За теб е най важно да е на най ниска цена, стига петрола да е руски, нали?

59

Анонимен

преди 2 месеца

Най добре е от където е Най евтин.