19

Анонимен

преди 1 година

Имаме две партии ПП и ДБ, които ясно заявяват, че искат антикорупционна промяна, .....и останалите скачат срещу тях , защото им настъпват здраво далаверите!! Останалите са просто мафията в Парламента. Това е.

18

Възрожденец

преди 1 година

С Бога и народа напред и нагоре с д-р Костадинов и Възраждане! Да пребъде Велика България!

17

ББ

преди 1 година

допуската кардинална грешкяа пичове!вярвам ви и ще ви подкрепям,идете при хората,говорете с хората за Бога!идете на избори...хората решават...ако ви повярват и им се доверите...ще се изненадате...с франкенщайн на нинова...сте пътници!защо не говорите,за газа,за санирането,за КТБ,за лотарийте на Божков,заАЕЦ оборудването на склад,за шпионите на раша,за кражбите в болниците и училищата,в общини и кметства...защо????121...и какво от това?...не ви разбираме,не говорите с нас хората...ок!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Между другото, Василев е като Петков, но на стероиди. По-добре е, че идва негово правителство. И дано удържат още дълго момчетата.

15

Анонимен

преди 1 година

Тези двамата са ми безкрайно противни.

14

Дует

преди 1 година

Сулю и Пулю

13

Анонимен

преди 1 година

Лидери няма. Всеки козирува на някой. Така че гледаме към главните лидери - Путин или Байдън. Преценяйти си ;)

12

Анонимен

преди 1 година

Всички лидери са купени лица от Митрофанова. Един Кирил не е и го смазаха.

11

Голямата лъжа

преди 1 година

ПП се рекламират като новото лице,с главна цел борбата с корупцията.Тази мантра се тиражира навсякъде,по всяко време от медийния слугинаж.Целта е да се осигури чуждестранна подкрепа,видите ли,ние сме единствените искащи и можещи да сразят корупцията у нас.Тръби се постоянно,но резултати-никакви. Нещо повече-излизат нелицеприятни истини за реални действия на хора от правителството,които са откровено корупционни практики.На тази власт лъжата е основен стил в комуникацията с обществото.

10

ПУТИН Е ЛИДЕР...

преди 1 година

И СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА В ПАНЕЛКИТЕ НА ОДЕСА И ЛИСИЧАНСК, КАТО ЕЖЕДНЕВНО ГИ БОМБАРДИРА............... И РАДЕВ Е ЛИДЕР, КОЙТО СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА-СКОРО С ЧЕТВЪРТО ПОРЕДНО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО.... АМА МНОГО УПОРИТО СЕ БОРИ....

9

Майора

преди 1 година

Абе Стефанов каква заявка за борбс с корупцията от ПП , която дойде на власт чрез платените протести на олигарсите и които за 9 дни изхарчиха 9 млд ле и за 6 месеца пбщо 20 млд лв о от ДБ д наследника на комунизма и без гден стаж Иванов- Ало Маджо и среща в джипа с Бобоков и прокурора от Живково време Атанасов и изпълняващи поръката на Прокопиев! Тези ли да водещите в борбата с корупцията?

8

L.

преди 1 година

Аре - Канада гидиджас!

7

Анонимен

преди 1 година

Куку и Пипи.. куклите на конци на Байдън

6

ПроСоТо

преди 1 година

АКО изобщо мине "Втория проект" на пъпъ,Василев ще бъде ПОХАРЧЕН..Ухиления клоун зад него свърши пъкленото си дело и остави...или по-точно чорбаджиите му оставиха сега Асен да вади кестените от огъня..

5

Анонимен

преди 1 година

9 млрд лв изхарчи правителството на Кирил Петков само за девет дни през декември.Това корупция ли е или народно благоденствие?

4

Анонимен

преди 1 година

Не толкова трудно ,Гешев ги подкара за корупция

3

Анонимен

преди 1 година

КАТЕГОРИЧНО В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ Е ДОСТАВЯНА ДРОГА ЗА ПРОСТОТО КИРО И КОМПАНИЯ! АФЕРА НАСТОЯВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ ОПОВЕСТЕНИ ЗАПИСИТЕ ОТ ОХРАНИТЕЛНИТЕ КАМЕРИ, КОИТО СА В ПРОКУРАТУРАТА! НЯМА ПО-ГОЛЯМ ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС ОТ ТОЗИ ДА СЕ ВИДИ УПРАВЛЯВАТ ЛИ БЪЛГАРИЯ НАРКОЗАВИСИМИ ЛИЦА! С просто око и най-големият невчасник в България може да забележи, че откакто записите с доставка на дрога за МС попаднаха в Прокуратурата Простото Киро престана да споменава името на главния прокурор Иван Гешев.

2

Анонимен

преди 1 година

По голяна корупция от това да си назначавате роднини приятели, кумове на високи постове и да купувате депутати не съм виждал досега.

1

Анонимен

преди 1 година

А тия двамцата като се изпокарат какъв цирк ще е...