105

Анонимен

преди 1 година

Еманюел Макрон заяви, че "Русия не може и не трябва да побеждава. ----- Няма проблем, Донбас ще се запише като територия подарена на Русия от Украйна в името на добросъседвото между двете държави... :)

104

не може да бъде!

преди 1 година

Uакто разбираме във Великобритания през следващата година ще се проведе конференция с цел да се помогне на възстановяването на Украйна.Според мен тогава ще се наложи знаменитото британско разузнаване да се намеси за да обясни на участниците къде се намира управлението /правителството на тази Украйна .в Полша,в Канада ,в Англия или в САЩ!?Освен това виждам едно двусмислие в думата възстановяване -думата предполага че Украйна може и да я няма изобщо!?

103

Анонимен

преди 1 година

напред към западната граница

102

Анонимен

преди 1 година

До Пенчо ПитанкатаКиев никога не им е бил цел на руснаците. Иначе следва Харков и после Одеса. Полша ще влезе от запад. Молдова и Унгария също има какво да си връщат.

101

Анонимен

преди 1 година

До Информиран от извора Няма страшно, пилците се броят наесен :)))))

100

Информиран от извора

преди 1 година

Днес по централните обедни новини от Москва предадоха директно срещата между президента Путин и военния му министър Шойгу. На нея беше представен от военния министър генерал-полковник Лапшин /главнокомандуващ групите войски "Център"/, който има най-големи заслуги по превземането на Луганска област да получизванието: ГЕРОЙ НА РУСИЯ. На срещата беше решено да се направи прегрупиранеи вкарването на нови попълнения войски на фронта с които да продължат настъплението на украинска територия !

99

Анонимен

преди 1 година

"Но икономическите разходи, свързани с войната........" Ааааааа, дойдохме си на думата.

98

Бл Изток

преди 1 година

Много сте изненадани, Европа е стара *** и няма защо да се лъжете Мегдановци

97

Закривай

преди 1 година

окрайна!

96

Бам Бам

преди 1 година

До Пенчо ПитанкатаПърво Харков, след това, Николаев и Одеса. Едва ли ще се опитат втори път с Киев, при условие, че за далеч по-малки населени места се бият с дни и седмици.

95

Анонимен

преди 1 година

Какъв ще бъде ходът на войната след падането на Лисичанск? ...... янките и западняците ще проумеят, че е крайно време да доставят на украинците далекобойно съвременно оръжие и да ометат рycката cган.

94

Анон

преди 1 година

Не "падането", а "освобождението" на Лисичанск.

93

Пенчо Питанката

преди 1 година

Следващият ход е превземането на Киев и Одеса!

92

Българин

преди 1 година

Аз знам какъв ще е. До дни руската армия ще е в град Северск и в покрайнините на град Бахмут (Артемовск). След като целия фронт между двата града (около 50км) е завзет, руската армия ще премине река Бахмутска. В това време на севетния фронт, руската армия ще е вече в покрайнините на град Славянск (който от снощи тръгна да атакува). Та в близките 2-3 седмици - това може да очакваме.

91

Анонимен

преди 1 година

Какъв ще бъде ходът на СВО? Първо Северск, Соледар и Бахмут. Следват Славинск, Краматорск и обкръжение от запад на укроукрепрайона Пески-Авдеевка. Следват Харков, Запорожие, Николаев, Одеса и тн и тн.

90

До: "Не"

преди 1 година

Американците снабдяваха с оръжие и руснаците! Какво щеше да стане ако американския данъкоплатец кажеше: аз не съм съгласен с даването на оръжие на руснаците! Сталин трябва да се споразумее с Хитлер дори и това да коства територии на русия! Аз не искам да плащам цената на войната която води Сталин! Ако американеца откажеше да плаща оръжията които САЩ изпращаше на Сталин, сега руснаците щяха да говорят на немски, а на руски щяха да общуват само с конете си, ако преди това не са ги изяли от глад

89

Анонимен

преди 1 година

Урките какъвто и натиск да оказват за оръжия, все некога требва да създадът армия и да нападнат мощно и ударно, тогава руснака ще се замисли два пъти преди да атакува отново, просто сибирски манталитет :))) Стези малки партизански отряди не става да се стреснат руснаците, но явно не могат да съберат армия урките :))

88

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

На всички комици тук които разправят че Хитлер и той бил тръгнал аслан, та така щяло да бъде с господин Путин, пропускат съвсееем малката подробност че хитлер е нямал нуклеарки. Господин Путин има нуклеарка за всеки по-голям западен свят. Толкоз за сравненията.

87

Анонимен

преди 1 година

Докато има живи европейци и украинци в това число, US няма да спре войната срещу Русия. Европа отдавна е окупирана територия със напълно зомбирано население. След СВО най-вероятно президента-клоун Зеленски ще се върне кам предишната си професия.

86

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да разбере българите !Нямаме НИ-ЩО , голи и боси , най-БЕДНАТА държава , обаче се ежим на всички , сякаш сме ''ГОЛЯМ ФАКТОР '' като държава !!!