125

Слава Украiна

преди 1 година

Пълна победа за братска Украйна! Съпротивата ще продължи до елиминирането и на последния руски нацист! Всички нормални българи са с вас господин Зеленски. От името на тази нормална част от българската нация имате пълна подкрепа за героичната съпротива на братска Украйна която води неравна битка като Давид срещу Голият. Скоро украинският Давид ще обезглави кремълския Звяр! Бог е с Украйна срещу руския агресор. Мачкай руските нацисти президент Зеленски, ние нормалните сме с теб и Украйна!

124

елф

преди 1 година

Войната бушува ,евро и американците умуват , въоръжават -всичко е обзето от манията , че ще победи или върне загубеното.Няма трезви и мъдри политици и световни учени да се надигнат и спрат това безумие с непредвидим край.По време накубинската криза най-големите учени и културни дейци казаха"Спрете!Ще унищожите човечеството !" и успяха да отрезвят Хрушчов и Кенеди!Къде са те сега?неги чуваме и виждаме!Мирът трябва да победи войната!

123

уточнение

преди 1 година

Руските фашисти и нацисти трябва да бъдат изчистени от вонящата педеРассия! Целия свят ще подпомогне процеса на "депутинизация" на педеРассия! Зоофи _ ите от РФ ще гледат отстрани и ще слушат лъжливите обещания на дегенерата Путин който целува коремчетата на момченцата докато не бъде балсамиран и положен да се гушка с мумията на Ленин! Русофилите искаха да ни вкарат в руската ***. Всеки който се е хванал с подлите рашки общуващи с членове на фауната рано или късно е съжелявал, хихихи

122

До: уточнение

преди 1 година

Руската империя декриминализира зоофилията още през ранната 1903 г. Съветска русия първа в Европа декриминализира хомосексуализма през 1918 г. русия декриминализира също и инцеста през 1922 г. който и досега е легален! Руснаците като са толкова морални защо търпят това? Защото грехът им харесва! Руски лицемери плюете САЩ и ЕС че били "грешни" а пък не виждате че сами вие цели сте изтъкани от грехове! Тръгнали да вадят сламката от очите на другите, а пък не виждат гредата в своето око!

121

дядо йоцо гледа

преди 1 година

С това темпо след 89 години руснята може и да стигне до Киев.

120

Чернишевски:

преди 1 година

"мизерна нация (руснаците) нация на роби, от горе до долу все роби" Робите мразят най много свободните хора и тези които се борят за свободата си, така както евнусите мразят истинските мъже! Украинците са свободни и искат да останат свободни. Но русоробите искат от украинците да се предадат на руснаците за да станат роби като тях. Ама няма да стане! Затова руските роби изпитват дива омраза към украинците заради смелостта им да се борят за свободата си и не искат да бъдат руски роби! Слава Украiн

119

Ясен Желязков

преди 1 година

Като сте им се възрадвали на тия руснаци, пак ще ви кажа : "Последния комунист ще умре в България". И то с вик : " Да живее Сталин (или който тогава е на власт). А пък ако вземат и да разрушават български градове, възторгът ще е пълен. Бургас, Варна и София са добри цели. А, какво ще кажете, дърти комунисти?

118

Анонимен

преди 1 година

Вечно пияните ,мързеливи и подли укри ще бъдат пръснати из прогнилата Европа.ФАЩ ни докараха поредната порция проблеми ,след арабската пролет и войната в Сърбия.

117

уточнение

преди 1 година

Укрофашистите и нацистите трябва и ще бъдат изчистени от цялата воняща Окраина.Путин обеща и ще го изпълни.Джендърите от ЕС и краварите ще гледат отстрани и ще обещават до капитулацията на Зелевия наркоман.Киро, Ококорения и Тиквата ни вкараха в краварската схема.Всеки ,който се е хванал с подлите кравари ,рано или късно е съжалявал.

116

Ром"с

преди 1 година

Почивка ще им се даде и след това отново на "работа" ...

115

Правилно ли прочетох

преди 1 година

"В изявление в тази връзка външната министърка Лиз Тръс заяви: "Възстановяването на Украйна от руската агресивна война ще бъде символ на силата на демокрацията над автокрацията."?????====== Тая с акъла си ли е? Откъде накъде ЕС и Запада ще възстановяват завзетите от Русия територии??? Егати "символа"!! Нека след войната Русия сама да си ги възстановява за своя сметка. А не за наша сметка.

114

Анонимен

преди 1 година

Разбира се че Окраина печели, Зеленски ще обяви тактическо изтегляне на войските си (ако има такива) от Одеса, Харков и прочие... Руснаците ще бягат от стройно отстъпващите Укри и ще се намерят в по-рано посочените градове... Тогава след блестящите победи на Украйна с оръжието на Запада ще започнат преговори за Киев и Лвов...

113

А Русия врътва крана

преди 1 година

До Боби: Може и по-просто: Русия врътва кранновете на нефта и газа за Западна Европа. Тогава сигурно ще си помислят дали си струва да изпращат "подходящи ракети".

112

Няма да спечелят

преди 1 година

До Анонимен 132 133: "Подходящи ракети"? Тези "подходящи ракети" руската армия ги ликвидира в Украйна още преди да излязат от складовете. Русия има хиперзвукови ракети, с които Западът не разполага. Нищо полезно за украинците няма да излезе от "подходящите" ракети. Да преговарят за мир докато още не са загубили и Харков.

111

Какво следва

преди 1 година

И Зеленски и тази п'атка Тимошемко продължават да приказват за "победа". Каква победа? Украйна не може да спечели тази война. При тези загуби (100 убити и 500 ранени на ден според Зеленски, а всъщност са поне два пъти повече) до края на годината от украинската армия няма да остане и половината. Ще отидат ли Зеленски и Юлия Тимошенко да воюват на фронта? Не, но искат война до последният украински войник.

110

Анонимен

преди 1 година

Може да се започне с изпращане на подходящи ракети за прочистване на Черно море от руския флот. След това оръжейните складове на *** поне до 200км от украинската граница. Едно добро начало :)

109

Анонимен

преди 1 година

Следващият ход е доставка на ракети с обсег 500км, за да има над какво да мислят жуженцата в масква :)

108

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви и разрушения.

107

Да преговарят за мир

преди 1 година

До Макрон шикалкави.: "да беше въоръжил Украина 5 пъти"? Украйна я въоръжават постоянно. Франция им изправи мобилни артилерийски системи Ceaser. Но украинската армия е в отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ а САЩ искат те воюват до последният украинец.

106

Макрон шикалкави.

преди 1 година

И той го играе един велик лидер ,ама ако беше истински мъж досега да беше въоръжил Украина 5 пъти ! Мека работа ,не са като Англичаните и Щатите ! Добри са във духовите музикални инструменти !