185

ха-ха-ха

преди 1 година

Ясно и просто:След Лисичанск, -Крематорск ,Харков ,Одеса ,Киев ,Лвов и ...Берлин.Макарон и Борко сами ще се натискат да станат руска република.

184

Handel

преди 1 година

До къде изпаднаха "братушките". Преди викаха че за два дена ще стигнат до Берлин, а пък Киев даже не го и брояха... сами щяха да търчат и да се молят да ги превземат... А сега започна умуването - какво ще правят рашистанците след превземането на Горна Диканя (Радомирско)? Дали ще им стигнат силите да атакуват и Долна Диканя?

183

АК-47

преди 1 година

До ЮЛИЯН: Естествено, че е ясен. Пълно освобождение на Донбас от укронацистите. А нашите проукраински говорители по телевизиите, не казвам журналисти, как веднъж на покажат как нацистите от Авдеевка обстрелват Донецк. Как тези Виктории Петрови с изкуствени и лицемерни усмивки или Юксели Кадриеви, заприличали на бикове, и вся остальная... не излъчат кадрите с поредното убито дете, 10 годишната Ника, разхождаща се по слънчева улица на Донецк на 5 юли. Русия ще победи!!!

182

От Вселената

преди 1 година

За да поощри служителите си, шефа на ТеКеЗеСето решил да направи подарък на един. Извикал го при себе си и казал "Ето ти този подарък за добрата ти служба с мотиката, сърпа, лопатата, кирката - това е един прекрасен часовник. Даже можеш да се къпеш с него в гьола" - Ааа, шефе, а къде са копчетата за топла и студена вода за гьола бе?.... Шефа отговаря!... Ми трябва да питам тия на партийното събрание в кръчмата, може би ще направят копчетата в следващата петилетка!

181

Щирлиц

преди 1 година

Учебно-боен самолет Л 29,производство на Чехословакия.Такива имаше и в БНА,когато все още имахме армия де.

180

Анонимен

преди 1 година

Чао чао, урки!

179

Изходът е ясен

преди 1 година

Пълен разгром за фашистка русия, балсамация и Мавзолей за злодея Путин

178

Анонимен

преди 1 година

До До: пацифиста 201; Ако руснаците разчитаха само на американците,със сигурност щеше да им се наложи да учат немски.Добре,че я свършиха сами работата.

177

юлиян

преди 1 година

Изходът със сигурност е ясен за хората със здрав разум и непомътнено от смартфона съзнание.Победа за Русия,капитулация за Украйна.По-нататъшната посока на настъпление на Руската армия-Николаев,Харков,Днепропетровск,Одеса.Оттам нататък накъдето си поискат.

176

бай Даньо

преди 1 година

Някой да ме събуди когато паднат Харков и Одеса...

175

Анонимен

преди 1 година

Незабавно Европа да обяви война на репейте и де изметем тая ***

174

дедо от село

преди 1 година

Къкъф ще е изходът!!?? Ам чи той е ясен и видим и за кьоравите бре!?!

173

русия = лъжа

преди 1 година

Тургенев: "руснакът е най-големият и най-наглият лъжец на света" Досега русия не е представила никакви МАТЕРИАЛНИ доказателства че САЩ са имали в Украйна биолаборатории в които са разработвали биологични оръжия! Досега сме чували само руски лъжи и не сме видели никакво доказателство от руска страна! Путин измисли лъжата за американските биолаборатории за да оправдае агресията си срещу Украйна!

172

Ковид 19

преди 1 година

Почвам да си мисля че Путин имаше най-много изгода от Ковид! Целта му е била да дестабилизира ЕС и САЩ. Не изключвам Путин да има тайни биолаборатории базирани вероятно в Сибир, където по негово нареждане е бил разработен Ковид 19. Дестабилизира целия свят и необезпокоявано напада Украйна! Хитро!

171

Награда

преди 1 година

Някой давал награда от 100 000 евро за този който представи МАТЕРИАЛНИ доказателства за съществуването на американски биолаборатории в Украйна! Не съм чул някой русофил да се е възползвал да спечели наградата, хихихи

170

До: пацифиста

преди 1 година

Американците снабдяваха с оръжие и руснаците! Какво щеше да стане ако американския данъкоплатец кажеше: не съм съгласен да се дава оръжие на руснаците! Аз не искам да плащам цената на войната която води Сталин! Той трябва да се споразумее с Хитлер дори и това да коства територии на русия. Ако американеца откажеше да плаща оръжията които САЩ изпращаше на Сталин, сега руснаците щяха да говорят на немски, а на руски щяха да общуват само с конете си, ако разбира се преди това не са ги изяли от глад!

169

натовски лентяй

преди 1 година

ще си върнете територии когато падне Украйн а и ще е късно по добре мир сега

168

мнение

преди 1 година

Доставянето на Украйна на все повече и по-модерни оръжия, които тя е готова да използва безогледно включително и по руска територия, ще даде на Путин убедителни аргументи за продължаване на войната докато стигне до западните граници на Украйна... не знам кой го иска това? И колкото да струва на Русия това, руснаците ще карат докрай.... иначе става въобще безмислено започването на войната. Ще има още бай да се пукат, въпросът е на цената на колко човешки жертви?

167

Мунчо

преди 1 година

Какво ще стане ли? В момента Путин действа бавно и методично, като целта му е избиването на колкото си може повече украински войници. Подготвя се за зимата, когато украинците останат на тъмно и студено и тогава ще се насочи към Николаев и Одеса и границите на Русия ще достигнат до Молдова и Румъния. По този начин Украйна ще загуби всякакъв излаз на Азовско и Черно море и вече няма да е интересна за американците. Да се готви България!

166

Мяу

преди 1 година

ФАЩ търпи нови загуби :))))))))