78

Анонимен

преди 1 година

Може и да има причина да ги шамаросват отвреме навреме някой доктори. Някой са много нагли, не знам от напрежение или си е до човека, а може и много да си вярват, че са Господ.

77

Анонимен

преди 1 година

Дано Бойко Борисов да се лекува в държавна болница, като обикновен гражданин. Да лежи на някой стълби, или да му записват данните от личната карта, докато е с инфаркт.

76

Анонимен

преди 1 година

Моя позната мед. сестра отиде в Германия на 4000 евро, те искат доктори да има. Дори и тука да вдигнат парите, пак сме много назад. Вдигнаха заплатите на учителите, но качеството не мръдна, да не кажа деградира. Трябва да се промени начина на работа, в цялата държава, трябват реформи.

75

Анонимен

преди 1 година

Скоро в БГ- ще останат само пенсионери и неграмотни роми, но пък ще има магистрали. Да му мислят пенсионерите, а елита пак ще си точи държавата през ТОЛ системите и през митниците. Тогава гражданско общество няма да има и ще си крадът безнаказано.

74

Анонимен

преди 1 година

Качеството и при лекарите много падна, престижна професия, но без качество. А грешките там струват живот понякога.

73

Анонимен

преди 1 година

Не е чудно, че при такъв недостиг и при тая прокуратура, няма осъдени псевдодоктори или за лекарски грешки.

72

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с корупцията с теловете, пак ли срещу някой лев, те изкарват инвалид.

71

Анонимен

преди 1 година

При бай Тошо имахме по-добро здравеопазване от сега, поне имаше задължителни профилактични, който се провеждаха както трябва. Сега хората са болни и не смеят да отидат на лекар.

70

Анонимен

преди 1 година

Като знам какъв инжинер съм, ме е страх да отида на лекар, особенно ако е млад.

69

преди 1 година

Оставете я да застарее и да умре, стига сте хвърляли ново месо в месомелачката и да ги мятате в огъня на живота и в дълбока яма за да умират от отново и отново, абсолютно ненужно само и само за да се похвалите "аз имам бебе, имам бъдеще", докато не, реално никой няма бъдеще. Ооо трагедията нямало достатъчно кадри, дайте да ги родим и да ги задължим да участват в този нон сенс. След като знаем чудесно че веднага ще емигрират. Защо правите едно и също и очаквате различен резултат, лудост.

68

Анонимен

преди 1 година

Така се точат пари в тия болници, а резултати няма. Милиарди на година.

67

Анонимен

преди 1 година

Важно е, че има лекари с по 100к заплати, а другите да се оправят.

66

Анонимен

преди 1 година

Вече няма кой да ни оправи, царя не можа, Бойко-пожарникаря и той, Слави-шоумена и той, кой ще е следващия месия. Няма как глупостта на народа, да не му се върне, а тъъпанарите се увеличават. България е обречена.

65

Анонимен

преди 1 година

Който избяга навремето направи най-добрия избор, а ние вярвахме че ще се оправим, той живота си мина, а оправия няма. Олигархията си ни управлява и хич не им пука за народа.

64

Анонимен

преди 1 година

Има недостиг на кадри във всички свери на икономиката и не защото много се развихме, а защото България застарява и умира, а училищата и университетите не изкарват почти нищо качествено.

63

Анонимен

преди 1 година

Резултатите от реформите (където ги няма) на ГЕРБ са ясни -850000 българи по-малко, при тяхното управление. Благодарим за доброто управление, пак ще ви изберем.

62

Анонимен

преди 1 година

Евала на ГЕРБ, за 12 години здравна реформа-слънце, доктори колкото искаш, сестри колкото искаш и първи по смърт от ковид, рак, сърдечни болести и т.н.т., явно все пак народа е доволен, щом пак ще ги върне. За образование и прокуратура няма да говоря.

61

Анонимен

преди 1 година

Питайте гроб дпс. Те следваха политика убий българина, последните 12 години.

60

Анонимен

преди 1 година

Нали сме в ЕС може да се лекуваме навсякъде. Или това важи само за работата. За мен е ясно който ще умира до десетина години лекар не му трябва, а поп, от един момент нататък е безнадеждно. По принцип, Нашата цел като организми е да се размножим и след това да умрем за да освободим място, за никакво лекуване и дума не може да става, колкото се опазим толкова, а сега слаботелесни се лекуват и оставят болнаво поколение в безкраен порочен цикъл. здравна култура и диета и колкото може да добута.

59

Анонимен

преди 1 година

Антиваксърите ще ви лекуват, тъпойнери. Тия протестърчета долу Бойко, дето палеха маски помните ли ги? Ето тези хора унищожиха здравеопазването у нас. Не искате Мутафчийски, не искате Кантарджиев, не искате Балтов - на ви сега. Ще ви лекува баба ви, ***. Ето ви промяната.