6

Анонимен

преди 1 година

Шопето кара 350 км и чака три часа на отиване и още 350 км и три часа на връщане, за да се хвали после в махалата че бил на чукалаците в Гърция с тенджера кюфтета и буркан лютеница щото неговото море било само тарикати. Все пак и бедните трябва да се глезят. ЦЯЛА ГОДИНА СЪБИРАТ ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ МОРЕ. На мен морето в бг ми излиза почти без пари, щото имам морски ап и ходя когато искам, естествено по обезлюдени плажове, а супермаркета ми е на 2 мин пеш.

5

Обикновен фашизъм

преди 1 година

Познайте коя страна която учи другите на демокрация и права на човека има концлагер в 21век.държи хора отвлечени без съд и присъда и ги изтезават ?! Това са Сащ а лагера е Гуантанамо бей.

4

Димо

преди 1 година

Да се отвори на ново лагера ,за 32 години преход доста хора имат за там,може този път да не го затварят,да го оставят да работи за назидание и размисъл.

3

Така и трябва

преди 1 година

Комунистическите ТВО-та трябва да бъдат възстановени, за да има къде да бъдат пращани грантаджиите след Втория народен съд.

2

Анонимен

преди 1 година

Ей сега ще се появят троловете да обясняват че не е съществувал, а някои от тях ще се съгласят, че е съществувал, но е бил само спа център, където несъгласните с режима са се образовали и сами са стигнали до извода, че всъщност грешат, а Партията е винаги права.

1

Анонимен

преди 1 година

На есен пак го отваряме за всички краварски предатели, че както е тръгнало Белене ще отеснее много бързо!