48

Анонимен

преди 1 година

До Да попитам- Докога все ще се оправдаваме с другите,че изчезваме. Все запада,Сорос,американците и прочие. Знаеш ли колко много познати имам които имат 1 дете,защото така им е по-лесно. И не говоря за финансовата страна,а от мързел.

47

Да попитам:

преди 1 година

До Анонимен=== Кой ще свърши всичко това,което предлагаш?! Толкова са ни смазали либерастките порядки,че дори вече не можем да наричаме нещата с истинските ѝм имена! С писане по форумите само не става! Престъпниците на това деяние не са "ромчета",а ***! Заради безхаберието на държавата ни и заповедите на соросовите НПО,тези екземпляри бяха превърнати в "свещените крави" на БЪЛГАРИЯ!!! А поради геноцида над БЪЛГАРИТЕ сме най-бързо изчезващия народ на света!!! Но ние всички си траем!? Докога?

46

Анонимен

преди 1 година

Скоро "Колт" ще раздава правосъдие!

45

ДА

преди 1 година

Ееех,Жельо,Жельоооо.....Къде е жителството,адресната регистрация!?Било комунистическо!хахах-затова в западните държави не можеш да останеш и седмица,освен ако не си на гости,временно.Не знаеш вече кой живее до теб,в съседния апартамент,били наематели,сиреч-неуловими!

44

Анонимен

преди 1 година

Нагли роми, бъдещето на България, не е розово.

43

Анонимен

преди 1 година

имам медицинско , има видео запис на извършителите, има сигнал на 112 от мен, дошли са полицаи, дал съм показания, но според ПРОКУРАТУРАТА НЯМА ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА. СМЕШНА ДЪРЖАВА БЕЗ ЗАКОНИ СМЕ!!! разследващия полицаи ми каза след решението на прокурора да се оправям сам, на гражданско дело, а адвоката ми вика без наказание от прокуратурата няма да стане!! СМЕШНА ДЪРЖАВА!!

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 абсолютно същото ми се случи на мен във Варна преди 9 месеца, нямаше задържани въпреки че извиках полиция и дойдоха двама които нищо не направиха, даже не написаха нищо. После подадох сигнал в прокуратурата, там ме препратиха на разследващ полицай, току що назвачен , той като видя ''тъмните българи'' и им излязоха досиетата вика иииии ужас, каза ще има съд и тн, и след месец идва решение от прокурора няма доказателства за нарушение... не сме правова държава!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Тия са гледали ежедневната полицейска сводка от САЩ. Мислели са, че и тук ще мине номерът.

40

Анонимен

преди 1 година

Вече са задържани двамата на 19 и 36 години от рам ски произход и са иззети два газови пистолета

39

Анонимен

преди 1 година

Във връзка с въпроса повдигнат от #57 относно дейността на г-н Рашков, се налага пак да попитам: Кога полицията ще установи престъпниците и поръчителите на дивашки жестокия инцидент с пребития преди повече от година с чукове 46-годишен мъж в центъра на София? Колко години са нужни да се разкрие престъпление заснето с камери? Богатите връзкарски мутри подлежат ли на контрол, разследване, съд и затвор в една европейска правова държава или и през 2022 година си остават безнаказани?

38

Анонимен

преди 1 година

Това са ценностите на атлантите , трябва да има такива неща

37

Анонимен

преди 1 година

Правова евродържава ли е България?, ако в столицата се случва долуописаното: "Опряха ми пистолет в главата и ме напсуваха.Получих удар по главата. Имам много шевове. Единият от мъжете произведе три изстрела". "по случая няма задържани".

36

мунчо

преди 1 година

До ФинВ Студентски град е пълно с истински "арийци"...Превзеха и този квартал...Те са бъдещето...

35

Анонимен

преди 1 година

Бойко Рашков къде спи, пак ли е пиян?

34

Анонимен

преди 1 година

Честита промяна!

33

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 1 година

Евро-американски ценности, ако бяха евро-азиатски такива бабаити ги пращат в Сибир или Гоби.

32

Анонимен

преди 1 година

Ако оръжието бе в свободна продажба това нямаше да се случи, защото като насочиш пистолет срещу някого, ще очакваш и той да извади за да се защити. И бабаитите щяха да са много по мирни.

31

Анонимен

преди 1 година

Знам, че някои са радетели, че това няма значение, ама извършителите са от един определен етнос. Може би е случайност, не знам...

30

Анонимен

преди 1 година

Селяни продали нивите и дошли на София в Студентски град на евтиното, но не забравили селските навици!

29

Анонимен

преди 1 година

В Студентски град е пълно със селяни и от 15 години няма студенти.Борисов и Фандъкова разпродадоха на безценица на Артекс и други гербаджийски фирми местата за строежи. По-голяма гнус са само Манастирски ливади.