68

г-н Винету

преди 1 година

Не пипайте електората ейй Полицията го пази

67

тш

преди 1 година

Това е опит за убийство, надявам се съдебната система да се събуди от летаргията в която е изпаднала и да прати тези престъпници с тъмен цвят на кожата в затвора.

66

Анонимен

преди 1 година

еми какво искате като нямаме държава вече от около година, само се прехвърлят едни милиярди и се краде а нас хората - кучета ни яли. Улици нямаме, разбито, грозно, всеки рипа на бой и да се стреля...просотитята е пълна

65

продължаваме промяна

преди 1 година

Тия гнусни твари трябва да се интегрират чрез газови камери ! Пълна интеграция и след това сапунче ,марката няма значение

64

Анонимен

преди 1 година

Чалгарията е това драги ми зрители. Изпрос*ели мозъци, без ценностна система, нещо много близо до бита на братята роми взеха да стават нещата в ежедневието на масовката българи. Иначе чалга музиката да си я слуша, който иска, но лошото е, че поколенията вече израстват с чалга ценностите и това води до пълен разпад. Идете сега пуснете Планетка на вашите деца, да им се набият в главите хубаво бъдещите им ценности и идеали.

63

Анонимен

преди 1 година

При Ади съдията щеше да пита стрелците само един въпрос. Какво искат да станат, веро или са пун.

62

Анонимен

преди 1 година

Отгледахме глутници нагли и проости сиигроми! СПРЕТЕ ПОМОЩИТЕ ЗА НАГЛЕЦИТЕ! Аз не сискам да им давам пари за помощи!!!

61

Анонимен

преди 1 година

Тия вероятно са били с газово "оръжие". Как не изтеглиха късата клечка да попаднат на някой от 50-те хиляди обикновени хора, притежаващи бойно оръжие, без да броим бивши полицаи и военни.

60

Тъпанар

преди 1 година

Практика показва и доказва - дори най-голямото българско "перде", колкото и агресивен и подпийнал да е, няма да направи такова нещо, освен ако не са замесени в диалога нечии майки. Предвид обаче, че е детска площадка с деца, по скоро ще причака "обекта си", когато онзи си тръгва. Има само една популация, на която всички са и виновни длъжни. Е за тези не се съмнявам, че са способни на всичко.

59

Анонимен

преди 1 година

До ГеоргиГЕОРГИ, ГЕОРГИ, каква милиция се е справяла бе, крадяха нон-стоп, тикаха ги в кеча, без никаква полза, раздаха по 8-9, раздаваха се детски и никой не можеше да ги пипне.Големите и тежки престъпления дали са само от от индийците? Или този в Дубай е индиец, или онзи в Сърбия ? Ръсиш първосигнални измислици.

58

Анонимен

преди 1 година

Добре казано от медията. В заглавието се казва, накрая, с малки букви, че има задържани. А в обяснителната част, накрая, няма задържани. Кое от двете е вярно.

57

славянин

преди 1 година

Да се съжителства нормално с древноиндийци е невъзможно! Честита ни 32 годишна толерантна евроатлантическа демокрация!

56

fact

преди 1 година

браво,браво,браво.Влизаме в крак с модата на днешния ден.ТИ, ГОТОВ ЛИ СИ ДА УБИВАШ? НЕ! Гризни тоз нож.

55

Георги

преди 1 година

Все по-зле ще става, ако държавата не се вземе в ръце и да даде трайно решение на проблема, скоро ще станем като Афганистан и Сирия.. ще се колят по пътищата заради две думи. Смъртно наказание за тежки престъпления, без помощи за повече от три деца и по-строго следене за спазване на закона. През комунизма беше така и нямахме проблеми с ромите, не се налагаше да се харчат милиони за интеграция.. Родната милиция се справяше

54

Анонимен

преди 1 година

Такиви като номер 1 постоянно им се привиждат крави.

53

Анонимен

преди 1 година

Те са на работа, и да не им пречат.

52

Вълчева

преди 1 година

Чудесно е ,че всички имат мнение и го смятат за меродавно,но България винаги ще бъде печално известна по света,заради липсата на закони.Но закони за ВСИЧКИ!!!!

51

евророма

преди 1 година

бхк информиран ли е ?

50

Демонократичен рай

преди 1 година

Що не разказвате вицове сега, а ? Нали това ви е тежало най-много през соц-а ? Сега ми ревете имало стрелба на детската площадка и у вас ще влязат щото сте стадо овце !!! Искате Америка и я получавате. Детето го кръстили Майкъл, милеят да са чуждопоклонници, а после кой ми *** в гащите! Само глупостите на онея кравари им копираме !!!

49

Анонимен

преди 1 година

Да, номер 59, България е правова евродържава. И това са порядките в нея. Когато не беше правова евродържава, милицията работеше превантивно. Сега - не.